שלום כולם :]

roy1615

New member
זה לא ינחם אותך אבל...

תראה אין מה לעשות, מדובר בפקידים שיש להם נוהלים די ברורים והאמת אם כל המירמור שיש לי עליהם בסך הכל מי שלא מאוזן באמת עדיף שלא ינהג ברכב. כיום אני מאוזן והחזירו לי את הרישיון, תקווה שזה יהיה המצב אצלך.

nigger22

New member
בתור אחד שבאותו מצב...

כל ההתקפים האחרונים שלי היו בשינה אבל למשרד הרישוי זה לא משנה.

taltal48

New member
סוגי התקפים

הם מתייחסים לסוגי התקפים שונים? גם אדם עם התקפים כללים וגם אדם עם התקפים חלקיים פשוטים?

roy1615

New member
לא ממש

לפי מה שאני יודע מבחנתם התקף זה התקף (הם לא נכנסים לפורום אפילפסיה בשביל ללמוד על סוגיה השונים)......... אבל, תהיי אופטימית אולי עד שתעשי רישיון את תהיי מאוזנת

berdoron

New member
שלום לכולם אני דורון חדש בפורום

בן 26 גיליתי לשמחתי את האפילפסיה בכיתה ב לוקח טופמקס ודפלפט כרונו

tropical888

New member
שלומות לכולם!

איזה נחמד לשמוע מכולנו ולראות שכולנו חיים חיים נורמלים לחלוטין! עובדים לומדים משרתים בצבא מדריכים בתנועות נוער שונות מאוזנים עם הכדורים או לא כל כך אבל לא מתרגשים.... ראו חברים, זה רק מראה שאנחנו בכלל לא שונים וכולנו יכולים לחיות חיים יפים וטובים
גם אני מאוזנת אם ל-2 ילדים בת 38
(איך הזמן טססס....) והיום גרה בהונג-קונג! אני עובדת בגן ילדים שזה גם כיף שלי החיים פה ממש יפים נוחים ושונים להתראות לכם

הי יסמין ... נעים מאוד !!!

רפי - אב לבן בגיל 16.5(בריא) ולילדה בת 12 עם אפילפסיה מגיל 6 לא מאוזנת כלל, סובלת מעשרות ניתוקים (SPC) ביום מקווה לטוב

היי

אני ניר בן 17 וחצי גילתי את האפילפסיה בכיתה י' וחטפתי חמישה התקפים ובפבואר בע"ה יהיה לי שנה ללא התקף!!!! אני מדריך בצופים ובלהקה היצוגית של העיר.. ובאוקטובר מתגייס !!

למעלה