שלום-לום-לום ... ../images/Emo140.gif
קודם כל, שלום, אני אילתית (נחסיר את הגיל שלי...), אז ... תמיד הערצתי את כל הקטעים של כישוף ומאגיה אבל תמיד חשבתי שזה סתם צירופי מקרים (ותודו שלפעמים זה נכון). בגלל שאני מאמינה יותר בעובדות ובמדע קשה לי להבין את זה מקרוב. בכל מקרה... עשיתי גלגול נשמות עם מדריכה מיומנת, ו... גיליתי שבגלגול הקודם שלי אני הייתי מכשפה !
וכשעשיתי את הגלגול נשמות אני ממש הרגשתי את הכוח שהיה לי (הייתי מכשפה באחת המלחמות, כלומר עזרתי לאחד הצדדים), אני ממש חשתי את הגוף שלי מתמלא במאנה (Mana) אין לי מושג מאיפה הגיע השם הזה אני פשוט הרגשתי שלכוח שלי קוראים מאנה. זה היה כזה מהנה, כל הגוף מלא באנרגיה, הכל כזה מוכן לדברים בלתי שיגרתיים שאדם ממוצע לא יכול לעשות... אז, מישהו יכול אולי לומר לי איך אני יכולה אולי להחזיר את הכוחות שלי אלי ? כלומר את הכוחות של Morgan (ככה קראו לי) אלי ? (תודה למי שקרא את ההודעה עד הסוף ... ^_^)
קודם כל, שלום, אני אילתית (נחסיר את הגיל שלי...), אז ... תמיד הערצתי את כל הקטעים של כישוף ומאגיה אבל תמיד חשבתי שזה סתם צירופי מקרים (ותודו שלפעמים זה נכון). בגלל שאני מאמינה יותר בעובדות ובמדע קשה לי להבין את זה מקרוב. בכל מקרה... עשיתי גלגול נשמות עם מדריכה מיומנת, ו... גיליתי שבגלגול הקודם שלי אני הייתי מכשפה !