שלום לחברי הפורום ....

Swicca

New member
שלום לחברי הפורום ....

... אני מתנצל מראש על כך שאני פותח לזה שירשור אני פשוט רוצה לרשום תגובה על התופעה שפיצצה את הפורום בהודעות סרק לאחרונה ושמה "אפריים", אז ככה אני מכיר את הבנאדם ושלחתי לו הודעה פרטית די ארוכה ואני מקווה שהוא יעזוב את הפורום או יחזור עם התנהגות פחות תוקפנית כלפי חברי הפורום ... וכן אני יודע שזהו בנאדם בן 58 שעסק כמעט כל חייו בתיקשור ובלה ובלה ... אני פשוט אגיד לכם ככה שיש לו ידע חלקי על הנושא (מאגיה) והוא לא מוכן להתעמק בזה מכיוון שהוא נגד כל הנושא הנ"ל ... ולפני זמן מה הוא עשה (או לפחות ניסה) לעשות לי הרצאה על למה כל זה רע ... וכנראה משם הוא קיבל את הרעיון להיכנס לפה ושוב (לנסות) לעשות הרצאה דומה לכם ,ככה שאני מקווה שלא תבזבזו הרבה אנרגיה על ריבים שיהפכו את הפורום הזה לפורום "אפריים נגד כישוף" ותמשיכו בשלכם אל תתנו לשטויות שהלכו פה ביומיים שלוש האחרונים להשתלט על הפורום החביב שלנו !

L e s t a t

New member
בקשר לדברים האלה ../images/Emo124.gif

טוב חבר'ה, כשאתם רואים שמשתמש דוגמת אפריים מתנהג ככה, אין לכם שום סיבה להמשיך להגיב לו, במילא התגובה שלכם תצטרף להודעה שלו בהודעות המחוקות ולפעמים פשוט, כמו שסוויקה אמר, חבל על האנרגיה ואל תתנו לזה להשתלט על הפורום.

Rounin

New member
טוב....

הוא באמת עלה לי על העצבים. הזכיר לי את כל ההרצאות האלו על שילוב מדע ודת.

למעלה