שלום כולם

מיזוגן

New member
זה לא הדיל, זה התרגיל

כשגבר נמצא בחברת בחורות צעירות ומחייכות, יש את הנטייה לבצע את כל המהלכים הנדרשים בכדי לראותן עירומות. אחת מהן היא לארג'יות מופגנת. השנייה, לא ללכת עם רשימה גלויה המעידה על קיומה של סוהרת. השלישית היא לא לרכוש מוצרים העלולים לפגוע במניע, כגון טמפונים, מוצרי טיפוח מסויימים, קורנפלקסים בצורות חיות ואחרות, מוצרי ניקוי המביעים הבנה בנושא, פירות וירקות מסויימים, מוצרי חלב מסויימים, תבלינים להוציא טבסקו וחריפים אחרים, לחמים שאינם מקמח רגיל (ובעיקר לא עם סיבים תזונתיים). רביעית, לקנות מוצרים העשויים לקדם את המניע, כמו בירה ומוצרי אלכוהול עם נרטיב של פארטיות, שוקולד אקזוטי, מברשות שיניים בבודדות בלבד, מפיצי ריח חשמליים. אני מניח שזה מבהיר את מקור העיוותים שחוויתן. וזו כל האמת.

קארניו

New member
אתה מתבלבל מיזוגן

בין הדיל של זוגיות קבועה ומתמשכת שבו העירום כבר איבד את קסמו הבוסרי והפך לשגרה אפורה לבין התרגיל מלא הציפייה של ילדון בן 25 שהוציא את הצעירה החייכנית מהג'יי דייט הווירטואלי למציאות המרגשת והמבטיחה .

גארוטה

New member
עם התמצאות כזו

בנבכי הסיבים התזונתיים והקורנפלקסים למיניהם אין ספק שגם אתה מחזיק בסוהרת פרטית משלך. ה
עלי!

קארניו

New member
היום בסופר (סיפור אמיתי)

נתקלתי בשני גברים שהשוו ביניהם את אורך הרשימות שקיבלו מהסוהרות שלהם . לא יכולתי להתאפק , הפניתי אותם לאגף השוקולדים , היינות והסיבים התזונתיים והבטחתי להם שזה יעשה את נשותיהם חייכניות ומאושרות . את יכולה לתאר לעצמך מה הייתה התגובה שקיבלתי........

Ricca

New member
התחתנתי עם אחד כזה..

אבל זה הרבה פחות אטרקטיבי ממה שזה נשמע. הוא תמיד קונה יותר מידי (3 קילו פלפלים..?!), ובמשך שעתיים חופר לי על כמה הוא נעלב מהרוסייה במעדנייה, איך הוא בחר את העגבניות, ושהוא שם לב שהעלו את המחירים על מותג הבית, ושמזל שהוא ביקש לשקול את הירקות בקופה נוספת כי המשקל מזייף. וכל זה עח"ש תכנית הבישול האהובה עלי. אם לא המצב הכלכלי, חופשי הייתי מזמינה רק באינטרנט.

קארניו

New member
למה נשים חושבות שהדשא של השכן ירוק יותר

כ"כ רוצה? הלשעבר שלי פנוי לקניות בסופר רק תגידי

הסכיתי ושמעי ..

נניח ואת מתגרשת ... ולמען הפשטות, נניח שזה ברוח טובה ... מה יהיה לנו : מבן זוגך - את משתחררת ברמה היומיומית. הבית - עדיין יהיה עליך. הילדים - כנ"ל העבודה - כנ"ל. ואולי אפילו עוד קצת .. יחסים אינטימיים - סביר שלא תתקשי למצוא .. זה "מצרך" זמין ונפוץ בסטטוסך .. כוחות לתפקד ולחיות - לא צפוי שינוי גדול לטובה .. אולי דווקא לרעה. מה יהיה עם הילדים ? הם ישרדו. שריטות כמו שיש לילדים נשואים, רק אחרת. אולי קצת-הרבה יותר. מסדר אותך ? אם לא ... שווה לשקול ניסיון לשקם את הקשר הנוכחי שלכם, למרות שאחרי 17 שנות הזנחה, זו יומרה די גדולה. אבל שווה לנסות. בליווי גורם חיצוני, שיסייע לכם. חשוב לזכור, שלהפרד, מספיק אחד. בשביל זוגיות - צריך שניים. בהצלחה

נו באמת -

הילדים גדולים, ביניכם אין כלום מה יש פה בכלל להתלבט? אבל אני מבין איפה הקושי - לעשות את הצעד הראשון. מציע לך פשוט לקבוע פגישה עם עו"ד שמתמחה בכך, בלי התחייבות, ולהתחיל לפתוח את הנושא. הכל הרבה יותר קל כשהאינפורמציה בהישג יד.

קארניו

New member
שימי לב

שהגברים כאן מנסים לשתול בך מחשבות סמויות במטרה למנוע ממך להתגרש ובתכלס להשאיר אותך במצבך הנוכחי . מה זה מעיד עליהם? על זה אין צורך להרחיב את הדיבור

עדה 201

New member
האם להיפרד?

שלום רב לך, את מתארת חיי נישואין לא מספקים ,מתוך דברייך ניתן להבין זאת. אינ ייודעת מה הסיבות אשר הובילו אותך למצב זה. דאלתי היא האם שוחחת על כך עם בעלך? האם הוא יודע על תחושותייך? האם הייתם בייעוץ זוגי? חיי נישואין הם יחסים שוחקים שעל מנת להשאירם חיוניים יש להשקיע בהם . פירוק נישואין זה לעיתים מוצא אך מציעה טרם זאת להיות בטיפול זוגי. משום שפירוק זה אופציה אך היה כרוכה במחירים כבדים וכדאי לפני שמקבלים החלטה גורלית לנסות כל מה שאפשר ע"מ להציל את הקשר ורק לאחר מכן לקבל החלטה. בהצלח שלך, עדה אביעד.

שאלת מליון הדולר

היי. שאלת שאלה שרבים שואלים חלקם בקול ,וחלקם מתייסרים בינם להין עצמם . את מגדירה שנמאס לך הכול נופל עלייך ,החלוקה אינה שווה ,ולאחרונה אבדת את המין שהוא מין "הסתם יוצר קשר" נסי להגדיר מה זה לא טוב לי איתו? האם התקשורת בינכם סבירה?האם יש דו -שיח בכלל בדברים שמפריעים לך ? למה הכוונה הרמתי ידיים?אך זה בא לידי ביטוי? האם בן -זוגך יודע לפרגן,להחמיא ,או אולי הוא סובל מהעדר יכולת להביע דברים? עד כמה את עוזרת לו להביע דעה? אין ספק שאתם זקוקים לאיש מקצוע שיעזור לכםֱ מאחל רק טוב חנן

stiv83

New member
תתגרשי תתגרשי ...מחכה לך חבילת הטבות על חשבון

בעלך תוכלי להתלונן עליו ולהרחיק אותו מהבית לסחוט אותו באיומים של תביא את הבית או שאני יעליל עלייך .ולא תראה את הילדים ........... תקבלי את כל המשכורת של כמזונות וגם הוא יעוף לך מהבית , תוכלי להסיט את הילדים נגדו ולסחוט עוד ועוד כספים אל תדאגי בעזרת עו"ד טוב (משהו כמו 60אלף ) אהה אבל יש לך גם עו"ד מארגוני הנשים בחינם ,|(מהמיסים שאני משלם) תוכלי להרוויח המון על חשבון גרושך לעתיד ולהתנקם בו על ה-כל .. . אין לי צורך אפילו להחזיק לך אצבעות את תנצחי ובגדול ...יש לך בבית המשפט פמניסטיות שונאות גברים וגברים מסורסים שמפחדים פחד מוות מארגוני הנשים (שמא יהרסו להם את הקריירה ) אז כל מערכת המשפט לטובתך , המשטרה לטובתך תוכלי להתלונן ולהעליל על ימין ועל שמאל בלי צורך להחקר או לתת הוכחות לדברים , מספיק שתגידי " אני מרגישה מאוימת בבית " , וכבר בעלך יבלה לילה שלם במעצר , ויקבל צו הרחקה לא מקנא בבעלך הוא הולך להזרק עם התחתונים ולהיות עבד נרצע זה מה שקורה שנותנים לנשים מושכות לידיים הרס טוטאלי דיקטטורה פמניסטית במדינה דמוקרטית פשוט גאוני ..... והכל בעזרת 3 תכונות עיקריות : התקרבנות מניפולטיביות וחמדנות .............וזאת קבוצה שמוכלת בכל אחת מכן גבר שמתחתן היום == סוס מת

קארניו

New member
לא שמעת

שפתחו פורום של מיזוגנים בתפוז ? 2 מהם כיבדו אותנו בביקורם היום והוא אחד מהם .....

למעלה