שלום לחברי הפורום

רווית53

New member
שלום לחברי הפורום

האנטיפטים והאדישים חשבתי שתזכרו..... אבל התבדיתי.... אתמול חל יום הולדתי... אף לא אחד או האחת מהחברים""" המכובדים .... הואיל בטובו וברוב חביבותו לברכני....... לא נורא שנאמר: שמור אותי מאוהבי .........ומשנאיאשמר בעצמי אכזבתוני............

מזל טוב אישה

ודווקר היה פה אחד שחיפש אותך, אפילו הציק במסרים איפה רווית ??? שתהיה לך יום הולדת נהדרת מלאה באור ואהבה לא בכעס בונים עולם באהבה תגיעי ישר ללבבות אמרי לי מי ידע מה התאריך של יום ההולדת? לא נעשה כזה רישום בפורום עד כמה שאני יודעת

רווית53

New member
דווקא....

התאריך רשום בעולמות| ולא קשה למצוא אם תרצו אין זו אגדה... אני לא כועסת פשוט מאוכזבת.... חשבתישאנו משפחה אחת גדולה....

מי שלא אומר אנחנו לא נדע

אם את לוכותבת בפורום אין גישה לשם שלך ולעולם שלך ובעולמות יש רישום רק ביום הוולדת לא בשר הימים חומד מי שלא כותב שוטף בפורום קשה לעקוב אחרי דברים כאילו או מישהוא שממש מכיר אותך שפותח שרשרשת וראיתי מספיק אנשים שבאו ואמרו יש לי יום הולדת וברכנו אותם אל תקחי ללב נשמה , יום הולדת זה רק פעם בשנה אז תחגגי עפ התאריך העברי בטלח יש עוד זמן לתאריך הזה

בעולמות שלך לא רשום תאריך לידה

לא מוצג כרשר פותחים את הכרטיס שלך מאחלת לך המון ברואות וחיים טובים

איזה באסה אה???../images/Emo201.gif

גמני מאוד כועסת שלא זוכרים את היומולדת שלי.
..והכי מרגיז אותי וזה קרה מהמשפחה הקרובה...באשר לחברים אני יותר סלחנית... תתנחמי יקירה.
...ממרום 50 שנותי אם תחילת חודש אוקטובר אני נוהגת להזכיר לכולם שבסוף החודש יש לי יומולדת.
..מה לעשות???אז תכנסי למשפחת הפורום שלנו לעיתים יותר קרובות....שנשמע ממך נשמה...שנה הבאה מבטיחים לא לשכוח אז בינתיים המונמון מזל טוב
עד מאה כ עשרים שנה...ושכל משאלותייך יתגשמו..ותדעי רק אושר ואהבה בחייך...

גאיה ק

New member
הרבה מזל וטוב !../images/Emo140.gif

לאן נעלמת כל כך הרבה זמן מבלי להשאיר שום עקבות?!

רווית53

New member
לא תאמיני...

אבל הייתי מאושפזת מה לעשות זה לא תלוי בי... בכל מקרה אני מתחילה תקופה חדשה... ומיחלת לימים טובים יותר...
נצחתי ואנצח

רווית......./images/Emo49.gif

מאחלת לך בריאות והתחלה של תקופה חדשה וטובה והמון תקווה ושמחה בלב

יש לי הודעה עבורך רווית

הקשר בין האנשים במחשבהוא מורכב , תשמעי לא ידענו לאין נעלמת , את לא השארת הודעה אושפזתי אני לא יודעת טלפון שלך אז בטח לא יכולה להתקשר אליך , מה גם שחפשו אותך בפורום אחד קוראים לו הפרח בגנך הנה העתק של מסר ממנו נשלח על ידי: פרח בגנך אל: נסיכת הכוכב תאריך: 31/05/2007 12:41:28 את האמת שלחתי לה הרבה מסרים ומשום מה היא לא עונה,מקווה שהיא מרגישה טוב,יום טוב לך ולה אם תראי אותה אז הנה מעבירה לך את ההודעה שלו

אני לא מחוייבת לך, לא מאוהבייך ולא משונאייך

אני חושבת שאני לא מכירה אותך אבל נהנית לאחל לכל אדם רק טוב ולכן מאחלת גם לך מזל טוב , רוב אושר והתגשמות משאלותייך . מכל הלב אורלי חומר למחשבה. המשפט שהשתמשת בו הוא מאוד רציני ועמוק לדעתי שיכחת תאריך היומולדת שלך לא מצדיק שימוש בו.

רווית53

New member
אף אנוכי

לא מכיראותך אני נוהגת לפי האמרה: ירצו יאכלו .... לא ירצו גם יאכלו

s h o o s h a

New member
שלום לך מחברת פורום אנטיפטית ואדישה

איכזבת אותי. כי גם אם שכחנו [והרי כל כך הרבה זמן לא היית כאן ואיש לא ידע לאן ומדוע נעלמת] וגם אם פרחת מזכרוננו לחלוטין, עדין אין הדבר הופך אותנו לכאלו כמו שכינית אותי ואת שאר החברים. אז אחרים מיהרו לברך ולאחל ולהתעלם מהברכות שבירכת אותנו "שמור אותי מאוהבי .........ומשנאיאשמר בעצמי" אבל אני לא. אני ... אנטיפטית ואדישה... " אכזבתוני"

צלליתה

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

אני מאוד מתנצלת שלא ברכתי אותך. אכן את צודקת. אני אנטיפטית ואדישה. לעומת זאת, את, ברוב טובך וברוב חביבותך גם לא טרחת לברך אותי ביום הולדתי. לא נורא שמור אותי, וגו.

ש ר ה לה

New member
טוב. אז אני אנטיפטית ואדישה וגם נעלבת..../images/Emo46.gif

לדעתי רווית, בכנות, מי שבירך אותך אחרי פתיח כזה,פשוט נענה לסחטנות.....,

למעלה