שלום כולם :]

יאסס

New member
שלום כולם :]

אני קוראת כאן כבר כמה זמן .. ונראה לי שכדאי שאנשים ידעו קצת יותר פרטים אחד על השני .. אותי לפחות..נורא מעניין מי הם האנשים שעומדים מהאוחרי ההודעות והשאלות.. אני יסמין , לומדת בתיכון בכיתה י'.. גיליתי את האפילפסיה בסוף כיתה ט' אחרי מאמצים רבים.. אני לוקחת טגרטול וההתקפים לאט לאט ..כמעט ונשכחים.. אני בכלזאת מרגישה המון תופעות לוואי ..ובאמת צריכה את הפורום הזה בשביל המון דברים שאני חושבת שאני בכלל לא יודעת.. חוץ מזה.. אני מדריכה בצופים ואוהבת מוסיקה ואומנות :] ומי אתם?

mori17

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

אני מור ואני חיילת (מורעלת בעבר) את האפילפסיה גיליתי בגיל 9+ לוקחת למיקטל ומצבי טוב טפו טפו טפו אני חיילת שבוזה שמחכה להשתחרר =[ אני אוהבת מוזיקה לטייל לראות עולם
מורי

שלום לך

אני וינסנט, שמיניסט. גילית את האפי' בכיתה ז'. למיקלטל. תלמיד שחוגג בספריית בית הספר על השולחנות... אוהב מוסיקה את החברים ולרוץ הרבה.. וכמובן את החיים

היי

אני חתולה, בת 25
התקף ראשון היה לפני 10 שנים אצל חברה לוקחת דפלפט ולמיקטל וכבר שנה+ שאין לי התקפים אין לי תופעות לוואי. העליה במשקל בשנתיים האחרונות היא בגלל העוגות...מזל שלא העליתי הרבה.. חוץ מזה כרגע נדחיתי מעבודה בקונדיטוריה ואני מחפשת משהו אחר אוהבת לשמוע מוזיקה, לקרוא מדי פעם ולשחק ולדבר עם החתולים המושלמים שלי

ברוכה הבאה[=

כנרת, כיתה י"ב אפילפטית מכיתה ט' נוטלת למיקטל, מאוזנת בערך
מדריכה בבני המושבים

nigger22

New member
ברוכה הבאה

אני רפי, בן 22 עם האפיל' מגיל 15,כיום על טרילפטין אחרי שעברתי טגרטול/למיקטל ואת החלופות שמספק הצבא ;-D מנסה לגרום להתקפים להישאר מאחור ולהתאפס על חיים שאחרי צבא
כמוך לא מרבה לכתוב פה אלא יותר קורא. חוץ מזה אני לומד לפסיכומטרי אז תחזיקו לי אצבעות

nigger22

New member
אני לא סגור על זה....

איפשהו בין שיווק למנהל זה הכיוון כרגע.

היי ../images/Emo98.gif

אני בת-אל, חיילת עם ריח בקו"ם..
גיליתי את האפי' אחרי התקף לפני שנה בערך... אני לוקחת למודקס אוהבת מחשבים וסדרות...

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא לחדשים שהצטרפו אלינו

יאסס ו nigger22 וכמובן לכל הותיקים שנמצאים אתנו כבר זמן מה, מי יותר מי פחות. אני חיים. בן 54. עם אפילפסיה מגיל 8 ומאוזן עם פנוברביטל ופפריזולין מגיל 12. אני עובד בספריה כבר כ- 30 שנה נשוי ויש לי שני ילדים בן ובת בני 23 ו- 20. עשיתי שירות צבאי מלא במודיעין אחרי שהתנדבתי (בזמנו פטרו חולי אפילפסיה משירות) והעליתי פרופיל. אני בטוח שהפורום יוכל לתרום לחדשים ולותיקים כאחד

tulu3

New member
נעים מאוד

אני בת 30, עוסקת במילים, בעלי חולה אפילפסיה כבר יותר מ-20 שנה. גם אני כמוך נמצאת פה כבר הרבה זמן, אבל בעיקר קוראת ולומדת על המחלה. אוהבת מאוד את השיחות פה ואת האנשים.

taltal48

New member
שלום!

גם אני נרשמתי לא מזמן, אני טל וגם אני לומדת בכיתה י', את האפילפסיה גילו לי ממש בסוף כיתה ח'. התחילו לתת לי כדורים לפני שלושה חודשים בערך-גם אני התחלתי עם טגרטול-אבל אחרי חודש וחצי עברתי ללמודקס(למיקטל) כי הייתי אלרגית לטגרטול. גם לי עם טגרטול היו לי הרבה תופעות לוואי. אני מדיכה בצמר"ת ובמדצי"ם, אני לומדת אמנות, אוהבת לנגן באורגנית, אוהבת חיות(בעיקר חתולים וכלבים) ואוהבת לקרוא(בעיקר פנטזיה)

roy1615

New member
אהלן

אני רועי אני בן 30 ומגיל 9 אני חי עם אפילפסיה מתוך שינה, האחרון התרחש כשהייתי חייל קרבי בתותחנים לאחר מכן התנדבתי לצבא וכיום אני עדיין משרת במילואים (שבועיים בשנה) ביחידה מסווגת. חוץ מזה אני מקווה להמשיך להיות מאוזן על טגרטול עוד הרבה זמן.

roy1615

New member
תשובה

ממש לא. זו אגדה אורבאנת מצויה, התיחסו אלי כמו אל כל חולה אפילפסיה והתלו לי את הרישייון לשנה. יחד עם זאת אל תתיאש בנושא!

למעלה