שלום לבנות הפורום,

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
מה לא עזר ? האיקקלומין ???

לא כ"כ הבנתי את הודעתך...יש לך ילד מאיקקלומין או לא ?? חברה טובה שלי מתחילה עכשיו טיפולי IVF, אחרי שעברה טיפול באיקקלומין, הזרעות, זריקות, ומה לא... היא אמרה לי שעוד לא משעה על מישהי שהרתה לאחר טיפול איקקלומין....מכוון שאני אמורה להתחיל טיפול בזה בקרוב (אמאל´ה !!!) - מעניין אותי האם זה בכלל יעיל, או סתם עוד סימן-דרך במסלול הזה.... תודה, בכל אופן.

ליברה*

New member
אני נכנסתי להריון עם איקקלומין

אבל אני בטוחה שבתהליך המורכב והמיסתורי הזה של הריון משתתפים עוד הרבה גורמים אחרים שחלקם ידועים לנו וחלקם לא.. אז לכי תדעי מה הגורם הספציפי ש"יצר" את התינוק.. אולי זה צירוף של כמה גורמים?... בכל מקרה, איקקלומין נחשב לחומר "קל" שנזקיו מועטים יחסית, אם בכלל.

אולה *

New member
אני מכירה בחורה

שבימים אלה צריכה ללדת. היא נכנסה להריון שלישיה אחרי איקאקלומין (שניים זהים ועוד אחד), עברה דילול לאחד.

kasa

New member
שלישיית בנות ???

הבנתי שמטיפול באיקקלומין נולדות בעיקר בנות.... אני מקווה שאתן לא מותשות מהשאלות הטיפשיות שלי....אני כבר כ"כ מבולבלת מבליל האינפורמציה שמסביבי....יש לי רצון לדעת הכל, מצד אחד. ומצד שני, לא לדעת כלום. להאמין שהכל בסדר... תודה, בכל אופן, על כל התייחסות....

אולה *

New member
ממש לא רק בנות.

כשעשתה דילול, לא ידעה מה יש לה. אבל אני חושבת, שתןצרי האיקאקלומין מתכנסים לסטטיסטיקה הרגילה של בנים/בנות.

מיכל ק-ש

New member
KASA

איקקלומין בהחלט עוזר, אבל רק לבעיות מסויימות. אני לא יודעת לפרט אותן בדיוק, אבל אני כן יודעת שזה ממש לא נכון שאין נשים שהרו בעזרת איקקלומין. לשתי חברות שלי שהמחזור שלהן היה מאוד לא סדיר, יש היום ילדות שנולדו בתמיכת האיקקלומין.

kasa

New member
עוד שאלה לגבי רופאה...

האם מישהי מכירה/שמעה על דר´ אניטה סילבר מכפר-סבא ??? (שמעתי שהיא גם מומחית לבעיות פיריון) אשמח לשמוע דעתכן. תודה.

amonit

New member
גם אני שאלתי על

פרופ גולן,. בנות זקוקות לעזרתכן......

מיכל ק-ש

New member
אולי תנסי לעשות "חיפוש"

יש בחלק העליון של הדף פונקציה של "חיפוש מתקדם". נסי שם, אולי יהיה מידע עליה.

kasa טוב לדעתי יש את פרופ´

עמית מאיכילוב שאני לא מחליפה אותו בשום פנים ואופן הוא גדול ומקסים אבל הוא מנהל מחלקת ivf אלא אם את רוצה לפנות אליו באופן פרטי יש לו קליניקה בפולג נתניה

ט ל ט ל י

New member
שלום לקסה!!!

אני בהריון מטיפול שלישי של האיקקלומין שגרם לי לתופעות מעצבנות- כאבי ראש, בטן, עייפות, ומה לא... די סבלתי- אבל שווה לנסות... ותשמעי עוד קטע מצחיק, הסתבר לי לא מזמן, שגם בעלי הוא ילד איקקלומין! לא ידעתי שהתרופה הזו היתה קיימת אז... הקיצור- שווה לנסות! למרות הצער של התופעות... שאגב במחזור הטיפול האחרון פחתו במעט... דבר חשוב נוסף- לאחר בדיקת אולטראסאונד- התברר לי שהרירית שלי מאוד נפגעה (זה קרה ימים ספורים לפני הביוץ) וירדה ל2.5 מ"מ...והרופא אמר שהסיכוי להריון קלוש...וכבר בכיתי וחשבתי שהלך עוד חודש וחשבתי שהנה עכשיו אני צריכה זריקות בטיפול הבא (שקשקתי מעצם המחשבה...) וב"ה המשכתי להאמין שיש סיכוי אפילו שהוא קלוש ואכן קרה הבלתי יאמן וכעת אני די בתחילת ההריון-ועדיין דואגת ומפחדת מאחלת לך כניסה להריון קלה ביותר וללא שום תופעות לוואי :) טל

kasa

New member
איזה כיף !!!!../images/Emo65.gif

אני כ"כ שמחה לשמוע !!! מאחלת לך הריון מקסים, וקל.... מכל הלב !!! נורא עודדת אותי. תודה.

ט ל ט ל י

New member
היי !

מתוקה זו היתה כוונתי, לעודד אותך. אבל בקשה לי אליך, צאי מהלחץ- אפילו שזה קשה, ותנסי להיות רגועה, אני הייתי כמו פקעת של עצבים, וכשהבנתי שהחודש "אבוד"-נרגעתי, ואולי זה עוד משהו שעזר... מאחלת לך ולכל בנות הפורום כניסה להריון בקרוב בקרוב מאוד בהבנה ואהבה טל

למעלה