שלום כולם

erez87

New member
שלום כולם

טוב זאת פעם ראשונה שאני כוב בפורום כזה, וממש מעלה בעצמי את הנושא הזה (לעצמי, אז עזבו...) אני חושב שאני הומו אבל אני ממש לא בטוח. מעולם לא היתה לי חברה, מעולם לא היה לי חבר, אבל פעם חיבבתי איזו בת (וגם היום אני מחבב איזו בת) לעומת זאת אני גם "דלוק על איזה בן... מישהו יכול לעזור לי איך לדעת מה אני? אני חושב שאני מעדיף בנים. אבל אני עדיין מחבב שתי בנות מהצפר... ואני כבר בן 17 אז אני חושב שאני צריך לדעת לאן אני הולך... עזרה?

../images/Emo32.gif אש ברידינג!

ועד הנוער סניף ת"א של האגודה עושה שאנט-בעומר, וכוווווווווווווווולם מוזמנים! יום שבת הקרוב, 08/05/04, מ21:00 ועד אור הבוקר – ברידינג! ומה יהייה שם (חוץ ממך, כמובן)? # מדורה ענקית # מוזיקה מעולה # נרגילות # אוכל ושתייה חופשי # המון מצב רוח טוב, וכיף כמו שלא היה כבר הרבה זמן! עלות הערב: 10 ₪ בלבד! פרטים נוספים אפשר לקבל בטלפון של "יש עם מי לדבר", או אצלי במייל. באותו הערב, ה8/5 (שבת הקרובה) לא תתקיים "שבת על הגג"! נוי גבאי, דוברת ועד הנוער סניף ת"א אגודת ההומואים, הלסביות, הביסקסואלים והטרנסג'נדרס בישראל. [email protected]

resputin

New member
ארז היקר. (שם יפה, ד"א)

לפי מה שאני מבין מהדברים שאתה אומר, אתה מתאר מצב שיש לך רגשות אמביוונלטיים כן כלפי גברים וכן כלפי נשים. בעבר, בהווה, אתה מוצא עצמך חש רגשות (בין אם אהבה או משיכה) כן לגברים וכן לנשים, אני צודק? כי אם כן, ישנה סבירות גבוהה שאתה ביסקסואל ונמשך לשני המינים. פשוט תשאל עצמך את השאלות הבאות: 1.א'. אני נמשך לבנות? ב'. אני מסוגל לחוש משהו כלפי בנות? (תחושות חזקות יותר, כגון אהבה) 2.א'. אני נמשך לבנים? ב'. אני מסוגל לחוש משהו כלפי בנים? ( - " " - ) ברגע שתענה לעצמך (ולנו) על התשובות, אני מניח שתבין את ההגדרה האישית שלך קצת יותר. זה שאתה ביסקסואל, דרך אגב, לא אומר שאתה חייב להמשך אל שני המינים בצורה שווה. זה אכן אפשרי להמשך יותר למין מסויים מהשניים, בין אם לתקופה מסויימת או בצורה קבועה. מקווה שעזרתי, מחכה לפידבק. ראס.

erez87

New member
תודה תודה

טוב אני בהחלט חושב שאני נמשך לבנים הרבה יותר... אני חושב שהבנות שאני מחבב אני מחבב כי כיף לדבר איתם... (חשבתי על זה לאחרונה...) ולא יותר. לעומת זאת אני לא נמשכתי מעולם לגוף של אישה... וכן אל גבר...

resputin

New member
שניה.. :)

כשאתה אומר שאתה "מחבב" בנות, אתה בעצם מתכוון לזה שאתה מחבב אותן בתור ידידות -אם הבנתי נכון- לא? אתה לא נמשך אליהן מינית, או מעוניין להכנס איתן למערכות יחסים, או מרגיש שאתה יכול להתאהב בהן... לא? כי אם זה הדבר, הן ידידות אפלטוניות לכל דבר. (מה שיהפוך אותך טכנית להומו) אבל בנימה כזו או אחרת, מניסיון אישי וגם מניסיונות של אחרים אני אגיד לך שאם אתה מסתבך בהגדרות אישיות תוותר על זה. אין טעם להגדיר את עצמך כ-X אם שבוע הבא תהיה Y, תזרום עם זה.. עד שתחוש מגמה מסויימת, ואז רק תגדיר את עצמך, אחרי שתהיה מגובש.

CrystalOne

New member
אם כבר אז יש לי גם שאלה

אני במשך הרבה זמן אהבתי(יותר נכון התחרמנתי) במחשבות כמובן, על חבר טוב מאוד שלי. ואני אוהב בנים במידה מסויימת זה בטוח. אבל אני גם מאוהב במישהי, גם פיזית אבל זה לא מתקרב בכלל לגבר. אני מתכוון אני יכול לדמיין את עצמי עם אישה ואני אפילו רוצה בזה ואני נהנה לראות תמונות של נשים ... אבל בוא נגיד שאני מתחרמן יותר מגוף גברי... ונראה לי שיהיה קשה לזהות עלי ישר במראה אם אני הומו או לא כמו אנשים אחרים(שד"א יש לי כמו שאתם אומרים "גיי ראדר" אני מזהה בד"כ ישר מי הומו ומי לא, מזה אומר עלי?) בסרטי פורנו אני מעדיף סרטים רגילים, ולא של הומואים למרות שאני נהנה משניהם ואני לא מת על סרטי לסביות כאילו אני אוהב אבל זה לא הכי מחרמן אותי אם אתה מבין למה אני מתכוון...

resputin

New member
כמו שעניתי לארז,

אם אתה מוצא את עצמך בעל אופציה לחוש רגשות עמוקים כן לגברים וכן לנשים, ובנוסף גם לחוש משיכה לשניהם, ברצון כזה או אחר ליחסים לא אפלטוניים בינכם- אתה ביסקסואל. העדפות פורנוגרפיות, התחרמנויות וכו' הכל קשור למשיכה שלך.. זה לא משנה ממש. אני מכיר גייז שאוהבים סרטי סטרייטים יותר, ועדיין הם לא מסתכלים על האישה, או סטרייטים שלא אוהבים סרטי לסביות.. זה טעם אישי שכזה, מה שמגרה אותך. אם אתה ביסקסואל, תמצא את עצמך בתקופות שונות נמשך בצורה מסויימת למינים השונים. לפעמים יותר לגברים, לפעמים יותר לנשים, לפעמים בצורה שווה.. אם יש לך "גיי ראדר" או אין לך "גיי ראדר" לא אומר כלום. מה שמכונה "גיי ראדר" לרוב זה יכולת הבחנה גבוהה לאלמנטים שונים באופי והתנהגות שמזוהים יותר, או משומשים\נראים יותר בקהילה הגאה. זה לא אומר כלום, חוץ מזה שיהיה לך יותר קל לברור בין האנשים השונים מי גיי ומי לא.

CrystalOne

New member
תראה

למה אתה מתכוון יחסים לא אפלטוניים? כשאני מדבר איתה היא מצחיקה אותי, אני מצחיק אותה ואני לא רואה אותנו כ"ידידים" הייתי רוצה יותר מזה... בקשר לסרטים פורנוגרפיים למרות שאני די בספק לגבי ההשקפה של זה לבין המציאות, זה גם מגרה אותי להסתכל על הגבר וגם על זה שלפעמים אני מדמיין עצמי בתור הגבר בסרט. לפעמים אני ממש חרמן וחושב על מישהו ולפעמים זה בכלל לא מעניין אותי ומזיז לי... כשאני הולך ברחוב אני חושב "איזו כוסית" וגם "איזה שווה"... נראה לי שהגיע זמני לצאת מהסרט, טוב, לפחות אני מאמין שלא צריך לדאוג לשפיכה מוקדמת

resputin

New member
...

יחסים אפלטוניים= יחסים של ידידות ותו לא. אם אתה מעוניין בה בתור בת זוג, דהיינו להכנס איתה לקשר מונוגמי זה משהו אחר. וזה שאתה עם מישהי בקשר לא אומר שאתה לא יכול להמשך לאנשים אחרים. משיכה זה דבר בסיסי.. אם מישהו מושך בעינייך הוא מושך, זה לא אומר שזה מעפיל או משנה כשאתה בקשר עם מישהי\ו. אם אתה מעוניין בשני המינים, אתה ביסקסואל. עזרתי, או שאתה מעוניין בעוד משהו?
. הרגש חופשי להשאר. ו-ברוך הבא. ראס

CrystalOne

New member
מה ראס =]

ראיתי אתמול בפעם הראשונה את "העולם האמיתי פריז" ופשוט התאהבתי במלורי בכל הבחינות, כוסית עם פנים יפות(ואפילו יותר מסתם יפות) ככה זה קורה לי הרבה ואתמול הרגשתי את זה כל כך חזק ששוב יש לי ספקות. מצד שני גם אייס לא נראה רע :) ובקשר לשאלה, רגשית נמשכתי בעבר למלא נשים(רק רובם לא פיזית) ואני מדבר על משיכה רגשית חזקה, ולגבר קרה לי פעם אחת

resputin

New member
זה לא יקפוץ כי ההודעה מעל ל72 שעות

אבל בעזרת המסר הגעתי אליה. תראה, אני לא רואה שתהיה לך סיבה. אמרת בעצמך, הרגשת משיכה לשני הכוכבים- בין אם מלורי נקבה או אייס זכר, אהבת את שתיהם. אפשט את השאלה שלי טיפה יותר: מצאת את עצמך אי פעם ~נמשך~ לאישה בהיותה אישה? לא רק מעצם כך שהיא אינטלקטואלית, מצחיקה, חמודה... אלא מכיוון והיא סקסית, והיא שופעת, והיא בלונדינית... כל מה שמושך אותך, בקיצר? רצית מישהי, חשבת עליה במובנים מיניים או\ו פינטזת עליה? האם עדיין יוצא לך לעשות זאת על נשים? זה מה שמגדיר בעיניי משיכה, לאהוב את הקולקטיב. להמשך לחיצוניות מבחינה מינית, ולפנימיות מבחינה רגשית. אם השגת את זה עם גברים ועם נשים -גם אם רק פעם אחת פנימית, אבל הרבה פעמים חיצונית- וזה עדיין עדכני (הרי מיניות היא דבר לא הכי ברור בהכרח בגיל ההתבגרות) יחסית, הייתי מגדיר אותך כ-בי סקסואל. אבל העצה הכי טובה שלי היא, שוב, לא להגדיר את עצמך אלא פשוט לזרום לאיפה שעושה לך טוב, בין אם זה גברים או נשים- בעתיד אתה כבר תקטלג את עצמך בדיעבד.

JonJon9

New member
להדלק על מישהו/י זה לא מספיק

אתה צריך לעשות לך "בירור רגשות"- איזה מין יספק אותך רגשית ולאיזה מין אתה נמשך חיצונית.

למעלה