את בטוחה שהבאג הוא של תפוז ולא אצלך במחשב? כי אצלי זה ממש לא מפריע לקרוא את ההודעה... מצרפת תצלום מסך [פשוט לי זה היה נראה כמחווה נחמדה ולא הבנתי למה התפתח מזה דיון]
שזה פורום מספיק פתוח וחברי, שניתן להעיר בו בצורה יפה וחברית אם משהו מפריע. כמו שמשוב על ההנהלה התקבל ויושם, גם ניתן מדי פעם להעיר לגולשים וצריך לדעת לקבל ביקורת. אם כל אחד ישמור דברים שמפריעים לו בבטן, הפורום יהפך למקום פחות נעים.
בגלל זה שאלתי אם אבא שלה הוא נורד.. אם כן הכלבות שלנו הן אחיות.. לצערי מה שאני יודעת היום לא ידעתי אז וראי את כל מה שכתבתי לך שם כרלוונטי.. אני רואה שאת שוקלת שוב את העניין ומקווה מאוד שתשני את דעתך
בית הגולדן הוא מטחנת גורים מהנלוזות ביותר, הלוואייייייי והייתי יודעת אז משהו!!!
העובדות על המקום הזה הן שלבעלים יש כלב עם תעודות, וגם תעודות של כלב הצלה(ראיתי בעיניים.) אבל הבעלים תאב כסף ומעדיף את האלפיות על פני לעשות דברים כמו שצריך.
האבא של הגורים אצלו באמת מדהים.... יכול היה להיות כבוד גדול לגזע. אבל ה"מגדל" אם אפשר לקרוא לו ככה הוא שרלטן מעצבן. מאוד מעצבן כל מה שהולך שם!!!!!! אבל מכאן ועד להגיד שהיא לא נראית גזעית.. ממש לא נכון!
לצערי יש לו שם המוווון גולדנים. הבנאדם אובססיבי לגזע הזה. אין סיכוי שתמצאי אצלו אף גזע אחר, גם לא קרוס של לברדור.
אבל בגדול חוץ מנושא התעודות שחבל שאין די הצליח לי.. לוסי היא באמת כלבה מיוחדת ואני נעזרת בה המון בעבודתי עם ילדים אוטיסטים.. ומן הסתם אני מאוד אוהבת אותה,כך שזה באמת עכשיו לא משנה הרבה.. מה שכן, אני יעשה בירור הרבה יותר רציני לכלב הבא שלי..