שלום כולם!!!!!!

שלום כולם!!!!!!

אני לא ממש חדשה פה... אני נכנסת לפה מלא..אבל לא כותבת כלום ולא מפרסמת תדוליז שאני עושה...(מפחדת שיקטלו אותי...) אז רק שתדעו שכולכן ממש מוכשרות!!!! (חחח ליקוקים....) טוב.. אני התחלתי לעשות לפני כמה ימים דולי ממש חמודה...וכל גמור כמעט חוץ מהנעליים..(יש לי בעיה עם זה... כל הדוליז שלי יחפות ניראה לי..) ואני צריכה לעשות לה גם גרביים (ירוק לבן כמו לקטנה..) ואני מפחדת לשים לה שער שיהרוס אותה.... הוא צריך להיות אפור...למרות שעכשיו שאני חושבת על זה בלונד יכול להיות חמוד... מישו מוכן לעזור לי???? אם מישו מוכן בבקשה תשפרו אותה ותוסיפו נעלים גרביים ושער.. תודה!!!!! ורונית... בגלל הכינוי הדפוק את בטח לא מזהה אותי... זאת אני לי ?(כןןן!!!! הלי המעצבנת הזאת שגרה ברחוב שלך ואת נורא אוהבת..)

Adidoosh14

New member
ניסיתי לעזור, כמובן בלי אפקטים...

את צריכה להתאמצץ ולשפר את ההצללה שלך היא ממש.. דורשת למידה....

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo9.gifניצול שרשור!../images/Emo12.gif

אני צריכה עזרה אם זה: זאת מנגה או אנימה ואני צריכ שמישו יצייר לה רגליים!
פליזזזזזזזזזזזזזז

LuckyGirl

New member
../images/Emo10.gif ..

זו אנימה.. אבל אני עצובה מכל המקרים .. במיוחד, נו, אתם יודעים..

מנגה ../images/Emo4.gif ../images/Emo57.gif

למה כולם כל כך מתקשים עם זה? מנגה=קומיקס, או תמונות. השם של סגנון הציור. אנימה=בא מהמילה אנימיישן. סרטים המצוירים בסגנון מנגה. מה אני אעשה, זה מחרפן אותי

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifהיא מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה בדיוק משם... ../images/Emo57.gif

מישהו ביקש תמונות לקעקוע.... נתנו לו את זאת (ועוד כמה), זה מה שהוא בחר, אין לה רגליים והנה אנחנו כאן...

תודה רבה רבה רבה!!!

ממש עזרת לי.. בקשר להצללות אני צריכה לעבוד על זה אני יודעת.. פשוט אין לי זמן לעשות דוליז ואני לא ממש יודעת איך לשפר תצמי כי לא מפרסמת פה דברים שיתקנו לי ואני לא נכנסת לאתרים שמסבירים... וזהו.. ביי תודה!

Adidoosh14

New member
רז למה שלא תכנסי ולמה שלא תפרסמי?

אחרת איך תתקדמי? איפה ההיגיון?

ronit330

New member
../images/Emo110.gifליייייייייייייייייייי

לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ישר כשראיתי את הגמד השכחתי שלך ידעתי שזו את בלי לקרוא את ההודעה.. יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה יופייייייייייי:) (זו רונית אם לא הבנת חח..) איזה כיףףףף:)

רוניתתתתתתתתת!!! שלוםםםםם

איזה כייף!!! זיהית אותי לפי הגמד..!!(:) ראיתי את הפאוורפאך שלך!! הן ממש חמודותתתת!!! את ממש משתפרת!! אני אפילו אכלול אותך עם קבוצת המוכשרות של הפורום!

ronit330

New member
יאאאאאאא../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחח.....תודהההה:) כן...את תמיד מציירת אותו..כזה בהתחלה חשבתי,היי זו בטח לי..האם זו לי??ואז כשכתבתי לך הודעה(באתי לכתוב כזה אם זאת לי..)אני רואה שכתוב כזה היי רונית וזה..חחחחח מיה עשתה להם ארנב ממש מתוק:) וענבל כזה הייתה אצלי(ענבל הגבוהה..)וסתם..התעממנו ועשינו את באבלס ולא היה לה כח להמשיך אז המשכנו כזה..:) באמת??????????????????????????????????????????????

Adidoosh14

New member
ניצולון!! חשוב לקרוא ולעזור!

למי יש טיטוריאל להכנת נעליים שנראות נורמלי?? זה ממש חשוב ואם אפשר שיהיה בפיינט שופ....

למעלה