שלום לחברי הפורום..

ר ת מ י

New member
שלום לחברי הפורום..

תכירו א לוסי המדהימה.. בסוף החודש הבא היא תיהיה בת שנה..

ר ת מ י

New member
יש למישהו רעיון כיצד אני יכולה לצנן את כלבתי

בקיץ החם שלנו.. יש מאוורר.. אבל נראה לי שחם לה ממש.. אני שמה לה קרח במים שיהיו קרים.. אשמח לרעיונות.. (מלבד מקלחות)

ella100

New member
היי.מצרפת לך קישור לרעיונות נהדרים

הרעיונות של רותם אחד נראה לי יהיה להיט אצלנו הנה הקישור http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-889-1542-21084377,00.html יראה לך,תני לה פידבק אני בטוחה שתשמח שמישהו משתמש ברעיונות הנהדרים שלה.

super k

New member
ענבים-שאלתי את ד"ר קישון

הכלב שלי מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב ענבים וכשגיליתי את זה לפני כשנה בערך שאלתי כאן בפורום אם מישהו יודע על איזשהי סיבה למנוע ענבים מכלבים, קיבלתי כמה תגובות שבחלקן רשמו לי כי זה אכן לא מומלץ (לא זוכרת מה הסיבה שרשמו) בכל אופן, קצת אחר כך הגעתי לד"ר קישון לחיסון ושאלתי אותו על כך, הוא אמר כי לא ידוע לו על כל נזק שעשוי להגרם לכלבים מאכילת ענבים, כל עוד שוטפים אותם כמו שצריך, או אפילו קונים מהסוג האורגני. מה שכן- הוא הזהיר אותי מפני עגבניות... משום מה זה ממש ממש לא בריא לכלבים.

super k

New member
תודה!

נורא מוזר, ד"ר קישון הוא אחד הוט' המקצועיים והוותיקים... אולי אני זו שהבנתי לא נכון...? ואולי אם מדובר בענבים אורגניים בלבד אז זה בסדר..? או כמויות נורא קטנות..? אנחנו מגיעים אליו בקרוב שוב, אבדוק את זה...

ella100

New member
סיימון- לא שמתי לב לענבים.אבל גם צימוקיםOUT

בקיצור,גם אני קראתי שענבים וצימוקים לא טובים לכלבים. היה דיון מקיף על הנושא בפורום כלבים בווינט ובפורום רפואת חיות מחמד בתפוז (צריך קצת לחפש במנועי החיפוש). אעביר את חלק הדיון לגבי ענבים לרותם שנתנה את הרעיונות טוב ששמת לב.

גם צימוקים, נכון.

אני מתפלא על ד"ר קישון, לגבי עגבניות, זו פעם ראשונה שאני שומע אך אנסה להתעדכן.

ר ת מ י

New member
ללא תעודות, אבל היא בעלת אופי מדהים ונדיר..

לאבא שלה יש תעודות..

אם היא ללא תעודות

הגורים שלה עלולים בקלות למצוא את עצמם מתגלגלים ברחוב, בעמותות, במכלאות, בהסגרים ואף בהמתה. גם אם נדמה לך שרק אנשים טובים שיתנו בית לגורים עד לימי זקנתם (כולל) יקבלו אותם, את לא באמת יכולה לדעת. אין לך שום נסיון במסירה ובסינון מאמצים ותאמיני לי - זה בכלל לא קל. אבל גם אם תצליחי למצוא בתים חמים ואוהבים לכל הגורים (וקחי בחשבון שבקלות יכולים להיות לה גם 8 כאלה) משמעות הדבר היא שהגורים שלה תפסו בתים חמים ואוהבים לגורים שאין להם, וכאלה יש למכביר שיוכלו לגדול להיות בעלי אופי מדהים ונדיר אם רק יתנו להם הזדמנות. אל תעשי את זה להם. אל תעשי את זה גם לה, זה לא יתן לה שום דבר חוץ מכאב וסבל.

מה נדיר באופי שלה?

ואם לאבא שלה יש תעודות, ולה אין... מה הסיבה לכך? מעבר לכך היא מקסימה, ברוך הבא לפורום

ר ת מ י

New member
אני עובדת כתראפסטית לילדים אוטיסטים

ואני משתמשת בה לצרכי טיפול והיא פשוט מדהימה איתם.. תענוג גדול..

או שהוא נדיר?

גם לכלבה שלי יש אופי "נדיר" כזה, וגם לאחת הכלבות שמסרתי (שפעמיים כמעט ואומצה ע"י מטפלות באמצעות בע"ח).

למעלה