שלום כולם...

hadarosh16

New member
שלום כולם...

מישהו זוכר אותי? האמת שדי נטשתי את הפורום הזה ואל תישאלו למה כי לי בעצמי אין מושג.. בכל אופן הנה אני... חוזרת אליכם ובגדול... רק היום שמתי לב שהחליפו את המנהל...למה? בכל אופן בהצלחה דליה... (קצת מאוחר אבל לא נורא... מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא).. אז שיהיה לכם יום נעים ובוקר טוב..

hadarosh16

New member
בוקר טוב...... או יותר נכון צהריים

טובים... לא שכחתי את הפורום הזה פשוט לא נכנסתי לפה המון זמן.. וכנראה שכולם לא מול המחשב...

אהבתיה

New member
היי הדר,טוב שחזרת ! ../images/Emo9.gif

האם את רומזת שהחיים שלנו משעממים אז אנחנו כל הזמן פה??? טוב נו,את צודקת....אני לפני צבא ואין לי הרבה מה לעשות למען האמת ולצערי !
מה שלומך ? אני מקווה שעכשיו תמשיכי להיות חברה פעילה מאוד בפורום !!! שיהיה לכם יום מצוין !
מורן

hadarosh16

New member
היי מורן

וואו כמה זמן לא דברנו... כבר איזה חודש אפילו יותר.. אני לא חושבת שהחיים שלכם משעממים ובגלל זה אתם פה(אני יודעת שזה לא היה לי כל כך אבל... נו.. טוב)... גם לי די משעמם ואני פה... אבל כשאני נמצאת פה זה רק בערב... שלומי בסדר... אני גם מקווה שאני אהיה פה הרבה בפורום הזה... ואגב מתי את מתגייסת? שלך הדרו´ש..

אהבתיה

New member
היי ! ../images/Emo13.gif

טוב לדבר איתך שוב ! אני מתגייסת בדיוק עוד חודש....ואז אאלץ להיפרד מהפורום לצערי כי אני לא מאמינה שאהיה פה הרבה או בכלל...אני אחזור רק פעם בשבוע או שבועיים הביתה...אני מקווה שאני אמשיך להיות פה לפעמים...אני אקפוץ לראות מה חדש ולהגיד שלום...
מה איתך? איך הלימודים?

למעלה