שלום לבנות הפורום,

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
שלום לבנות הפורום,

כנראה שאני עומדת להצטרף.... אז - שאלה בשביל ההתחלה: אני מחפשת רופא גניקולוג / מומחה לפוריות - רצוי מאזור חדרה-נתניה. (אני בקופ"ח מאוחדת). עדיף שיהיה מעולה - מקצועית ואנושית. כמובן שאם יש מישהו ממש ממש טוב מאיזור ת"א - אוכל להגיע גם אליו. אשמח לקבל כל המלצה טובה. ושאלה נוספת - לגבי איקקלומין. האם זה באמת עוזר להיכנס להריון ?? שמעתי שהרבה לוקחות - ומעטות מאוד אכן נכנסות להריון עם טיפול זה (שגם פוגע בעובי רירית הרחם, למיטב הבנתי....) אז - מה אתן אומרות ??? אשמח לשמוע אם מישהי אכן נכנסה להריון בעזרת איקקלומין ??? תודה !!!!!!!

לקחתי על עצמי לענות בשם מרב של ערן

ואני ממליצה על ד"ר אלנבוגן, מנהל מחלקת IVF בהלל יפה מקבל במאוחדת מרב מעידה עליו שהוא מקסים, מקצועי, סבלני ופשוט רופא טוב. בקשר לאיקקלומין, זה דבר מאוד אינדבידואלי, יש בפורום הרינות איקקלומין ויש כאלה, שלצערי סיפחו לו את השם איכסה-קלומין אז בהצלחה גדולה. ושתשלחי לנו הודעה שאת מחפשת רופא למעקב הריון זוהרה

נעמה2

New member
../images/Emo32.gifהי זוהרה

מה שלומך? אני רואה שהחלטת להתחפש לכבוד פורים למרב של ערן...
חג שמח (ברכה וירטואלית על החשבון בינתיים...)

אתושקה

New member
המלצתי...

ממליצה מאוד על פרופסור עמי עמית, מקבל באופן פרטי גם בת"א וגם בנתניה... טל´: 09-8654599 בהצלחה

kasa

New member
אני מבינה שהוא מקבל

רק באופן פרטי ??? לעת עתה, אני מעדיפה דרך קופת חולים.... תודה על ההמלצה.

kasa

New member
תודה, זוהרה, ועוד 2 שאלות:

מרב של ערן עדיין מטופלת אצלו ?! (אצל אלנבוגן) ויש לי עוד שאלה כללית: במקרים כאלה - יש הבדל אם מטופלים אצל רופא פרטי או אצל רופא של קופת-חולים ???? כאילו - מה כדאי יותר ???

את יכולה לשלוח למרב מסר

אני מאמינה שהיא תענה לך. היא טוענת שאלנבוגן נותן למטופלות ציבוריות יחס פרטי לחלוטין. מקדיש להן את מלוא תשומת הלב וההקשבה. עם לקוחות מרוצים אל מתווכחים....

kasa

New member
הי, שוב, זוהרה,

1) איך אוכל לקבל את המייל של מרב ? 2) שמעתי על אלנבוגן. ויש לי פגישה איתו בעוד כשבוע. ולכן - הייתי שמחה לשמוע עליו עוד. הבעיה שלי היא לאו דווקא הוא, כמו שאני לא מוכנה - בשום פנים ואופן - להיות מטופלת בהלל-יפה בבוא היום....אם אצטרך, (ובתקווה שלא), ואני יודעת ששם הוא מטפל.... אני אשמח אם תוכלי לתת לי את המייל של מירב, או להגיד לה שאני מחפשת אותה.... תודה, הרבה !!! שרית

קאסה,

למעלה בסרגל תמצאי "חברים" , אלו הם חברי הפורום. ברשימה הזו תחפשי את מרב של ערן. תלחצי על השם שלה וייפתח לך כרטיס. יש לך אופציה שם, לשלוח לה מסר. בלי קשר, אני אגיד לה שאת מחפשת אותה. אלנבוגן אכן מטפל בהלל יפה, והבנתי שמחלקת ה IVF שם קטנה, אינטימית ועם תשומת לב אישית לכל מטופלת. זוהרה

אונה

New member
רופא מצויין

גם אני אצל אלנבוגן דרך קופ"ח מאוחדת והוא מקסים מקסים. הוא פשוט אנושי ,נחמד, מקצועי ונותן יחס מאוד אישי גם אם את יושבת אצלו בחדר מעל חצי שעה!(בפעם הראשונה שהגעתי אליו הייתי אצלו בעדך 40 דקות רק בשביל הסברים ותוכניות טיפול והוא מעולם לא היה קצר רוח . בקיצור אני ממליצה בחום ולא פחות חשוב הוא תמיד אופטימי

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הצטרפת בזמן טוב בדיוק עם בוא האביב והחסידות. יהיה נחמד להעביר אותך בקרוב לפורום הריון. עד שיענו לך, את יכולה לעשות חיפוש על נתניה או חדרה, אולי תעלי משהו בחכתך. אני יודעת שהמון בנות ממליצות על דר´ גונן שעובד באיזור, רק לא יודעת אם הוא מקבל מטופלות של מאוחדת. איקקלומין- כן, נכנסים להריון מאיקקלומין. אם את מטופלת אצל מומחה פוריות, הוא כבר יעקוב וידאג שהרירית לא מידקקת לה, ואם כן יוסיף תמיכה. איקקלומין, למרות תופעות הלואי הנאחסיות שלו נחשב לחומר מתון שמתערב בגוף פחות מזריקות הורמונים. במקרה של בעיות בביוץ הוא בהחלט תשובה מתאימה. שיהיה בהצלחה נועם

..נעמה

New member
ד"ר גונן ../images/Emo47.gif

מקבל בכללית, אך באופן פרטי מקבל בכפר סבא ובכפר הס. נשמח לצרף אותך למועדון המעריצות. בהצלחה נעמה

kasa

New member
הי, נועם, ותודה על הברכות....

באמת בתקווה לצאת מפה מהר, ולקחת את כולכן איתי....(למרות התמיכה הנהדרת, שכבר הספקתי להחשף אליה, הרבה לפני שכתבתי פה...) תוכלי לפרט לי קצת על התופעות של האיקקלומין ??? הייתי בפגישה אחת אצל רופא פוריות, שאמר שכנראה - זה יהיה הכיוון בפגישה הבאה שלנו, (בעוד כשבוע)....הייתי שמחה לשמוע קצת יותר - תופעות לוואי ?? יעילות ??? כמה זמן לוקחים את זה ??. וכו´... נכון להיום, הבדיקות היחידות שעברנו היו - בדיקת זרע. יש צורך לבקש, אולי, בדיקות נוספות ???

אולה *

New member
הי קסה!

תגובות הבנות לאיקאקלומין הן מאוד אינדיבידואליות: אצלי הוא גרם לריבוי זקיקים (זה טוב
)ולא היו תופעות לוואי בכלל. הרופא צריך לשלוח אותך לבדיקות דם לפרופיל הורמונלי. רצוי לעשות מעקב ביוץ. אם בדיקת הזרע היתה תקינה - אין צורך בבדיקה נוספת, אחרת שולחים לעוד בדיקה. בהצלחה.

קרן פ

New member
ברוכה הבאה

היי קאסה, אני לקחתי 4 מחזורים של איקקלומין, ולמעט קצת עייפות במחזור הראשון, לא היה משהו מיוחד. שיהיה בהצלחה

נועם@בת

New member
מצרפת לך קובץ שאספתי מההודעות

בפורום הישן ל IOL. חוץ מבדיקת זרע את אמורה לעבור בדיקת דם לקביעת פרופיל הורמונלי ביום השלישי לוסת, וגם בעלך אמור לעבור בדיקת דם לקביעת פרופיל הורמונלי. נועם

עידית ד

New member
איקקלומין (איכסקלומין) ....

ברוכה הבאה קסה, מקווה בשבילך שבמהרה תעזבי את הפורום עם בטא ובטן... לשאלותייך: אני קיבלתי איקקלומין במשך 4 מחזורים, התחלתי עם 2 כדורים ליום וסיימתי עם 3 ליום ועם הריון (שלצערי לא התפתח). גם הרירית שלי לא נפגעה. יש תופעות לוואי אבל הכל נסבל וכמו שאמרו חברותי, זה מאוד אישי, כל אחת והתגובה שלה. אני שמחתי להפרד מהאיקקלומין לתמיד. בקשי מהרופא גם בדיקת פרופיל הורמונלי. בהצלחה עידית

אתושקה

New member
אפשר לקבל החזר

אמנם פרופסור עמית מקבל באופן פרטי, אבל אם את חברה בקופת חולים מכבי או כללית ניתן לקבל החזר של 80% מעלות הפגישה כהחזר לחשבון הבנק, את רק אמורה להציג חשבונית לביטוח המשלים והם מפקידים את הסכום בכל מקרה הוא שווה כל שקל!

salpter

New member
יש לי ילד מאיכסאקלומין, אשר נחשב

להריון טבעי, היות והפעם הוא לא עזר.

למעלה