שלום לחברי הפורום..

SUMMER8

New member
הנסיך בן 8 חודשים

שמו בישראל: שנטי. אבל הוא ולוסי רק חצי אחים !! (-:

ר ת מ י

New member
כן כנראה.. לוסי גם גדולה מימנו בחודש בערך..

מצאתי פה גם אחות של לוסי.. אפשר לעשות מפגש משפחתי..

תני לי לנחש...

לאבא שלה קוראים נורד?... כבר הסבירו לכם על חשיבות העיקור, אבל אני רק אוסיף שהכלבה שלי(מצ"ב תמונה) גם בעלת אופי נדיר, ויופי עוד יותר נדיר, וגם לאבא שלה(ולאמא שלה) יש תעודות ולה אין. היא מעוקרת מגיל 8 חודשים, להרביע אותה יהיה עוול לאלפי הכלבלבים בעמותות שמחכים לבית, ובעיקר לה.. היא לא השמינה ולא בטיח, לא שינתה שום אופי(הלוואי והיה מרגיע אות קצת
והיא נשארה אותה פיקסי מתמיד...

דונינה

New member
יוו אז לוסי אחות של פיקסי ../images/Emo24.gif

מעניין אם זו אותה האמא ,, בעצם לא נראה לי , פיקסי בת שנה וחודשיים ?? אני לא בטוחה בכל אופן היא מתוקה

היא בת שנה וארבעה... לאמא של פיקסי קוראים

סי, אני לא יודעת איך קוראים לאמא של לוסי.. מקווה שזו לא אותה אמא כי אם כן-מסכנה הכלבה

good girl 21

New member
יש כל כך הרבה כלבים עזובים בכלביות בארץ...

כלבים מדהימים שאנשים נוטשים. אחת הסיבות העיקריות שעיקרתי את מאי שלי ( אחרי שכבר מצאתי לה זיווג) זה כי לא רציתי שאחד הגורים יגיע לכלביות ולכלוב הקטן הזה שהם חיים בו כל השבוע. מדברים על זה כל כך הרבה פעמים כאן בפורום, אנשים לא מודעים למה זה בעצם גור. הם אומרים שהם מוכנים להשקיע, אבל מתייאשים ברגע שהכלב אוכל/ הורס משהו או לא מתנהג כמו שצריך. אני העדפתי לעשות למאי עיקור ולדעת שבמקום שיאמצו גור שלה, יאמצו כלב נטוש שמחכה לבית יותר מכול. ):

אושר14

New member
../images/Emo45.gif צודקת בכל מילה!!!

אני אימצתי את הכלבה שלי מהסגר, ומי יודע כמה זמן היא היתה שם, אם יכולתי לאמץ את כולם הייתי עושה את זה. אבל למה לזווג?? יש מלאן כלבים מסכנים ללא בית. חבל!!! ושלושה ימים אחרי האימוץ עיקרתי אותה, כי חששתי שהיא בהריון, בסוף הסתבר שלא, אבל חשוב לעקר. וזה משהו שמישהי שהכרתי בכלביה ישר אמרה לי לעקר אותה!!!

toomuchdogs

New member
אם תסתכלי קצת בפורום, תראי הודעה מאתמול

הכותב הוא מתנדב מ"רחובות אוהבת חיות" מלא מלא גורים זהים לכלבה שלך שמין הסתם בעליהם של אימותיהם חשבו כמוך - ולכום אין בית את יודעת כמה כאלה מורדמים???? המספרים הם בין 50-100 אלף בשנה תחשבי כך - 50 אלף כלבים בעלי אופי מדהים כשל כלבתך מורדמים מידי שנה.....
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=708&QID=16482 כנסי ללינק הזה - אבל תקראי אותו בראש פתוח - אחרי שתעשי זאת - תחזרי אלינו ותגידי לנו אם עדיין את חושבת להרביע את כלבתך. מצרפת לך תמונה של הכלבה המדהימה שלי - שיש לה את האופי הכי מדהים שניתקלתי בו - ונחשי מה? מצאתי אותה משוטטת ברחובות בגיל חצי שנה.... האמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת - בביתי 10 כלבים, 9 שלנו ו-1 מיועדת לאימוץ אני מאוד ממליצה לך לעקר את כלבתך הרי לא תוכלי לעמוד מנגן כשהסרטן יכריע אותה בגיל 6 ואילך, נכון? לכן תאריכי את חייה בכך שתעקרי אותה בהצלחה ואני מקווה שתשכילי מהמציאות האיומה של כלבי מדינת ישראל...

witchi K

New member
יווווווווו

גם נינה שלי תהיה בת שנה סוף חודש הבא (27/7)

למעלה