שלום לחברי הפורום

kikona126

New member
בבקשה

שים לב שאם אתה מוציא ספר באנגלית, אתה יכול למכור את הקלפים בחנויות אינטרנטיות בסגנון esty
https://www.etsy.com/search?ref=auto-1&q=tarot+deck&order=most_relevant&view_type=gallery&ship_to=IL
שאלו בעצם חנויות שכל מה שמוכרים בהן זה עבודות יד. יש אנשים שמאוד אוהבים את החנויות האלו וקונים רק משם. אני שלחתי משם מתנות בפרוייקט הsecret Santa והאמריקאים מתים על האתרים האלו, ה״ענק״ שלי ממש שמח לקבל דברים שהם עבודת יד.

Mist2

New member
תודה, יש עוד זמן עד לענייני השיווק

לצערי, יש מצב שבנושא זה אני הולך לחטוף על הראש.
מכירה בכל המדיה שדומה לאתר esty, לא ממש יעזרו לי.
כלומר מכירה של חפיסה אחת או ספר אחד פעם ב... יכניסו אותי לברוך רציני.
אחת הסיבות קשורה בכך שלא ניתן להדפיס כמה חפיסות ולהמתין שירכשו אותם ואז להדפיס עוד.
הסיבה לכך: כדי לחסוך בעלות הדפסה פר חפיסה, יהיה צורך להדפיס בדפוס רגיל ולא בדפוס דיגיטלי, ודפוס רגיל (אופסט) לא מדפיס חפיסות בודדות, אלא אלפים במכה.
כלומר מדובר בעשרות אלפי שקלים.
סליחה שהכנסתי אותך לענייני הדפוס שלא קשורים לנושא :)...

kikona126

New member
מכירה את העניין הזה

אתה יכול להתחיל עם ברים בסגנון הזה:
https://www.etsy.com/il-en/listing/...&ga_search_query=tarot deck&ref=sr_gallery_32
(האיכות של זה על הפנים לעומת תמונות אחרות שעושים בסגנון אבל זה בשביל הדוגמא)
ואז לצאת בהוצאות פר תמונה אחת לא יהיה כל כך נורא...
מה שכן אם אתה מוציא לאור קלפים חדשים, אתה יכול לעשות יום השקה ולמכור בהשקה את הקלפים במחיר נמוך אך מכניס, וככה תכסה חלק מההוצאות.
&nbsp
אלו רעיונות, ושווה כבר עכשיו להחיל לעשות סדר בראש בעניין השיווק, זה יכניס אותך לפוקוס בנושא וימקד אותך, לך תדע אולי אם תוציא ספר הוצאת הספרים תרצה למכור את שניהם ביחד...
&nbsp
&nbsp

Mist2

New member
אם הייתי נכנס יותר לשיווק, זה היה מוציא לי את כל החשק

להמשיך ליצור, כי ככל שהעמקתי, הבנתי שיש כאן מצב טוב להפסיד ובגדול.
אני אנסה לפנות לאחת החברות הגדולות העוסקות בנושא, כמו USA GAMES...
עוד אפשרות, זה לפנות למימון המוני, אבל אני לא הצלחתי להבין האם בתחום כמו זה אני יכול בכלל להרוויח מזה משהו...

kikona126

New member
חחח

שיווק עולה כסף, אין מה לעשות. תסיים עם החבילה, זה כבר יוביל אותך לאיך לשווק אותה.

רחליקה האחת

Member
מנהל
אפס סיכון= מימון המונים אומר שיש

רכישה מראש עוד לפני שקיים מוצר ואז נבדקת כדאיות כלכלית.
כלומר, מראש העלויות משולמות.
אם לא הצליחו לגייס כסף בסכום הדרוש - אז מי ששילם מקבל את כספו חזרה.

תבדוק מה העלויות עבורך אם תבחר לפתוח עסק עצמאי.

הנה איך עובד מימון המונים (הדסטארט) :

http://www.headstart.co.il/page-58-How_does_it_work.aspx

שוב מאחלת הצלחה לך ולכולם,

רחל♥

Mist2

New member
תודה רחליקה

כבר בדקתי את הנושא, צריך עוד לבדוק לעומק.

Mist2

New member
היום סוף סוף הדפסתי את הארקנה הגדולה :)

הרגשה של חפיסה אמתית :)...

Mist2

New member
לפעמים אני בטוח שיש סיבה, אבל אז זה עובר לי :)

הרבה מהקלפים שלי הן נשים.
השוטה בגדול היה אמור להיות דמות שהוא לא גבר ולא אישה, אבל אני מודע שהוא יצא יותר נשי :)....

kikona126

New member
הוא היא יצאו לך מדהים!

ואומרת לך את זה מישהי שמציירת...
אפשר שאלה? אתה מצייר את זה דיגיטלית או על דף?
ואם על דפים באיזה צבעים אתה משתמש?

Mist2

New member
תודה רבה :)

אולי כבר אמרתי, אבל היו לי 4 ניסיונות ליצור חפיסת טארוט, זו הפעם הרביעית.
בפעם הראשונה ב - 1994, הנסיון היה ידני לגמרי.
הנסיון השני היה משולב, השלישי דיגיטלי, אך הוא היה ממש ציור וכל קלף ציירתי יותר מחודש.
הנסיון הרביעי הנוכחי, הוא דיגיטלי גם, רק שהפעם הטכניקה והסגנון שונים מאוד.

kikona126

New member
עכשיו זה עוד יותר מרשים!

ניסיתי מספר פעמים לצייר דיגיטלי, אבל זה לא פשוט...
הדבר היחיד שנהנתי ממנו היה העובדה שאפשר למחוק בקלות...
חות מזה זה ממש לא פשוט... לפעמים אני רואה דברים שאנשים מציירים עם זה ולא מבינה איך...
אני מציירת עם גירים צבעוניים או פחם יש משהו בהרגשה של זה על הידיים והאצבעות שהופך את הציור ליותר שלי, לא יכולה להסביר את זה... וחוץ מזה יש לי כל מיני איורים שאני עושה... אני אראה מה יש לי מצולם על המחשב אני אראה לך.
הציורים של הקלפים שיש לי זה עוד מלפני שלמדתי לצייר, ככה שהם נראים דיי מגושמים...

Mist2

New member
מסכים אתך

זה באמת הופך את הציור ליותר שלך.
ויותר מזה, הניסיון הראשון שלי, כשציירתי ידני, הוא הכי פחות מוצלח מבחינת הציור, מאז השתפרתי בהרבה, אבל הקלפים שציירתי אז ושמרתי עד היום, הם בעלי עצמה.
אני לא יודע להסביר, אבל כל מי שרואה אותם, אומר שיש להם עצמה לא מובנת והם משאירים את הרושם החזק ביותר.

kikona126

New member
הנה 2 ציורים

האחד איור, של כלב צ'יוואווה, את האיור לא סיימתי, אני אוהבת אותו ככה וגם היה לי קשה איתו, יותר מידי הזכיר לי את הכלב שהיה לי... (וכן אני יודעת האוזן לא במקום או בגודל משהו בפרופורציה שלה לא יצא טוב...)

השני הוא הציור הראשון שלי עם גירים צבעוניים, ישבתי עליו כל כך הרבה זמן... כי שמים שכבת צבע ועוד שכבה ועוד אחת... (והעיניים הפוזלות, משום מה זה ככה גם במקור...) היה שלב שכבר ממש שנאתי את הציור... (בציור המקורי שלי הפנים של התינוק יותר ורודות זה לא יוצא בצילום)
המחשבה של לצייר חבילת קלפים ככה... ואו זה יקח 50 שנה...

Mist2

New member
אני מאוד אהבתי :)

זה מאוד יפה לדעתי, וברור שיש לך כישרון!
כן אחת הבעיות בציור חפיסת טארות זה הזמן, כי זה פרויקט ארוך.
לכן או שאת ממש אבל ממש שולטת במה שאת עושה, או שאת בוחרת בסיגנון וטכניקה שלא יגזלו כל כך הרבה זמן.
&nbsp

kikona126

New member
תודה!

אני כרגע בפטיש של לצייר דמויות מסדרת האנימציה של מלחמת הכוכבים מלחמות המשובטים... התחלתי את אסוקה לפני כמה זמן... ויש לי עוד איזו דמות משונה שמחכה בתור לצביעה... אני חושבת שלצייר את דארת ויידר יהיה מעניין כי יש שם הרבה משחק של צל ואור והכל על גוונים של שחור (את זה נעשה עם פחם...)
&nbsp
עכשיו כשאני חושבת על זה, קלפים של מלחמת הכוכבים יכול להיות משהו חזק! השוטה יהיה אנאקין או איזה פדואן... השטן ויידר או הקיסר, או שהקיסר ישאר הקיסר, הקיסרית פדמה, והכהנת מי אם לא מסטר יודה, המרכבה תהיה הפלקון 2000. (כאלו קלפים אני יכולה להוציא בכיף
עכשיו עשיתי לעצמי חשק)
&nbsp
יכול להיות אחלה של דיון לסופש אם יש פה אנשים שראו ומכירים את הסרטים - לבנות חפישת קלפים על פי הדמויות או תמונות של סצנות מהסרט.

למעלה