שלום-לום-לום ...

Kagome

New member
שלום-לום-לום ... ../images/Emo140.gif

קודם כל, שלום, אני אילתית (נחסיר את הגיל שלי...), אז ... תמיד הערצתי את כל הקטעים של כישוף ומאגיה אבל תמיד חשבתי שזה סתם צירופי מקרים (ותודו שלפעמים זה נכון). בגלל שאני מאמינה יותר בעובדות ובמדע קשה לי להבין את זה מקרוב. בכל מקרה... עשיתי גלגול נשמות עם מדריכה מיומנת, ו... גיליתי שבגלגול הקודם שלי אני הייתי מכשפה !
וכשעשיתי את הגלגול נשמות אני ממש הרגשתי את הכוח שהיה לי (הייתי מכשפה באחת המלחמות, כלומר עזרתי לאחד הצדדים), אני ממש חשתי את הגוף שלי מתמלא במאנה (Mana) אין לי מושג מאיפה הגיע השם הזה אני פשוט הרגשתי שלכוח שלי קוראים מאנה. זה היה כזה מהנה, כל הגוף מלא באנרגיה, הכל כזה מוכן לדברים בלתי שיגרתיים שאדם ממוצע לא יכול לעשות... אז, מישהו יכול אולי לומר לי איך אני יכולה אולי להחזיר את הכוחות שלי אלי ? כלומר את הכוחות של Morgan (ככה קראו לי) אלי ? (תודה למי שקרא את ההודעה עד הסוף ... ^_^)

itai90

New member
שלום

וברוכה הבאה אני מקיר מכשפה בשם מורגן אבל זה מיסיפור מאוד נחמד ולא מעובדות מדעיות קודם כול את צריכה לגלות מה היו הכוחות שלך לפי דעתי ותקנו אותי אם אני טועה אני היתי ממליץ לך להתחיל מהבסיס ועל ידי כך יתגלו לך הכוחות שלך מבפנים תנסי זה לא יזיק בברכת האור פם

לא פיה

New member
אני מקווה שזה לא מורגן לה-פיי../images/Emo4.gif

מפני שהיא באמת מכשפה אגדתית שעזרה לאחד הצדדים במלחמה אגדתית... אני לא חושבת שעלייך לנסות ולהשיב כוחות מגלגול קודם, אלא לנסות וליצור אותם מחדש. אפילו אם טמונים בך כוחות אדירים עלייך ללמוד להכיר אותם ולנתב אותם ועלייך לעשות זאת צעד אחר צעד, ממש כמו כל אחד אחר. אני בטוחה שתמצאי שמאמרי הפורום יענו על השאלות שלך ואם לא- תמיד יש את אנשים הפורום. אני שמחה על הגילוי המופלא שלך, כמה נעים להכנס למאגיה בדרך הזו
בהצלחה

Kagome

New member
תודה ....../images/Emo24.gif

הכוחות שלי, לפי מה שאני ראיתי זה משהו כמו ברקים ושינויי מזג אויר. כלומר עשיתי סופות וגרמתי לברקים ליפול על הצד השני, ונלחמתי במכשפים אחרים... כלומר, קורה לפעמים שאני מרגשיה משהו חזק בתוכי. ואתם אומרים לי תתחילי מהדברים המקוריים, כלומר, בשבילכם זה בסיסי לגמרי ורגיל ... ובשבילי זה דיי חדש, אני יודעת שאני לא יוכל לגרום שוב לכל הדברים האלה שהייתי עושה פעם, ואני לא ממש מעוניינת ב"סתם" (אל תפגעו) דברים, בוא נקרא לזה מקריים לקרות. בשביל שאני יהיה בעלת עוצמה כמו שהייתי פעם אני כנראה הייתי צריכה ללמוד מהילדות שלי מאגיה, אבל אני לא .. ועכשיו אני בת 14, ושם הייתי בת 17, ואז בת 23 (עד ששרפו אותי אם אני לא טועה...). אני פשוט הייתי רוצה דברים שאני יודעת שלא יקרו באמת ...

Pagra Baleben

New member
../images/Emo185.gif

אנשים אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה שיחזור נשמות כזה..?
מראש

jbu

New member
ההודאות הרבות שלי

זה היה טעות הדפדפן נתקע באמצא אז חזרתי אחורה ושלחתי עוד הפעם ובגלל זה יש כפל של הודאות .

BlueStorm

New member
הממ.... אמרו לך שהיית מכשפה

בגלגול הקודם שלך? הקודם?! זה דיי מוזר, חמה כי אמרת שבגיל 23 שרפו אותך. אבל צייד מכושפות קרה הרבה לפני שנות ה - 60

itai90

New member
זה לא חייב להיות בצייד המכשפות

לפי מה שהיא אומרת זה היה יכול להיות בתקופה הרבה יותר קדומה מזה שפוט אחד המכשפים האחרים פגע בה בברק היו מלחמות שבהם נעזרו במכשפים והם נלחמו אחד בשני אז זה באחלת יכול להיות בברכת האור פם

Kagome

New member
לא בהכרך בגגול הקודם...

באחד מהם, וזה לא היה בציד המכשפות, אני בהתחלה לא הסכמתי לעזור במלחמה ובגלל זה המלך כעס עלי והחליט שזה מסוכן מדי איתי בממלחה אז הוא שרף אותי (מניאק) ... אבל אני זוכרת אבירים סוסים והרבה דם ואם אני לא טועה אז כנראה שהצד שלי הפסיד בגלל שפחדתי להשתמש בגלוי בכוחות שלי, למרות שכל העם כבר ידע ופחד ממני...

NacroMittler

New member
גם אני רוצה

לעשות גלגול נשמות! איך עושים? אני מת לדעת מי הייתי בגילגולים קודמים!

deni

New member
טעות קטנה..

למה אתה אומר גלגול נשמות?? אם אתה רוצה לדעת מה היית בגלגולים הקודמים אז קוראים לזה שיחזור גילגולים. זה טעות ממש קטה אבל בכול זאת אני חושב שכדי להגיב. וכמו שאמרת מישהו יכול להגיד איך עושים שיחזור גילגולים? דני

לא פיה

New member
צריך לעשות זאת עם מדריך

מישהו שמומחה בהיפנוזה על מנת לשחזר גלגולים קודמים. אני מאמינה שיש פסיכיאטרים שמתעסקים בתחום (מלבד ל"מתקשרים" למניהם), פשוט צריך לדעת כיצד למצוא את אלו שבאמת יודעים מה הם עושים.

jbu

New member
מצאתי באיטרנט על מדיטציה בשביל זה

אני יחפש את זה עוד הפעם אבל יש לי בעיות גישה לאיטרנט אז זה יכח קצת זמן (סליחה!!!).

NacroMittler

New member
צודק

טעות ניסוח! אני בעיקרון יודע את זה אבל התבלבלתי... תודה על התיקון!

למעלה