שלום כולם

seeyou

New member
"פורום של מיזוגנים"

האם דעה(עצה) של נשים במצבך או במצב לא דומה לשלה לא יכול להזיק לה יותר? את באמת חושבת שגבר אחר ,נניח בפרק ב' יפתור לה את כול הבעיות?

קארניו

New member
לא יוסי,

אף גבר לא יפתור לאף אישה שום בעייה אלא אם כן היא טיפוס תלותי ו/או קרצייה כלכלית (עיין ערך אביבית ) אבל רוב הנשים (שאני מכירה ) לא נמנות על הזן הנחות הנ"ל.

קארניו

New member
ברור

עדיף אחד עם טינה לגלגנית סמוייה עטופה בכשרון וורבלי מאשר השני שנוטף ארס ושנאה בצורה גלוייה .

chenby

New member
רגע רגע

מי זה מי? כי לי נראה שדווקא הגלוי הוא בעל האישור.. :) למרות שהוא גם סמוי..

adam33

New member
דומה כי

הכל לא בסדר לאחר 17 שנה. אני שואל את עצמי היכן הוא בכל הסיפור. האם הוא גם מרגיש שהכל שגרתי? יש כאלה גברים שחושבים שהכל בסדר ושרק לא יהיה יותר גרוע. ואז, כשהמצב גרוע הם אומרים למה לא התעוררתי קודם. עוררי אותו. דברי איתו שהמצב כעת גרוע.

חבל

שזה מה שביטלת. לא מספיק שמינית עצמך לשפחה חרופה אז גם הענשת את עצמך במניעת הנאה כמעט יחידה מהקשר הזה. כן כן, אני יודעת שרצית בטח להכאיב לו, או 'לא לתת לו פרס כי לא מגיע לו' וכל זה. אבל דה פאקטו -
את הכי סובלת מזה, תודי. לא הרגשתי איזה צער על מערכת יחסים גוססת או עליו, ונראה שזה כבר לגמרי מת ולא נשאר הרבה מה להציל. בייחוד כי אצלך הכל נורא פונקציונלי, את 'מתקתקת' את החיים ומזמן וויתרת עליו ועל הרגש. איך יהיה, מה יהיה, מה יהיה עם הילדים - כל זה תוכלי לחשוב ולתכנן כשתקבלי החלטה סופית. לא מתוך אוףףףףףףףףף, אלא מתוך מקום שסופית לא רוצה בקיום וגיטטיבי כזה יותר.

למעלה