שלום כולם.

נימרודל

New member
שלום כולם.

אני עידית. 14. תל-אביב. אוטהבת איירון מיידן מתחילת כיתה ז' (יענו שנה שעברה) אני חושבת שהמוסיקה שלהם נהדרת. זה לא רק מטאל- יש בזה משהו עמוק יותר לא. משהו מתוחכם יותר. מיסטי. ויש לי כמה שאלות: א) יש פה אנשים אשר קנו את הדיסק החדש שלהם? האם הוא טוב? שווה את הכסף? ב) אייזה דיסק של איירון-מיידן הכי אהבתם? וזהו... דידי

Awaken

New member
תשובות

א) אני קניתי. מעולה. שווה כל אגורה. ב) או dance of death או brave new world

Alon31288

New member
There you go...

כן אלבום ענק אין אפילו איך להשמיץ אותו. ואומרים שהלבום הכי טוב שלהם הוא הבן השביעי של הבן השביעי. אבל אני אישית מנסיון (שיש לי כמעט את כל הדיסקים שלהם) אוהב הכל הכל אצלם חוץ מהדיסקים עם בלייז ביילי (הגיי) שהם וירטואל 11 ומשוואת האיקס.

Awaken

New member
מזה "אומרים"???

קיבינימאט מתי אנשים יתחילו להבין שמוזיקה זה לפי טעם....

Alon31288

New member
זה הפועל "להגיד" בזכר רבים.

אני מבין שמוסיקה זה לפי טעם. למה נראה לך אני בפורום הזה עכשיו? אל תענה. לטובתך. אמרתי "אומרים" כדי לרמוז בין השורות שזה סתם שיפוט מדוקדק וחסר שחר לטעמי. אם מישו יגיד שהאלבום "וירטואל 11" הוא הכי טוב לדעתי אני אקבל את זה כי זאת דעתו ואני לא אלך לפי אתרים או אנשים שחושבים שמוסיקה בוחנים. למשל אני לא מת על מגאזינים, דירוגים של גיטריסטים או דירוגים על אלבומים כי זה לא שווה. למשל באתר אול מיוזיק הם אומרים שהאלבום "אין מתפלל לגוסס" הוא פחות טוב מהאלבומים עם בלייז ביילי ,(איכ-סה), ולדעתי זה ממש לא ככה. ודרך אגב, אני מעדיף אלבומים אחרים על "הבן השביעי של הבן השביעי".

Awaken

New member
אתה לא מתרגם נכון

no prayer for the dying צריך להיות אין תפילה לגוסס, לא אין מתפלל לגוסס

Alon31288

New member
אז כן...שלא!

prayer זה מתפלל pray זאת תפילה ותחשוב לפני שאתה מתקן אנשים יא *אבשלום קור קטן ומעצבן שכמוך (*כן כן שוב כל הזכויות שמורות לבן דודי היקר מפגז.)

Alon31288

New member
וזה בהקשר הזה..

כי אי אפשר לדעת בדיוק כי prayer זה גם מתפלל וגם תפילה אבל בהקשר לזה זה מתפלל. זה יותר הגיוני.

HelloweeN

New member
זה ביטוי, שאומר ש"לא נותרה כל תקווה

". אין לכם מה לחפור בזה. יש ביטויים שלא הולכים טוב בעיברית.

Awaken

New member
לא ולא...

ועל תתוכח אתי אני גרתי 10 שנים בארה"ב אני בכיתה ט' ועשיתי כבר בגרות באנגלית. pray זה לא תפילה. pray זה הפועל של להתפלל בצורה פאסיבית. תפילה כשם עצם (noun) זה prayer ולא זה לא יכול להיות "מתפלל" במשפט הזה מכיוון שכאן זה לא נכון להגיד את זה מבחינה דקדוקית.

Alon31288

New member
עם כל הכבוד, ויש כבוד.

יפה שגרת שם 10 שנים ובלה ובלה. אבל גם אני בכיתה ט' וגם אני יודע קצת אנגלית. ואני יודע טוב מאוד את מה שסברת. אבל תחשוב, זה הגיוני להגיד אין תפילה לגוסס? צריך להמציא תפילה בשביל מישו שגוסס? זה משנה בכלל? אני חושב שזה הגיוני פה אין מתפלל לגוסס כי אין מישו שיתפלל בשבילו. ותראה אני מאוד מכבד אותך ויכול להיות שאתה צודק אבל לדעתי (המעוותת אם תרצה) זה הגיוני שיהיה מישו שיתפלל בשבילו מאשר תהיה תפילה שלא הבנתי מה זה משנה אם אף אחד לא עושה עם זה כלום.

barlevy

New member
הצלחתם לעצבן אותי אנשים

מתעצלים לפתוח מילון.. שני הפירושים נכונים-גם "מתפלל" וגם "תפילה" אבל אם תקראו את המילים של השיר זה די ברור שהפירוש הוא "תפילה" שהרי כל השיר כתוב כתפילה וטוען שקיימות תפילות לאנשים שכבר מתו אבל לא קיימת תפילה למי שעומד למות

Alon31288

New member
כנראה שאתה מתעצבן מהר.

ודרך אגב, בר לוי. אני כן הסתכלתי במילון ופשוט הלכתי לפי הגיון. טוב אבל בגלל שיש לך יותר נסיון אז אתה בטח יודע יותר טוב. אני בספק. אבל שוב, אני טועה. תתקפו! תתקפו!

Awaken

New member
רואה שצדקתי! עם בר לוי לא מתווכחים.

"אין תפילה לגוסס" זה הרבה יותר הגיוני. לא מדברים על תפילה של הגוסס אלא תפילה בשביל הגוסס. ובעברית כן זה נשמע מוזר להגיד את זה אבל תאמין לי באנגלית זה נחשב בסדר להגיד.

Alon31288

New member
שיהיה...

יופי התקבצו נא מסביב תקפו את מי שטעה, וצאו לרחובות בהילולה,ריקדו ושימחו. באמת שאני מקווה שאתם מרוצים. למה שכבר לא כל הפורום יתקוף אותי וזהו? אני עדיין חושב שזאת לא טעות, אבל ברור שאם מר "אני-הייתי-בארה"ב-10 שנים-בלה-בלה-בלה" אומר, ועוד בר לוי מצטרף אליו אז אני טועה. עוד מישו אולי? אל תתרחו, בבצפר מספיק אני ניצוד כל הפסקה. אפילו בפורום של אחת משתי הלהקות שאני הכי אוהב תוקפים אותי, אז באמת שכבר אין לי לאן ללכת. ייפי.

MetalliKosta

New member
די להיות רגיש

זה פורום ומטבעו של פורום שיהיו ויכוחים אף אחד לא עלה עלייך,אף אחד לא קילל אותך רק הסבירו לך בצורה יפה ומנומסת שאתה טועה,זה הכל

Alon31288

New member
Roar

פשוט עזוב. אני לא אגיב. בסוף אני אמצא את עצמי מנודה מהפורום כי אתה תחסום לי את הגישה אליו. (תמיד הייתי טוב בלתת רעיונות נגדי. מוכשר.)

למעלה