שלום כולם :)

Envenom

New member
שלום כולם :)

די חדש בפורום (רק גיליתי את הדבר הזה שקוראים לו "תפוז") אבל לא חדש למאגיה. מידע כללי- בן 15 עולה ל-י' השם האמיתי שלי יהיה חסוי בשלב זה אני מרחובות, סתם אם יש מישהו מהסביבה ואני מתמקד בעיקר במאגיה אפורה (קראתי קצת מאמרים פה
) ש.. טוב.. עוזרת בעיקר לי. ונתחיל בבעיה- בזמן האחרון בזמן שאני עושה מדיטציה, תרגילי ריכוז, או משהו כזה, אני חושב בשלושה ערוצי מחשבה. בעברית? אני מסוגל לחשוב על 3 דברים בו זמנית. נניח- לזמזם לעצמי שיר, להריץ לי תמונות בראש, ולחשוב על היום שהיה לי. מישהו מכיר את זה? =\

shataltal

New member
השלב הראשון

בלי להכנס לתאוריות פסיכולוגיות ולפיסיולוגיות, זה מה שאמור להתרחש במהלך טכס מאגי/מדיטציה פעילה. תמשיך להתאמן ולבצע הכל כרגיל עם דגש על שליטה בכל קווי המחשבה ומה שיקרה הוא שכל שלושת קוי המחשבה יסתנכרנו על המטרה המקורית של הטכס (ואז יתווספו עוד קווי מחשבה ועם אימון גם הם יסונכרנו וחוזר חלילה). על מנת להרגע נסה מדיטצית הרגעות, כלומר ללא מחשבה כלל, דבר הדורש אימון ב"השתקת" המח (טכניקות לכך לא חסרות וניתן למצוא אותן ללא בעייה באינטרנט). בהצלחה.

shataltal

New member
אגב, נקודה חשובה

בייחוד בשלב זה, ליצור איזשהו חוצץ בין האישיות המאגית לאישיות היום-יומית (כלומר ליצור מאפיינים קבועים, כמו לבוש, קטורת ומוזיקה מסויימת קבועים שאיתם עוסקים במאגיה) אחרת יהיה מצב ששלושת קוי המחשבה האלו יתעוררו בצורה אקראית ביום-יום וישארו במשך זמן אקראי (מתכון בטוח לאי שפיות).

Envenom

New member
חשבתי שהמטרה היא

למקד את המחשבה. לא להעיף אותה לשלוש כיוונים שונים

jbu

New member
מיקוד=ריכוז

אתה לא מממוקד אתה לא מרוכז, זה כמעט מילה נרדפת. כך חפף ופשוט תתמקד בו הרבה זמן, תשאר מרוכז בו כמה דקות. עוד תרגיל, שפוט אל תחשוב על כלום, למשך כמה זמן שאתה יכול עד שתגיעה ל-5 דק'. בהצלחה.

jbu

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

מחוסר שינה אני נאלץ לשכתב, כדי שזה יהיה באמת מובן: אתה לא מממוקד אתה לא מרוכז, זה כמעט מילה נרדפת. כך חפץ ופשוט תתמקד בו הרבה זמן, תשאר מרוכז בו כמה דקות. עוד תרגיל, פשוט אל תחשוב על כלום, למשך כמה זמן שאתה יכול עד שתגיע ל-5 דק'. [בהתחלה מומלץ לנסות לחשוב על נושא אחד, תנסה את הדברים הללו תחילה, בזמן מדיטציה]

Envenom

New member
זה בעיקרון מה שאני עושה

אבל בצורה לא-רצונית אני פתאום מתחיל לחשוב על איזה שיר שנתקע לי בראש. אני מניח שזה לא יהיה משוגע לענות לעצמי ולהגיד שזה פשוט ענין של תרגול ועבודה, נכון?

למעלה