שלום לחברי הפורום

נאית

New member
שלום לחברי הפורום

האמת, שזו פעם ראשונה שלי בפורום הזה, כי בת´כלס מה לי ולבאר שבע? אבל, אני מייצגת איזשהי חברה שמעונית להשקיע (גם כלכלית) בהיבטים קהילתיים וחברתיים בעיר באר שבע: גני ילדים, בית חולים וכו´ וכו´. אשמח לשמוע רעיונות מכל הבא ליד, על מה הם יכולים לתרום, מה אתם יודעם שמתוכנן בעיר בקרוב? אילו אירגונים פועלים בעיר? מי באמת זקוק לעזרה ולמעורבות קהילתית. תודה לכל מי שיענה ויתרום

Dying World

New member
רעיון...

מה דעתך לתרום ולעזור ללהקות נוער בעיר..? הנושא רץ פה חזק.. לתרום כספים לשעות אולפן, אירגון הופעות, אולי אפילו תמיכה כלכלית לקניית ציוד טוב יותר?! בסך הכל, להקות הנוער של היום הן העתיד!!

נאית

New member
למה הגעתי למקום הלא נכון?

מי אם לא מי שחי ונושם את העיר שלו יכול להמליץ בדיוק איפה קשה וחלש? ומי צריך עזרה ומה הייתם רוצים לראות יותר בעיר שלכם? זה הדבר הכי לגיטימי קדימה, תזרקו רעיונות...

מוצארט

New member
אשרייך על האופטימיות!!

עלה לי פעם רעיון יפה, ולכשאני אצא מהצבא, ברצוני לנסות ליישם אותו. והנה הרעיון הרבה אולמות, אחרי האירועים, זורקים אוכל בכמויות עצומות, ובאמת חבל. אפשר לנסות לארגן, טבלה שכזו, איזה אולמות מוכנים לתת אוכל וכמה, ולבדוק (ואין לי מושג היכן) אילו משפחות, ולא חסר כאלו, שאין להם כלום במקרר, ולתת להם. לנדב כמה חבר´ה, עם רכבים, או קטנועים, והם יחלקו את האוכל. זהו בעיקרון הרעיון, אך הוא דורש הרבה עבודה לפני, והמון המון רצון טוב!!! בתקווה שנעשה עם הרעיון הזה משהו. אני מוכן לעזור כדי להגשים את התקווה הזו.

oleg_kh

New member
זה כבר קיים ...

באר שובע קוראים לזה, אם אני לא טועה.

מוצארט

New member
אתה טועה.

באר-שובע, זה מקום שמבשלים בו את האוכל, והכסף בא מתרומות. יש פונטציאל ענק מהאולמות לאוכל, אבל לצערי, עדיין לא מנצלים זאת מספיק.

oleg_kh

New member
אה טוב אז לא באר שובע

בכל מקרה, אני ראיתי כבר שאוספים אוכל מאולמות ובסיסים באזור ונותנים את זה לבתי תמחוי ובתים חמים.

twigy

New member
אני אגיד לך את זה במילה אחת

נוער נוער ונוער. לנוער בבאר שבע אין מה לעשות, חסרים פה מקומות לבני נוער בגילאים 14-17 כי בכל שאר המקומות זה 18+ כתשובה התחלנו להקים ערבים מחתרתיים של להקות מקומיות בבתי ספר, וכל מני כאלה הנוער זה הנכס הכי חשוב שעיר יכולה לבקש, ודווקא בזה באר שבע לא משקיעה וחבל.

twigy

New member
ראי כדוגמא את השרשור על

מה לעשות בסילבסלסטר - 70% מבני הנוער הבאר שבעיים נשארים בבית בסילבסטר למה העיריה לא מארגנת משהו, במה אנחנו שונים מתל אביב (שאלה רטורית אה)

MishaB7

New member
שכחת דבר אחד קטן

"סילבסטר" לא מוגדר כחג בישראל (וזה ברור) ולכן אין אפילו יום חופש בגלל זה, על איזה "מארגנת משהו" אתה בדיוק מדבר ? מתי ? לדעתי אפשר לחגוג את השנה האזרחית החדשה גם בלי שהעיריה "תארגן משהו". אפשר גם משהו צנוע, להרים כוסית בכינוס של כמה חברים קרובים, להגיד ברכות כמו "שהשנה האזרחית החדשה תהיה יותר טובה" וכו´. זה יכול להיות נחמד. בנוסף, גם אם העיריה היתה רוצה לארגן משהו, מאיפה הכסף ? אם אתה כלכך מקנא בתל אביבים , תתאספו 5 אנשים , שמישהו יקח רכב וסעו לתל אביב, תתחלקו בכסף של הדלק (לא יצא יקר, כל אחד מקס. 20 ש"ח לשם וחזרה). בכל מקרה, לא חייבים לחגוג ביום זה רק משום שכל השאר חוגגים (דרך אגב,אני לא בטוח שהרוב חוגגים, בעצמך כתבת 70%), עם קצת מחשבה רצינית אפשר "לגרש" את הרגשת העדר.

twigy

New member
גם יום הולדת זה סתם תאריך

סך הכל כדור ארץ עשה סיבוב. אנשים מחפשים סיבה לחגוג, וכשיש סיבה אז אין מה לעשות בעיר. למה אני צריך לנסוע לערים אחרות ? ככה באר שבע רואה את עצמה ? עיר של זקנים ?

MishaB7

New member
צודק../images/Emo70.gif גם ימי הולדת אני לא חוגג.

יום הולדת ? לא רואה סיבה לחגוג. כמו שאמרת,סך הכל כדור ארץ עשה סיבוב.

twigy

New member
אז זה מה שאני אומר

אנשים מחפשים סיבה לחגוג ואין סיבה שהעיריה לא תשתתף.

DEATHRUCTION

New member
אם הסיבה הזאת לא מוצדקת אז למה

שהערייה תשתתף? אפשר לעשות מכל יום חגיגה- תחגוג בדרך שלך למה העיריה צריכה לממן את זה?

למעלה