סליחה שאני צוחק..
תגיד, לענות תשובות בעצמך אתה יודע? למה כל הקישורים האלה? 1. שמעתי והרבה הרצאות שלו, אומנם לא נכחתי פיסית בהרצאות אבל שמעתי את קלטות ה-audio באתר שופר, וככל ששמעתי יותר השתכנעתי שאמנון יצחק הוא ליצן שמבסס את ההוכחות על סילופים. אז הנה אני אתייחס לקישורים שנתת: הטענה כאן היא : "אמרתי ההוכחה זה אתה, אמר: אני ההוכחה למציאות הבורא? אמרתי לו: כן, כיצד. אמרתי אם אתה נבראת ולא ע''י עצמך מוכרח שהיה בורא שקדם לך, אם נבראת ולא ע''י עצמך מוכרח שהיה בורא שקדם לך, ומה ההוכחה שנבראת? יש 2 אפשרויות, או שהית לפני שנבראת או שלא הייתי לפני שנבראת, אם היית לפני שנבראת, לא נבראת כי היית, ואם לא היית לפני שנבראת? איך נהיית? הרי לא היית? אמרתי לו זאת ההוכחה שיש בורא לעולם," --- החומר שמרכיב את גופי(האטומים) היה קיים מאז ומעולם ולא נברא, מי שהפך אותי לאדם היו הורי אשר יצרו אותי בתהליך ביולוגי לחלוטין ללא שום התערבות של כוח עליון, כאשר הזיגוטה (הביצית המופרית) החלה להתחלק על פי הוראות הקוד הגנטי עד ליצירת עובר עם כל מערכות הגוף (אני), ולכן לא נוצרתי על ידי שום כוח עליון, אלא על ידי הורי בתהליך ביולוגי נטו.
האם יש לך עוד הוכחות מגוחכות לקיומו של אלוהים הדמיוני? 2. מדוע אתה מפנה אותי לפורום כלשהוא? האם לך בעצמך אין שום תשובות לשאלות ששאלתי? אם כך , מדוע אתה מאמין באמונה עיוורת באל שיוצר כל כך הרבה סבל? 3. "והתשובה הפשוטה שעצם השאלה היא לא הגיונית כי אתה יוצא מנקודת הנחה שאלוקים הוא כל-יכול ואתה שואל 'האם הוא יכול לברוא דבר שהוא לא יכול...' אה! עצור! איך אתה יכול לשאול האם אלוקים "לא יכול" לעשות משהו אם יצאת מנקודת הנחה שהוא כל-יכול?" -- אז מה התשובה לכך האם אלוהים יכול לברוא אבן כזאת או שזה מעבר ליכולתו? בלי התחמקות, תשובה ישר ולעניין..
4.
עוד פעם קישורים? איך זה שאין לך שום הוכחה בעצמך? ואיך זה שאין לך הוכחה לקיום אלוהים?
ראה.. זה מזכיר לי שלפני כמה שנים התווכחתי עם בחור ישיבה חרדי על קיומו של אלוהים. הוא אמר לי "זה פעם ראשונה שאני רואה אדם שלא מאמין באלוהים", ביקשתי ממנו שיוכיח לי שיש אלוהים, והוא נשאר חסר תשובה, וזה בחור ישיבה שבזבז שנים מזמנו על אותה אמונה עיוורת בקיום של אלוהים. וזה בדיוק מה שאתה עושה פה... אתה מאמין באלוהים דמיוני וכל יכול, אבל אף אחד מעולם לא פגש באותו יציר של הדמיון! ואף אחד לא ראה את קיומו... אם כך איך אתה יודע שהוא קיים? ואם הוא קיים, מדוע הוא לא מתגלה בפנינו? אני לא בא לפה כדי לנגח אותך, פשוט כדי להבין את נקודת המוצא שלך ולמה אנשים מאמינים לזה.. כי התשובה שבינתיים קיבלתי ממך היא "כי ככה חונכתי" או "כי ככה אמרו לי" - זה בדיוק מה שאתה אומר.. אתה נותן קישורים, אבל אתה לא מצליח להסביר ולהוכיח בעצמך את קיומו של אותו אלוהים.. וזה לא שאני חסר רקע בדת, נולדתי למשפחה מסורתית, הייתי בבית ספר דתי, וגם למדתי שיעורי גמרא ותנ"ך, ופשוט הגעתי למסקנה שאין באמת אלוהים.. וכל מה ששמעתי למשל בהרצאותיו של הרב זמיר כהן זה אוסף של דברים לא מבוססים, הוא טוען למשל שאם הגוף שלך מהונדס כשם שהוא מהונדס אז זה מוכיח שיש אלוהים, אבל זה קישקוש! כי זה שהגוף שלך כמו שהוא לא מראה בהכרח שיש אלוהים, זה מראה שהייתה אבולוציה, אבל זה למשל נקודה שהרב זמיר כהן "שכח" משום מה להתייחס אליה...