שלום לכוווולללםםם !

מיקי 35

New member
שלום לכוווולללםםם !

מה שלומכם חבריי היקרים ? סלחו לי שכל הבוקר לא הופעתי כאן... אך הייתי חייב לסדר עניינים שלא סבלו דיחוי... אז אנא ספרו לי מה קורה ? בדיוק הגעתי לעבודה ואני כאן בסך הכל עד 15:00 אז... אני צולל

mariana

New member
היי מיקי

דווקא אין הרבה לקרוא אתה יכול להיתעדכן אין שום דבר חדש. מה איתך? מה חדש אצלך?

mariana

New member
אני שמחה לשמוע שהכל מחויך

אצלי דווקא יש כאב ראש איום

@@

New member
מיקמוק ומרינגו ......./images/Emo25.gif

איזה
מקסימים... יש לי קצת בעיה ובאמת שיש לי מזה כאב ראש חבל"ז
אתמול יצאתי לבלות אני וחברה שלי עם עוד מישהו (סתם ידיד שלה, במטרה שקצת ישלם על
, מיקי כמה צדקת)... בילנו ו
והיה נחמד (לא משהו
)...רגע התשלוםםםםםםםםםםםםם סה"כ 250 ש"ח (לא השתוללנו הרבה)....הידיד קצת עשה פרצוף
אבל????. שילם, אבל יש לציין שעד שהוא פתח ת´ארנק אני יצאתי החוצה, מחשש לפאדיחה, חברה שלי נכנסה ל
וקצת רבנו...בטענה "שהברזתי" לה.. היו קצת צעקות מצידה ואני שתקתי. עד לרגע זה לא דיברנו...אז מה עושים??? מתקשרים להתנצל? היא קצת פגעה בי אתמול, זרקה מילים שלא כ"כ נעימות לאוזן.

mariana

New member
../images/Emo6.gif

איך אני מכירה את הטריקים שלך אני חושבת שהייתן צריכות להיתחלק עם אותו ידיד, לא נעים
ומי זאת החברה? דנה? אז היא תרגע אני חושבת שאת צריכה להיתקשר ולדבר על זה, ההיתנצלות תגיע אחר כך ואת עם השטויות שלך

@@

New member
מרינגווווו, ממש פאדיחה , הא???

אז אני חושבת שאני אתקשר, רק אין לי מה להגיד ומאיפה להתחיל?

mariana

New member
אם הייתי ידיד שלכם

הייתי חושב שהזמנם אותי כדי שאני אשלם
את לא צריכה לדאוג תתקשרי לחברה כאילו כלום לא קרה, ואם היא מספיק חכמה היא צריכה להיתנצל גם כן

@@

New member
ת´אמת....

זאת הייתה המטרה, שישלם ..ממש נבזי מצידי.... ועכשיו התקשרתי, ומשיהי מהעבודה שלה אמרה "היא תחזור אלייך"... היא כנראה כועסת מאודדדדדד

mariana

New member
היא יכולה לקפוץ

שתכעס את את שלך עשית, את לא תמשיכי לנסות להיג אותה. כמו שאת אשמה גם היא אשמה באותה מידה. וחוץ מזה נראה לי שהידיד שלכם הוא בן של מיליונר? או שאני טועה?

@@

New member
הוא בן של תפרן, אבל...

מה אכפת לנו, אנחנו רוצות שמישהו ישלם, אין לנו כסף, תפרניות לאללה... אבל, זה לא השתלם, הכמעט פאדיחה של אתמול, ממש לא שווה את זה. אני צריכה למצוא פתרון יותר אטרקטיבי

mariana

New member
אז יש לי בשבילך פתרון

יוצאים לשתות פחות. את הורסת לעצמך את הכבד, למה את עושה את זה? למה את שותה המון? או שאת לא נוגעת באלכוהול. נשמע זה דבר נורא ממכר, ואף אחד לא אוהב להיות בסביבה של אנשים ששותים אלכוהול, את מכירה את הסיפור שלי מקרוב ואת יודעת שבבית אנחנו סובלים מזה.

@@

New member
אני לא אלכוהליסטיתתתתתתתת../images/Emo46.gif

אני יוצאת 3 פעמים בשבוע, כל יציאה 2 עד 3 כוסות רד בול + וודקה... משמע......3 X 3 = 9 כוסות בשבוע, הרבה
ממש לא
אני לא שתיינית רק נהנת מהחיים.. ותודה על הדאגה

golem

New member
כן....../images/Emo13.gif

ריקי - מה המצב חמודה??? הכל בסדר......??
ולדעתי את צריכה להתקשר - אם לא להתנצל לפחות ללבן את העניינים ולהתנצל אחת לשנייה...

@@

New member
עזראאאאאא

כמה טוב לראות אותך בין שורותינו
אני אתקשר ואעדכן אותכם.... רק שאני לא יודעת איך להסביר את עצמי.

mariana

New member
תתקשרי אליה

כאילו כלום לא קרה ותגידי לה. "ממש פאדיחה היה הא?" ואז אני בטוחה שתצחקו ואז תגידי לה אני מצטערת שזה נגמר ככה ואני מקוה שזה לא יחזור על עצמו יותר תגידי לה שהתפדאחת להישאר שם כי לא הרגשת בנוח, תספרי לה את האמת

@@

New member
את יודעת....

יצאתי החוצה (או יותר נכון ברחתי), ופתאום אני רואה ששכחתי את הג´קט... כמעט התעלפתי, העדפתי להשאיר את הג´קט בבר העיקר לא להכנס פנימה... כ"כ התביישתי שלא תהיה איזה פאדיחה, טו..נו...זה ילמד אותי להבא. את חושבת שזה נשמע מצחיק ??? כי אני אתמול התחלתי להזיע

mariana

New member
אני יושבת כאן ונקרעת מצחוק../images/Emo6.gif

אני מנסה לשים את עצמי במקומך וגם אני הייתי מזיעה
את בטח כבר רצית שתיהיה אחרי שהוא יצא משם והכל שולם

golem

New member
זה קל...

תגידי מה שאת חושבת - שא נעים לך מאתמול - שיחה כבר תזרום משם בלי בעיות..

@@

New member
נראה בכלל אם היא...

תתקשר בחזרה, ואם לא??? אז ההפסד שלה, אני רוצה לבקש

למעלה