שלום כלכלנים!
אני מבקש מידע בקשר ל2 עניינים: א. אני בוגר תואר בכלכלה וניהול ואין לי ניסיון בעבודה פרקטית כלכלית. הבנתי שיש כמה כיוון להתעסק בהם בכלכלה ובכל אחד כשנכנסים אליו אז פחות או יותר מתמקצעים בו. הנושאים שהבנתי שקיימים: בקרה תקציבית בדיקת כדאיות ניתוח דוחות כספיים אז אני מבין שזה לא מדוייק ולא מספיק ובטח יש כלכלנים שמתעסקים בכמה נושאים ויותר ממה שרשמתי. אז אולי תוכלו לשפוך אור למי שעדיין לא התחיל.
(גם לגבי איך אפשר להתפתח ולהתקדם בתחום. פשוט לא בא לי להתחיל במקום שאפשר "להיתקע בו"...) ב. יש לי בערך 2 כיוונים שאני חושב שאני יכול להתחיל בהם: כלכלן או אנליסט. בתור כלכלן מתחיל נראה לי שהתחום של בקרה תקציבית פחות מעניין אותי. בתור אנליסט - אני חושב שבתור אנליסט שהוא לא "אנליסט פיננסי\ כלכלי" אולי התפקיד פחות יתרום להתפתחות שלי בתחום. אני צודק? ומה זה בכלל אנליסט פיננסי בשונה מכלכלן?
אני מבקש מידע בקשר ל2 עניינים: א. אני בוגר תואר בכלכלה וניהול ואין לי ניסיון בעבודה פרקטית כלכלית. הבנתי שיש כמה כיוון להתעסק בהם בכלכלה ובכל אחד כשנכנסים אליו אז פחות או יותר מתמקצעים בו. הנושאים שהבנתי שקיימים: בקרה תקציבית בדיקת כדאיות ניתוח דוחות כספיים אז אני מבין שזה לא מדוייק ולא מספיק ובטח יש כלכלנים שמתעסקים בכמה נושאים ויותר ממה שרשמתי. אז אולי תוכלו לשפוך אור למי שעדיין לא התחיל.