שלום לחברי הפורום

Mister Matrix

New member
מה הולך פה?!?!

אוקיי אז אולי שכל אחד ירשום מאיפה הוא ,איזה קורס עושה והכל? לילד חורף - מה אתה מספר לנו על התחום הזה? מרוצה ממנו? אתה בעתודה,כן? ול denn - אתה מכיר מורה להיסטוריה בשם מילקה מ"רבין" אני בכל אופן להזכיר לכולם חיפאי ,אבל לאחרונה מתחיל להכיר הרבה כפ"ס פששש לא יאמן.... ~צ'או בינתיים~

denn

New member
בקשל למילקה

צר לי אבל לא מכיר מורה כזאת ברבין אבל אני לא נכיר הרבה מהמורים

Mister Matrix

New member
שלום לחברי הפורום

אני עולה לכיתה י"ב ואתחיל באוגוסט קורס פסיכומטרי לקראת המבחן באוקטובר. אוקיי אז הבנתי כעיקרון שיש בבחינה גם חלק של אנגלית, עכשיו אני לא חזק באנגלית ואני לא רוצה שזה יוריד לי הרבה בבחינה הפסיכומטרית יש לי בדר"כ ציון של 85-80 ברמה של 5 יח"ל רציתי להתייעץ איתכם ולשאול האם אתם חושבים שאוכל לעשות משהו כדי לשפר את זה עוד לפני הקורס או במהלך הקורס,אני מתכוון לדרכים שבהם אוכל להשתפר תרגול,מורה פרטית,משהו אחר?!! אשמח לשמוע מכם ותודה מראש!
עוד תראו אותי כאן הרבה...חופש נעים לכולם!

denn

New member
ברוך בואך לפורום

אני גם דיי חדש פה, גם אני נמצא באותו מצב אני עולה לי"ב ועושה פסיכו בשביל העתודה וגם לי יש קורס קיץ של קידום תיכון וגם לי הציונים נעים בין 85-90 באנגלית. לפי מה שאני הבנתי הרמה של האנגלית בפסיכו היא דיי ברמה של 5 יחידות ואולי אפילו קצת פחות, אין לאנגלית פתרונות קסם חוץ מלתרגל לתרגל ולתרגל יש גם יתרונות לפסיכו באנגלית שאין בבית הספר והוא שאין שאלות פתוחות ולא מורידים על טעיות כתיב או על זמנים, נקודות פסיקים, וכדומה.

Mister Matrix

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

גם אני נרשמתי לקורס של קידום תיכון בקיץ מאיפה אתה? ודרך אגב איך אתה בדיוק מתרגל אנגלית ואנלוגיות?!?!

denn

New member
אז ככה....

דבר ראשון נעים מאוד אז ככה אני מכפר סבא לאנגלית אני לא לומד כי החלטתי להתחיל בחלק המילולי חבר הביא לי את המילון של אנקורי לפסיכומטרי אז למדתי כבר חלק מהמילון כהכנה וכי יש לי מלא זמן פנוי עכשיו אל תדאג אמרו לי שישלחו לנו מקידום עוד שבוע בערך מילון. החבר הביא לי גם ספר פסיכומטרי של אנקורי אז אני התחלתי לתרגל משם אנלוגיות מילוליות זה הנושא הבא אחרי המילון כי המילון גוזל המון זמן אז אני לומד קצת מילון והתחלתי עם אנלוגיות. לאנגלית אני עוד לא מתרגל, אני מקווה שבקורס אני יצליח בזה. אתה גם חושב ללכת לעתודה? יש לך איי סיי קיו?

מקרה די דומה....

אני גם מכפר סבא ואני הולכת דווקא להרצוג- אנקורי... אותו סיפור גם רוצה עתודה אבל גם לפני שחשבתי על זה רציתי לעשות עכשיו פסיכומטרי...... מה אתה רוצה בעתודה? שם? תיכון?

denn

New member
נעים מאוד../images/Emo6.gif

אני מרבין....... בעתודה אני רוצה ללמוד מדעי המחשב מורחב באוניברסיטת תל אביב את גם בקורס של קידום תיכון?

בהצלחה denn

אני לומד את מה שאתה רוצה ללמוד - אם יש לך שאלות אני אשמח לעזור

denn

New member
תודה

רציתי לדעת מה בדיוק לומדים במדעי המחשב מורחב? אני יודע שהמון מתמטיקה... אבל מה ספציפי יותר לומדים?

§Betty BooP§

New member
מצטרפת לשאלה... ../images/Emo13.gif

מה באמת לומדים שם? לא שפת אסמבלר ו-8086/8088 במקרה, נכון?

Mister Matrix

New member
גם אני מצטרף לשאלה....

מרוצה = לא מתחרט שבחרת ללמוד את זה ושלם עם הבחירה שלך הגדרה נוספת - במידה והיית צריך לבחור היום מקצוע ללמוד היית בוחר בו ללא שום ספק והרהור

או קיי... אין לזה תשובה קצרה

אני אשתדל לכתוב משהו נורמלי בשעה יותר נורמלית מחר - טוב?

§Betty BooP§

New member
שיפור אנגלית ../images/Emo13.gif

לדעתי, הדרך הכי טובה להשתפר באנגלית היא לקרוא כמה שיותר ספרי קריאה ומאמרים באנגלית. וגם- ללמוד את המילון שמצורף לספרי הפסיכו'.

Mister Matrix

New member
מאיפה אני אמצא ספרים באנגלית?

אני לא אלך ואקנה עכשיו כמה ספרים באנגלית הרי... בכל אופן אם למישהו יש קישור לאתרים באינטרנט או משהו אשמח מאוד אם יוכל להעלות אותם ולפרסם שוב תודה ולילה טוב!

shahar2222

New member
ספרים...

אתה לא חייב לקנות - תשאל מישהו שאתה מכיר אם הוא יכול להשאיל לך ספר, ועד הקורס תנסה להספיק לפחות איזה שני ספרים. אם אין לך זין לספרים אז כנס לאתרי חדשות באנגלית ותתחיל לקרוא! דרך אגב, גם אני ניגש לקורס פסיכומטרי החופש

Mister Matrix

New member
בקשר לספרים ואנגלית

לחברים שלי אין כ"כ ספרים באנגלית ולאלו שיש זה רק הארי פוטר ואני שונא את זה וגם זה 600 עמ' או משהו אני מחפש איזה 2 ספרים של 200 עמ' כ"א למישהו יש אולי אתרים עם סיפורים קצרים או שטויות באנגלית כל דבר שיוכל לעזור לי לשפר את האנגלית תודה רבה לכולם!

The LOL Girl

New member
דארלינג, בשביל אנשים כמוך

המציאו מקום נחמד, ושמו ספריה
יש שם מלא ספרים, בכל הרמות, עם מספר עמודים מגוון, נושאים רבים, ז'אנרים שונים, ככל שחושק ליבך.
בנוסף, אני לא מבינה את ההגבלה הזאת על עמודים ! לא עדיף לקרוא ספר מרתק ומקסים, במשך שלושה חודשים, בשל ריבוי העמודים, מאשר ספר דק, לא מעניין, בעל 180 עמודים, במשך שבועיים ?
לא בוחרים ספר לפי מספר עמודים !! בהצלחה עם שיפור האנגלית

ציון יבש של 85

זה בכלל לא רע! יש לי חברה שהיה לה בי"א ציונים של 70 בערך והיא למדה המון, ותרגלה אנסינים, קראה ספרים באנגלית (לך לספריה
.. גם אני לא מתה על הארי פוטר) ובבגרות האחרונה שהייתה באנגלית הוציאה 85... ובפסיכומטרי שעשתה בי"א היא הצליחה לא רע בכלל בחלק של האנגלית... אפילו דיטוב. נכון שזו סתם דוגמא, אבל תרגול עוזר. חוצמזה, אני מאמינה שאת רוב האנגלית שלי אני יודעת מהטלוויזיה, אני תמיד מתעמקת בדיבור, יותר מאשר בכתוביות ואז כבר מבינים...

למעלה