שלום כולם

lollitta G

New member
שלום כולם

אני לא יודעת אם תוכלו לעזור לי, אבל אין לי למי לפנות. קרה לי משהו ממש מפחיד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא פתרון. טוב, אז אני ממש ממש אוהבת את הדמות הספרותית- סיריוס בלק (מהארי פוטר) ולפני כמה ימים ציירתי על דף טביעת רגל בעט שחור ומתחת לזה כתבתי- סירוס בלק היה פה (מי שקרה הארי פוטר יבין). נורא אהבתי את הציור ותליתי אותו על הקיר בסלון. אתמול בלילה הלכתי לישון ופתאום ראיתי על הריצפה, ליד המיטה שלי מן ציור של טביעת רגל דומה בשלמות לציור שציירתי. ממש ממש פחדתי אבל (אני לא יודעת איך הצלחתי) הלכתי לישון. היום הלכתי לבית ספר כרגיל. לא ממש חשבתי על זה כי חשבתי שבטוח יש לזה הסבר הגיוני. אבל כשחזרתי הביתה ראיתי שהציור על הריצפה נעשה במין עיפרון שחור. תחקרתי את אחותי הקטנה אבל אין סיכוי שהיא עשתה את זה, ברור שגם אמא שלי לא. לא היה אצלי אף אחד בבית. אף אחד לא עשה את זה. אז בכל זאת.. איך זה קרה? בדקתי והציור נשאר בסלון. איך מישהו היה יכול להעתיק את זה בשלמות? למה שמישהו יעשה לי את זה? מה זה?? מה ההסבר ההגיוני לזה שמשהו כזה יקרה? לאמא שלי לא איכפת. היא מסרבת להקשיב לי. מקווה שתעזרו לי.

Nizzan Cohen

New member
מה הסיכוי...

שציירת את זה בטוש או משו וזה עבר את הדף והשאיר סימן על הרצפה ?

lollitta G

New member
אין סיכוי...

גם בגלל שלא ציירתי את זה על הרצפה וגם בגלל שזה לא עבר בדיו, רואים שמישהו צייר את זה בעיפרון שחור

תמיר302

New member
אוקיי

את בטוחה שאחותך הקטנה לא קשורה לזה בשום אופן? אמרת שזה תלוי כמה ימים,זה מספיק זמן לאחותך לתכנן על זה... ואם לא היא, אז אולי מישהו אחר שהיה בחדר?

lollitta G

New member
היא לא...

היא ממש קטנה והיא לא יכולה לצייר דבר כזה, וגם אף אחד לא נכנס לחדר שלי במשך היום.. רק אמא שלי ואחותי היו בבית. אם הסיכויים לא היו כל כך אפסיים שמישהו היה מצייר את זה סתם לא הייתי כותבת את ההודעה הזאת. אני נורא הגיונית בד"כ אבל אחרי שבדקתי את זה מכל הכיוונים ולא מצאתי שום הסבר הגיוני (תאמינו לי שחשבתי על הכל) אני פשוט לא יודעת מה לעשות.. חשבתי שאולי מישהו פה יוכל לתת לי עצה או השערה מכיוון קצת אחר..

Bartal j

New member
שנייה רגע תני להבין משהו..

את אומרת בעצם שציירת את הציור של טביעת הרגל וכתבת סיריוס בלאק תלית את הציור בסלון , וכשהלכת לישון הציור היה על הרצפה בטוש שחור? ובעצם ציירת את הציור הסלון בעיפרון? אוקי זה נשמע קצת מסובך אבל בוא נראה אני אשאל כמה שאלות קטנות קודם כל הציור היה ממש תואם למה שראית והשאלה השנייה שלי היא :גם אחותך ואימא שלך ראו את הציור או רק את ? אולי זה בעצם היה חלום שלך? את יודעת לי היה פעם חלום שחלמתי שאני מתעוררת ופותחת את המגרה שלי ומגלה שהכסף שלי שחסכתי במשך כמה חודשים נעלם , למחרת בבוקר כשהתעוררתי ישר בדקתי מה עם הכסף שלי , הוא נשאר שמה אבל החלום היה כל כך אמיתי ממש כאילו אני באמת פתחתי את המגירה , הייתי בטוחה שפתחתי אותה אבל מסתבר שלא פתחתי אותה... משום מה בעקבות החלום הייתה לי גם הרגשה שמישהו תיכנן להעלים לי אותו ושמתי אותו איתי בארנק ליתר ביטחון.. גם פעם חלמתי שמישהו כולו רטוב עומד במשקוף שך הדלת שלי ומסתכל כזה עלי , והטיפות מרטיבות את המשקוף של החדר שלי והוא כזה מתקרב אלי וזה היה כזה אמיתי ומפחיד אז צרחתי וקמתי וישר בדקתי את המשקוף שהיה יבש , למרות שיכולתי באותו רגע להישבע (אם לא הייתי יודעת שזה חלום) שמישהו היה אכן בחדר שלי... את מבינה אותי ישנם חלומות אמיתיים מידי שגורמים לנו לפעמים לבלבל קצת בין המציאות לבין הדימיון (ולכן בדרך כלל צריך לעשות את ההדבל בניהם) וזה יכול לקרות בגלל אלף ואחת סיבות שכל אחד עובר בחיים שלו והוא מושפי מהם , לא כל אחד ישן ישן שינה ערבה ומתוקה , לעיתים הבעיות שלו והמחשבות מחיי היום יום, אפילו חודרות לחלום שלו במסווה של משהו מסויים שהוא חשב עליו , משהו סמלי עבורו (כמו למשל בדוגמא שלך: הסמל של סיריוס בלאק מהארי פוטר) יכול להיות שציור הסמל של סיריוס ) גרם לך לחשוב עליו וזה היה בתת מודע שלך, וזה גרם לחלום שלך להיות ממש אמיתי בצורה ממש חזקה עד שחשבת שממש ראית את הסמל על הרצפה, (קראת שוב את הספר או משהו כזה לפני השינה?) אני לא ממש מוצאת לזה הסבר הגיוני (חוץ מזה שאולי מישהו נכנס לחדר שלך כדי למתוח אותך או משהו כזה בעיקר בגלל שזה מוזר שאתו סמל שנמצא בסלון שאנשים בטוח ראו אותו נמצא גם על רצפת חדרך , יכול להיות שהמישהו הזה ראה כנראה את הסמל בסלון והוא יודע שאת אוהבת לקרוא הארי פוטר , ורצה לדעת מה יקרה אם תראי את הסמל של הציור שבסלון על הרצפה שלך כדי לראות מה תחשבי אז, ואולי זה יכול להיות אפילו שכן או קרוב משפחה שאימא שלך או אחותך לא ראו. יכול להיות גם שהם קפצו לרגע לשכנה או לדודה או משהו כזה, או שהן ישנו ומישהו נכנס לבית כי הדלת הייתה פתוחה.... במקרה ואכן מישהו אחר ראה חוץ ממך את הסמל , הוא היה צבוע בטוש שחור שמתלכלך או משהו כזה? או שהקווים היו נקיים לגמרי ומועתקים באופן מדוייק לציור שציירת ותלית בסלון.. סורי על השאלות פשוט יו לי מלא חורים שהייתי צריכה למלא בראש כדי לסגור כמה אופציות ... שלך: בר.

lollitta G

New member
תשובות..

טוב... אז הציור צוייר על הדף בעט שחור. ותליתי אותו בסלון. והציור על הריצפה בחדר שלי (זה מטורף) נראה כאילו צוייר במין עיפרון צבעוני עבה או בפנדה בצבע שחור. הציור היה מאוד תואם לציור שלי..כמעט מדויק. כך שזה חייב להיות איכשהו קשור לטתו ציור שציירתי כמה ימים לפני כן. כן גם אחותי ראתה אותו וגם אמא שלי... (זה בטוח לגמרי שזאת לא אחותי.. היא אפילו צחקה עלי כששאלתי אותה והייתה בטוחה שזאת אני שמנסה לעבוד עליה..) אז בטוח לגמרי שזה לא היה חלום.. הזמן שגיליתי את הציור היה בערב.. כל היום הוא לא היה בחדר.. זה שולל את האפשרות שזה חלום, כי הרי הייתי צריכה להיות בטוחה שהוא שם רק אחרי החלום ולא פתאום בסוף היום.. אמא שלי ראתה את זה וממש הנהגה כאילו זה כלום או סתם ליכלוך, אבל נו באמת.. זה ציור לא קטן ונורא מדויק ותאם לשלי ככה שלא יכול להיות שסתם זה שם בטעות.. מישהו (אני באמת שלא רוצה לכתוב "או שמשהו") מכיר אותי מאוד טוב ויודע שאני מאוד אוהבת את סיריוס.. האנשים היחידים שידעו על הציור בסלון הם אמא שלי ואחותי הקטנה.. כמה ימים לפני זה אף אחד אני חוזרת אף אחד לא היה בבית שלי או נכנס לי לחדר אפילו אני ממעיטה להיכנס לשם.. אני מתחילה ממש לפחד... זה סימן? מה זה? למה זה שם? תאמינו לי שבדקתי את העניין מכל החורים (מי לא היה??) ופשוט נותרתי אובדת עצות.

RainBird

New member
תראי, דבר ראשון גם אם זה משהו מאגי, אני לא חושב שזה משהו שצריך להפחיד אותך. דברר שני אני גם חושב שזה לא סימן שיכול להיות רע. אין דבר בזה שיכול לגרום לך לחשוש. אלו לא הסימנים של דבר שלילי. אז בין אם זה גובלין נחמד שהחליט לשחק איתך, או אפילו מישהו שמנסה סתם להפחיד אותך, זה לא סממן מאגי שצריך לגרום לבהלה. ארדן.

lollitta G

New member
כן, אבל..

אפילו אם זה לא סימן רע, זה פשוט שם. זה לא נותן לי מנוח ואני מרגישה שאני משתגעת.. אני חייבת לגלות מה זה.. מי זה. איך דבר כזה יכול לקרות לי ואני פשוט אמשיך בחיי? אני מרגישה שאני חייבת להבין את המשמעות של זה לפני שאני משתגעת..

Evil Gremlin

New member
אהם...

שמתי לב שאנשים ממש מפחדים כשקורה להם משהו מיסטי ולא מוסבר (מדבר מנסיון) אז קודם כ תחשבי שיכול להיות שגם עם זה היה מאגי זה לא היה חייב לפגוע בך (כן כבר חשבתי על זה שהיצור לא ניסה לחנוק אותי אלא סתם לסתם לי את הפה או משהו)...חוץ מזה תנסי לשחזר את היום ואת הארוע בערך...ותעשי משהו דומה ותראי עם המצב חוזר על עצמו...עם כן ואת ממש מפחדת..לכשי הגנה כמו שהרוב יגידו (למרות שאני לא כ"כ בעד)...ו... ו... שחכתי משהו חשוב שרציתי להגיד אנ י אזכר ואגיד אח"כ הגרמלין

lollitta G

New member
אוקי..

כשתיזכר תגיד לי!
טוב, אני לא עד כדי כך מפחדת....אני מניחה שאם יצור קטן היה מעיר אותי ומנסה לחנוק אותי זה היה הרבה יותר גרוע... זאת פעם ראשונה בחיים שלי שקורה לי כזה דבר (לא מוסבר..) ופשוט משגע אותי שאין לי כלים להתמודד עם זה..להגיב לזה, משהו! קצה חוט... אני לא רוצה לעשות על זה לחש..או לבצע טקס גירוש. רק להבין את המשמעות של זה..

RainBird

New member
דבר ראשון את לא תשתגעי. טירוף לא בא על כנפיים כה קלות. בדרך כלל קשה לאנשים להבין שיש עולמות אחרים מעולם היומיום שלהם שבהם הינם המרכז. לפעמים, לדברים יש הסבר הגיוני. ואם אין הסבר הגיוני יש הסבר(ים) מאגיים הגיונים. (לרוב במאגיה לכל תופעה יש מספר הסברים ולא אחד) ויש גם דבר נחמד שנקרא זבל אסטראלי. דברים שאין להם הסבר הגיוני מכל סוג שהוא. לפעמים אני מוצא נוצות מתחת למיטה. סתם. נוצות עורב ענקיות. או שיש נקודות שחורות בראייה שלי. מדוע? אלו שרגישים לעולמות המאגיים קולטים שינויים בקלות. *בכל אופן*, אם יש הסבר הגיוני לתופעה שקרתה אצלך, אני חושש שהוא אצלך בבית ולא פה בפורום כי לא נתקלתי בשינוי מהסוג הזה. וכנראה גם האחרים. יתכן שזה סמל עבורך שרק את מסוגלת להבין, אבל בסופו של דבר, אני בטוח שאין כוונת זדון ואין צורך בלחשי הגנה שבוודאי לא תצליחי להטיל בלי שום למידה מאגית מוקדמת. ארדן.

Bartal j

New member
מה מסמל בשבילך הסמל שראית?

זה של סיריוס בלאק עם טביעת כף הרגל שציירת ותלית בסלון , כאילו מה הוא מסמל עבודך בלבד ומה המשמעות שלו? ולא מה שהוא מסמל עבור אחרים... נראה לי שהתשובה לשאלה שלך טמונה בתשובה הזאת...

מסכים ומחזק.

מאגיה בעיקרה בנויה מאמונה של המאג. השערה שלי! קרה לך פעם שהילכת מתוך שינה? יהיה מן הראוי להניח שזה לאו דווקא משהו מאגי. זה שמה שציירת קשור איכשהו לקסם המוזכר בהארי פוטר (שלדעתי אין לו שום התבססות על מאגיה) לא אומר שזה מאגי מה שקרה. זה יכול להיות פסיכולוגי לחלוטין. אל תנסי לחפש אחר כלי הכתיבה או כל דבר אחר המעיד על הדבר, כי הליכת ירח (מתך שינה) היא התנהגות רגילה לגמרי. כלומר - אם לקחת עיפרון מהמגירה מתוך שינה, סביר להניח שתחזירי אותו למקם בו הוא היה. זה גם מסביר למה הציור היה כ"כ דומה... מי עוד מלבדך יכול לחזור על ציור שלך? בנוסף, יכול להיות כמו שאמרו פה שגובלין אולי החליט לשחק איתך. זה ממש לא צריך להפחיד אותך. אם הוא היה רוצה לפגוע בך, הוא היה עושה את זה...

למעלה