שלום לך עצב

ornelia

New member
שלום לך עצב

שלום לך עצב החלטת לשכון במעוני דרך קבע לא מעניין אותך קצת גיוון קצת צבע הפכת להיות מעין צל כמוהו שקט לא מצלצל בעורמה חרישית מתיישב שם בין חדרי הלב שלום לך עצב לא בא לך לצאת קצת לנופש שלהי הקיץ עכשיו כולם בחופש אז קצת הפוגה קצת נשימה ללא תוגה תן קצת מרחב ומקום לשמחה להתמקם ואולי את ליבי היא תשקם קצת תחמם באמת עצב אל תהא כל כך אנוכי כבר זמן ארוך אתה בתוכי אז קח דקה או דקותיים למחשבה רוצה לשוב לצחוק משמחה מאהבה אז ביי עצב לכתך לשלום הלוואי והיית רק חלום

tivol man

New member
את צודקת../images/Emo4.gif

הוא בא לפעמים..כמכה של גל באחורינו כשאנחנו לא מסתכלים לפעמים הוא סתם בא לביקור... מרוב הזדהות עימך, חשבתי: לכולנו יש רגעים של התמודדות. השאלה היא איך ניקח את הכשלונות והקשיים ולא איך נמנע אותם.
*יד תומכת* בשבילך

שלום לך עצב-נגע לליבי

אהבתי מאוד..... אהבתי מאוד אך כאב לאוזני לשמוע שיש עוד אנשים בעולם הזה שסוסלים, שבתקופה האחרונה ידעו רק כאב וצער, אך אורניליה היקרה הרשי לי לומר לך דבר מתוך ידידות וחיבה רבה שהצלחת לרכוש ממני ברגע זה: בתור אחת שידועה כמי שהחיוך הוא תמידי בעבורה וגם מרגעים של עצב מפיקה שמחה,ובתור אחת שהחודש האחירון היה בשבילה סיוטי אני חייבת לומר לך משפט ששמעתי ממישהו נורא חכם,במקקום להתמלות ביגונך המר,אולי תנסי למתק אותצו מעט, ובמקום לטעום מהמרות שבחיים, תשבחי את המתוק..... לי לקח קצת זמן עד שהבנתי למה התכוון אותו אדם שאמר לי זאת... יקירתי תהיה חזקה מחזיקה לך אצבעות, שתוכלי להמשיך בחייך ולהשאיר את התקופה הזאת כזיכרון קטן לימים מצערים שלא יחזרו עוד עדי..........

שיריה

New member
אורנליה... אבל...

העצב גדל כשמאכילים אותו, הוא לוקח כוח מכל מחשבה שלילית, מכל "נמאס לי" ו"אין לי כוח". כשלא רוצים את העצב צריך להאכיל את השמחה, אנחנו לא יכולים להשאר פסיבים ולחכות שהיא תבוא לבד. לפעמים היא באה לבד אבל אז היא גם הולכת לבד. את לא יכולה לכתוב לעצב מכתב עצוב ולבקש שהוא ילך. הוא ילך רק אם תכתבי לו מכתב שמח... ! תנסי ?

ה מוזה

New member
"והיית אך שמח "

דו שיח ביני ובין איש שחלף לו בדרכי "תחייכי " - "אבל אין לי חיוך בתוכי " "תתחילי עם מה שבחוץ תחייכי לך עם שרירי הפה" - "ואיך זה בדיוק יעזור לחיוך שאבד לי מבפנים"? "שרירי הפה והלב פועלים בהתאם ,תנסי מה תפסידי " - "טוב , הנה אני מחייכת " " תמשיכי ומבלי שתרגישי החיוך יתגנב לו ללב" ..לא להאמין - זה פועל כמו קסם
העצב הוא דייר זמני ומשני ,הביאי לתוכך דייר חדש וגרשי את העצב שיעלם לו ,כמו פיטר פן תחשהי מחשבות שמחות חיוביות ועם הזמן לעצב לא יוותר מקום ותוכלי לנשום לצחוק ולצייר לך ציור פנימי בשלל גוונים מאחלת לך ימים של שקט

למעלה