שלום לך אלוהים

• פותח הנושא MAN45
  • פורסם בתאריך

MAN45

New member
שלום לך אלוהים

אני יודע שלא כך תיכננתה את ה SHOW שלך כמו שזה יצא, והיו לך כמה פאדיחות ואובדן שליטה במיוחד לגבי אדם וחוה. אבל בחייך מלבד כל הרעות בעולם החלטתה לחסל איתי חשבונות בעונש הקשה ביותר : השיעמום !!! אייייי ! הרייקנות, התהום ללא תכלית, - אין לך גבולות ????? אני יודע שאני אמור להיות אסיר תודה על הריקנות הזו למעשה ושזה ציון דרך אולי בדרך להיתמלא או להיתאחד עם ה - "לא שתיים" אבל אני מה זה תקוע ...כמו פיל בחור המחט. אז בחייך ... GIMME´ A PUSH

או אשרייך ידידי קבלת מתנה...

אתה נמצא בדיוק במקום הנכון. אתה נמצא ברייקנות אתה נמצא בחלל יאו אתה עוד טיפ טיפונת מתקרב אל האלוהים אל מקור האור הגדול. אתה הכי קרוב כאן מכולנו. עוד צעד אחד קטן, תנסה מחר בערב עם השקיעה, זה התאריך של מולד הלבנה, אנחנו קוראים לו ראש חודש מנחם אב. תנסה להתחבר לאנרגיות של החודש ואני חושבת שתזכה לפקס ישיר מבורא עולם, בלי נדר. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

CHIPSET

New member
../images/Emo42.gifCOOL !!

הייתי זקוק לחומר שלך נרגעתי תודה לפינת האלוהים שבך

maxima10

New member
שלום לך מן

אני לא אלוהים .........אבל אני רוצה לתת לך עיצה....את הריקנות את השיעמום ואת כל מה שישי לך ואו אין לך בחיים את עושה במו ידיך, משעממם לך, חפש ענין, למודים, תחביבים, אנשים לשיחות ובילויים, טיולים קריאת ספרים....יש כל כך הרבה ענין בעולמנו, אל תשב ותצפה שמישהו יעשה משבילך...תעשה למען עצמך ואז דברים יזוזו. בהצלחה.

CHIPSET

New member
../images/Emo88.gifאז ככה...

זה לא מה שאת חושבת... אין דבר חיצוני שיכול למלא חלל כזה מלבד : נקרא לזה - "הלא כלום". לפעמים בתוך זה יש ניצוצות של אושר... אבל לכמונו שגדלו בתוך סבך התניות קשה להחזיק בזה. אם את צריכה המחשה של המצב הרי שאומר לך שגם בתוך כל פעילות מכל סוג שתעלה על דעתך הריקנות היא כגודל היקום. אז נכון אין לי שביל זהב , ואני מתנדנד בין העולם הקונבציונאלי : ביתי הישן - "חרא מוכר וחביב" לבין משהוא שנותן נדבה בדמות ניצוץ שממלא אותי וגולש מימני עד אין סוף, וכל זה כהרך עין. אני יכול להרחיב ולכסות דפים על דפים, אבל חם לי כאן. MAY THE SCHWARTZ BE WITH YOU .... "כשתדעי ניצוץ.. תירצי את הלהבה כשתגיעי ללהבה..תיכלי... אבל תגיעי.... ביי לך

arilousam

New member
שלום לך

האם ידעת שבשפה הסינית המילה "משבר" היא אותה מילה כמו "הזדמנות" ? כל משבר הוא הזדמנות.. גם שעמום הוא סוג מסוים של משבר. יש לך זמן ואין לך מה לעשות איתו. אתה מיואש. כלום לא קורה. כלום לא בא. פעם גם אני הייתי מרגיש ככה. עד שהתחלתי למצוא דברים לעשות בשעמום. התחלתי ליצור... להתבטא, לכתוב, לצייר, להוציא מעצמי דברים. היום אני מאמין ששעמום הוא דבר יצירתי מאין כמוהו. אתה רוצה PUSH? אז תאמין שבקשתך כבר התמלאה.. הפוש בדרך.. עכשיו, לך בדרכך תוך שימת לב לדברים הקטנים שפוקדים אותך. לדברים הקטנים ביותר המשמעות הגדולה ביותר. רק שים לב... זה נקרא מודעות למקום הזה שבו אתה נמצא. בהצלחה בהמשך הדרך..

CHIPSET

New member
../images/Emo45.gifאיין ויכוח

אני בהחלט יודע את כוונתך : היתפנקתי לי ושיחררתי "גז ממעמקי האגו" המטריד שלי. תודה וגם : : וזה מציאותי !!!

manew

New member
ברגעי שעמום

במקום להוציא ממני החוצה בצורת כתיבה ציור וכדו´ אני נוהג להכניס אלי דברים מהמקומות העמוקים יותר שבתוכי מהאלוהים שלי האם זה לא עדיף? חיים

CHIPSET

New member
איך אפשר ?

זה לא ריאלי לשאול האם זה עדיף. זה נהפך לבחירה כמו בין : ימין שמאל, זול יקר, כבד קל וכו´ השיעמום הוא פיתוח "מבריק" של האגו, וכמותו הבחירה ! אבל זה מאתגר ! הלא כך ?

למעלה