שלום לך שמחה

ornelia

New member
שלום לך שמחה

לשיריה, ולבת ה-16 (אומנם רק בת 16 שנים אך מילותייך פנינים) גם אם תגיעי נישאת על ענן גם בהתחלה במינון קטן שלום לך שמחה אקדמך בברכה שנים לך אני מחכה אז מה תשנה עוד שניה עוד דקה אפרוש נשמתי לפנייך אגיר דמעות אושר בפנייך שלום לך שמחה בביתי את ברוכה אינך יודעת עד כמה קשה היתה הציפייה הו כמה מאירה את הינך יפיפיה שלום לך שמחה בזאת לא תמה המלאכה חיכיתי בסבלנות ובעצבות אין קץ לבואך פיניתי ימיי ולילותיי רק עבורך וכן העבודה פה קצת קשה כי נעדרת שנים אך את החוסרים שתינו אט אט נשלים שלום לך שמחה תמיד בנשמתי, ליבי ובביתי את ברוכה

ה מוזה

New member
הדואר הביא מכתב לשיריה ולבת 16

מכתב שנשלח -
ובהזדמנות זו הייתי רוצה להקדיש לך את המילים שלך כמתנת יום הולדת .
הנמענת :eek:rnelia
המתנה : שמחה
"גם אם תגיעי נישאת על ענן גם בהתחלה במינון קטן שלום לך שמחה אקדמך בברכה שנים לך אני מחכה אז מה תשנה עוד שניה עוד דקה אפרוש נשמתי לפנייך אגיר דמעות אושר בפנייך שלום לך שמחה בביתי את ברוכה אינך יודעת עד כמה קשה היתה הציפייה הו כמה מאירה את הינך יפיפיה שלום לך שמחה בזאת לא תמה המלאכה חיכיתי בסבלנות ובעצבות אין קץ לבואך פיניתי ימיי ולילותיי רק עבורך וכן העבודה פה קצת קשה כי נעדרת שנים אך את החוסרים שתינו אט אט נשלים שלום לך שמחה תמיד בנשמתי, ליבי ובביתי את ברוכה שליבך וביתך ימלאו רק אושר שמחה ואהבה

moran500

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב!! עד 120!! מאחלת לך המון מכתבים ושכולם יהיו רק טובים ומאושרים!!!!

למעלה