שלום כולם.

Alon31288

New member
ואתה...!

נראה לי משעמם לך ואתה מחפש מה לעשות. כנס לאתר של המורדים, כנס לתמונות של מיה ויהיה לך הרבה מה לעשות (ולנקות.) תהנה.

Awaken

New member
וואי תרגע...

"תוקפים" אפשר לחשוב אתה כאן במשפט.... זה פורום, ומטבעו של פורום יהיו וויכוחים. יותר מזה, מטרתו של פורום היא לפתח וויכוחים ודיונים מעניינים. אם זה לא היה אז המקום היה יבש ומשעמם. אני סך הכל טעני שאתה לא צודק.... לא צריך לקחת אישית את מה שכותבים באינטרנט. אני יצרף תמונה לצורך המחשה.

barlevy

New member
אגב PRAYER

בון ג'ובי פעם שרו LIVING ON A PRAYER ... לחיות על מתפלל?!

Alon31288

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

יש לזה שני פירושים אז מה הטעם במה שאמרת לי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ששששששששששששששששששששששששששיייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווו פשוט לא יאמן.

Alon31288

New member
זה לא מצחיק אותי.

תקשיב, יש דבר כזה תרבות דיבור וזה ממש לא עוזר שכולם עולים על אחד.

Awaken

New member
אוקיי שמע אתה חייב להפסיק להתבכיין

"כולם עולים עלייך"?? קודם כל, אף אחד לא עולה עליך, דבר שני, כמה זה בדיוק כולם? שני אנשים? וחוץ מזה מה הקשר תרבות דיבור מישהו פה דיבר לא יפה? מישהו פה קילל?

Awaken

New member
על מה??

קיבינימאט תן דוגמא... זה שאמרתי לך שאתה צריך להפסיק להתבכיין זה לדבר לא יפה? וואלה אם ככה אתה מגיב כשמדברים אלייך ככה אני לא רוצה לדעת מה תעשה כשבאמת ידברו אלייך לא יפה.

Alon31288

New member
היהיהי.....

זה פורום. אתה לא יכול לראות מה אני עושה למי שמעצבן אותי. מאיפה נראה לך הצרפתים קיבלו את הרעיון של לתלות את הראש של מי שהם הרגו בכיכר העיר או לכרות את הראש בגיליוטינה? לא ממני. כי לא נולדתי בתקופה הזאת. חבל. מה שהיה יכול לקרות... טוב אבל די לדבר על פעם. יודע מה? עזוב. נגמור את העניין בזה שאני חולה נפש וכל הצדדים יהיו מרוצים. (זתומרת אתה, בר והמנהל.) ואני לא רגיש. אני סתם חולה נפש. (נתון לפי שורה מס' 8.) No way to run, no where to hide" You've got to kill to stay alive "Show them no fear, show them no pain ותאמינו לי שאני מנסה... ואם לא הבנת עד עכשיו - אתה לא תבין לעולם.

IroN MaideN1

New member
ברוך הבא!

dance of death אלבום מצוין,לדעתי בין הטובים אם לא הכי טוב...

בוא נראה

1.כן, האלבום החדש ללא ספק שווה את הקנייה. 2. אני חושב שהאלבום FEAR OF THE DARK הוא ללא ספק האלבום הטוב ביותר, למרות שכל אלבום הוא מעולה.

the papercut

New member
סיידר

לפי מה ששמעתי מחברים האלבום החדש מאוד מבאס שווה את הכסף בטח שווה אבל אני חוסך ב)לא יודע אבל וירטואל XI זה השנואי עליי

the papercut

New member
סיידר

לפי מה ששמעתי מחברים האלבום החדש מאוד מבאס שווה את הכסף בטח שווה אבל אני חוסך ב)לא יודע אבל וירטואל XI זה השנואי עליי

MetalliKosta

New member
ברוכה הבאה

1.לדעתי שווה ביותר,כל דיסק של מיידן שווה קניה 2.אני אישית הכי אוהב את המספר של החיה,וסבאן סאן

נימרודל

New member
היי תודה...

גמאני שונאת את וירטואל 11... בלעעעע! אני חושבת שאני הכי אוהבת את ברייב ניו וורלד

Alon31288

New member
אחלה אלבום.

קצת קשה להבנה בהתחלה אבל הוא ענק. שווה ביותר. איזה אלבומים שלהם יש לך?

נימרודל

New member
יש לי (יותר נכון לאח שלי) את

פיר אוף דה דארק ברריב ניו וורלד מיידן אינגלנד אה ריל לייב ואן אה ריל דד ואן ווירטואל 11

למעלה