שלום.. כתב ידי..

riki t

New member
ועוד משהו באותו הקשר

השלדיות הזו שמופיעה לפתע ובכלל בפוטנציה ו'- יש בה לפעמים רוע לב וצרות עין שהוחצנו מקודם כ'טוב/רוחב לב', הצטדקויות מנסיגה, ביסוס ועיגון לתיזה האישית, צריך להתייחס לאותיות השילדיות במקרים הנ"ל כאותיות שלא באות באופן טבעי וזורם, הם לרוב מסתיימות בגדם כשהקו אחיד בעוביו לאורך הציר ובאופן מתוח , לא קשה לראות שם את השבירות, האטימות, הקרירות. מה דעתך/כם?

riki t

New member
היי נופקין...

אני חייבת לך התנצלות על שתפסתי טרמפ על השרשור שלך , אבל הנה אפצה אותך. כתוב שוב בעט כדורי, נסה למלא את הדף ככל שתוכל ושלח שוב, אני אנסה לסייע לך בהמשך עם הטקסט החדש אבל זה לא יהיה בימים הקרובים, מקסימום אם יתעכב מידיי אז אדע להשיג אותך (דרך המסר). ועוד דבר שחשוב לי לציין הוא שבשל ליקויי הקשב/ריכוז ייתכן שהאבחנות בניתוח לא יהיו מדוייקות בשל העובדה שאין לי את הכלים והידע לבחון אותך במבחנים נוספים שנדרשים לנושא, אבל גרפולוג טוב, מקצועי ומוסמך כן יוכל לסייע, לאבחן ולהדריך .

riki t

New member
אוקיי איציק, ראיתי והדפסתי,

זה ייקח זמן ובסוף אחזור אליך, אנחנו נמשיך את ההתכתבות במסרים, המשך יום נעים וסופשבוע רגוע לכולנו.

riki t

New member
איציק, האם יש לך כתב נוסף ששמרת

במקרה מהשנים האחרונות? מאוד חשוב לי להשוות מס' מוקדים שמופיעים בכתב ידך הנוכחי לתק' קודמות, עשה מאמצים, סומכת עליך שתמצא משהו.

Mנטה

New member
תשוהה לSנופקין

אי אשר לתת אבחון רציני בפרהסיה.צנעת פרטיתך עלולה להיפגע.עצתי לך,פנה באפן אישי לגרפולוג רציני.

riki t

New member
מנטה

סתם כזה קפצתי להגיד לך שכיף לקרוא אותך וששמחה שהצטרפת, ברוכה הבאה ומקווה לראות אותך עוד בהמשך.

למעלה