תודה שוב פעמיים
W wildrider New member 1/6/05 #22 שלום .... קוראים לי גל אני בן 17 וחצי רוכב בחוות המגדל קפיצות על רוקי... השתלבות נעימה..
O OHIO New member 1/6/05 #24 אהלן! אני רעות רוכבת בתלמי-מנשה, דרסז' על זיילי (ותודה לניצ על התמונות המהממות!! )
H h הלוחשת לסוסים h New member 1/6/05 #28 מזל טוב!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif שכל משאלותיך ידגשמו ושל הסוסיםם
מזל טוב!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif שכל משאלותיך ידגשמו ושל הסוסיםם
• •°•סוסהוליסטית•°• New member 1/6/05 #30 ../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifוולקאם!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif היי! אני נעה בת 14 רוכבת שלוש שנים בחוות אמיר דרסאז' וקפיצות השתלבות נעימה!
../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifוולקאם!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif היי! אני נעה בת 14 רוכבת שלוש שנים בחוות אמיר דרסאז' וקפיצות השתלבות נעימה!
ס סוסה פראית New member 1/6/05 #32 ברוכה הבאה רותם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני רעות רוכבת 10+ שנים כרגע באורווה פרטית רוכבת אינגליש,בעיקר דרסאג' השתלבות נעימה
ברוכה הבאה רותם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני רעות רוכבת 10+ שנים כרגע באורווה פרטית רוכבת אינגליש,בעיקר דרסאג' השתלבות נעימה
מ מורניייייי New member 1/6/05 #38 ../images/Emo97.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני מורן בת 14 ויותר מוחצי רוכבת בחוות צח אינגליש - קפיצות יש לי סוס שקוראים לו אפולו (נדמה לי שהצגתי את עצמי בסוסים אבל אני לא בטוחה חחח) אני מתחרה בקפיצות במטר השתלבות נעימה
../images/Emo97.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני מורן בת 14 ויותר מוחצי רוכבת בחוות צח אינגליש - קפיצות יש לי סוס שקוראים לו אפולו (נדמה לי שהצגתי את עצמי בסוסים אבל אני לא בטוחה חחח) אני מתחרה בקפיצות במטר השתלבות נעימה
P P oo k a New member 1/6/05 #39 ../images/Emo42.gif||../images/Emo26.gifוולקאם!:]. אני נטע, רוכבת ווסטרן, חסרת סוס .