שלום לחברי הפורום..

Tweety66

New member
שזיף מתוק...

את בטוחה שהבאג הוא של תפוז ולא אצלך במחשב? כי אצלי זה ממש לא מפריע לקרוא את ההודעה... מצרפת תצלום מסך [פשוט לי זה היה נראה כמחווה נחמדה ולא הבנתי למה התפתח מזה דיון]

מאמוש

New member
עם מעט רצון אפשר הכול..

לדעתי ההערה הזאת הייתה מיותרת, אין שום חוק שאוסר לעשות ככה..

shima

New member
ואני חושבת

שזה פורום מספיק פתוח וחברי, שניתן להעיר בו בצורה יפה וחברית אם משהו מפריע. כמו שמשוב על ההנהלה התקבל ויושם, גם ניתן מדי פעם להעיר לגולשים וצריך לדעת לקבל ביקורת. אם כל אחד ישמור דברים שמפריעים לו בבטן, הפורום יהפך למקום פחות נעים.

bar בר

New member
אולי אין שום חוק

אבל זה מציק בעין.. גם ‏X‏*ן ח!ק ‏w‏‏X‏!‏N‏7 ‏w‏‏X‏0!7 &7‏w‏!ם ככה, ‏X‏2& ‏X‏ם ה**ת* 7!‏w‏ם ככה זה &‏X‏ ה*ה ‏N‏3*ק? מכל דבר אתם עושים סרט..

zooom360

New member
מה מיותר בה ???

היא איימה למחוק לה את ההודעה?? היא רק העירה, והיא צודקת זה מפריע לקרוא את ההודעה! מכל עכבר אתן עושות פיל.

zooom360

New member
איזה בית גידול? את יכולה לתת שם?

היא ממש מתוקה שוב אני אומרת, אבל היא נראת מעורבת במיוחד בפרצוף, יש לה פרצוף מרובע כמו ללברדורים...

נמש164

New member
ממש "בית גידול"../images/Emo4.gif

איך הם יכולים ליקרוא לעצמם ככה?!

ידעתי... את התגובה השניה שלי כתבתי לפני שקראת

שקראתי את שאר התגובות בשרשור
בגלל זה שאלתי אם אבא שלה הוא נורד.. אם כן הכלבות שלנו הן אחיות.. לצערי מה שאני יודעת היום לא ידעתי אז וראי את כל מה שכתבתי לך שם כרלוונטי.. אני רואה שאת שוקלת שוב את העניין ומקווה מאוד שתשני את דעתך
בית הגולדן הוא מטחנת גורים מהנלוזות ביותר, הלוואייייייי והייתי יודעת אז משהו!!!

היא נראית מאוד גזעית...

העובדות על המקום הזה הן שלבעלים יש כלב עם תעודות, וגם תעודות של כלב הצלה(ראיתי בעיניים.) אבל הבעלים תאב כסף ומעדיף את האלפיות על פני לעשות דברים כמו שצריך.
האבא של הגורים אצלו באמת מדהים.... יכול היה להיות כבוד גדול לגזע. אבל ה"מגדל" אם אפשר לקרוא לו ככה הוא שרלטן מעצבן. מאוד מעצבן כל מה שהולך שם!!!!!! אבל מכאן ועד להגיד שהיא לא נראית גזעית.. ממש לא נכון!
לצערי יש לו שם המוווון גולדנים. הבנאדם אובססיבי לגזע הזה. אין סיכוי שתמצאי אצלו אף גזע אחר, גם לא קרוס של לברדור.

ר ת מ י

New member
כנראה שבאמת לא ידעתי הרבה על המקום..

אבל בגדול חוץ מנושא התעודות שחבל שאין די הצליח לי.. לוסי היא באמת כלבה מיוחדת ואני נעזרת בה המון בעבודתי עם ילדים אוטיסטים.. ומן הסתם אני מאוד אוהבת אותה,כך שזה באמת עכשיו לא משנה הרבה.. מה שכן, אני יעשה בירור הרבה יותר רציני לכלב הבא שלי..

ר ת מ י

New member
הם באמת דומים קצת ../images/Emo13.gif..

איך קוראים לנסיך?? בן כמה הוא??

למעלה