שלום לחברי הפורום

DEATHRUCTION

New member
אז אני לא רוצה את הסילבסטר אני רוצה

שזה יהיה 2/14 מה תגיד על זה? למה שבתאריך הזה לא יהיה מסיבה?

Hamall

New member
כי אין 14 חודשים...

חחח סתם אני צוחק אני יודע שאתה מתכוון ל14 בפברואר ואם אני לא טועה יש כבר חגיגות ביום הזה כי זה יום האהבה...

DEATHRUCTION

New member
לא דווקא לא....

המטרה הייתה להראות שאין כלום מיוחד ביום הזה שהערייה צריכה לעשות מסיבה

דבר ראשון,

באר שבע דווקא כן משקיע בלהקות מקומיות כמה שהיא יכולה, אבל מה לעשות, יש נושאים קצת יותר בוערים על הפרק כמו..ממ.. לאדע.. שכר!. עובדה, יש את צעיר במול, ועובדה, יש את הועדה לעידוד יצירה, ועובדה, שעד השנה האחרונה היה גם ביום העצמאות במה צעירה. וכרגע, המרכז צעירים בבנייה אינטנסיבית, וכשהוא יושלם, יהיה בו, בין השאר, חדר חזרות (חינם או תשלום סימלי...), ואולפן הקלטות (כנ"ל) כדיי שיהיו האפשרויות הכי טובות לקדם את הלהקות האלה.

DEATHRUCTION

New member
צעיר במול? אוי באמת...

רוצים לקדם להקות צעירות-שתיהיה להם במה! אבל להקות שלא שרות בעברית לא נחשבות...

מוצארט

New member
וחוצ´מזה, מי שהיה בצעיר במול האחרון

לא היה כזה צעיר.. היו שם ממש קשישים על הבמה...

Papito

New member
אולי היה צריך שיקראו לו

"צעיר במול (אבל יש לנו נגנים בני 50 שלקחנו אותם מהקונסטוריון כי יש לנו קשרים איתם אז חיפפנו"

Dying World

New member
עוגמת נפש..

כן גלעד אתה זוכר את עוגמת הנפש שהם גרמו לנו כשרצינו להבחן?!? היינו צריכים; א. לתבוע אותם! ב. להרים טלפון לעשרות מטאליסטים מתוסכלים ולהרוס את הציוד \ המקום
ג. לתבוע אותם!! הם אפילו לא הודיעו שזה רק ללהקות עבריות.. זה לא עונה על הטעם של הרבה מאד אנשים! חוצפה.

DEATHRUCTION

New member
בהחלט חוצפה! איש שמן טיפש...

עלק אי אפשר להצליח בישראל עם שירים באנגלית... מה הקשר תן לנו לעלות!

אוקיי...

דבר ראשון, רוב המשתתפים בצעיר במול היו בגיל ממוצע של קצת מעל ה20. זה שהם נראים בני 90, לא אשמתי. וזה שיש נגנים יותר מבוגרים לא אומר כלום, מבחינתנו מי שמתחרה, זה מי שרשום. והגיל הממוצע שלהם, היה, כמו שאמרתי, קצת מעל ה20. דבר שני, ספיציפית לגביי צעיר במול, מה לעשות, אנחנו מקבלים רק אומנים שעושים מוסיקה בעברית... סורי, אלה הכללים. דבר שלישי, על איזה עוגמת נפש אתם מדברים בדיוק? כשניגשתם אליי, ואמרתם לי בפעם ראשונה שאתם רוצים לעלות באודישנים, אמרתי לכם שזה רק בעברית, ואתם מוזמנים לנסות אם אתם רוצים... ואגב, במודעה של צעיר במול כתבנו "מלל ולחן מקורי בעברית". וזה היה גם די גדול ובאמצע.. לא בפינה השמאלית התחתונה בקטן. (ואין פה על מה להתווכח, המודעה תלוי לי על הקיר) ומכיוון ואני רואה שהנושא של להקות מתחילות ו\או כאלה שעושות חומרים בלועזית ושאין להן איפה להופיע דיי מפריע לכם, אז מתבשל במוחי רעיון לערב שכזה... אבל אחד רציני. עם מימון והכל. מה אתם אומרים?

Dying World

New member
ע"ע רוק ב-ז´..?

מעבר לחוסר האירגון המגוחך, הבעיה הייתה שעוזי כנראה לא כ"כ אוהב מטאל אלא רק רוק ישראלי, אז הוא החליט לקפח את להקת המטאל היחידה שהופיעה שם.. חח למרות שהשלמנו הוא עדיין די דפק אותנו בכל העסק! בכל מקרה שוקו, רעיונות שכאלה הם תמיד תמיד מבורכים ופשוט תדע שיש לך תמיכה וגיבוי של המון אנשים פה, שמבחינתם הופעות כאלה הן הדבר הכי טוב שיכול לקרות! שוקו לשלטון!!!!!!!!!

למעלה