שלום כולם

saskiya3

New member
שלום כולם

היי כבר כמה זמן אני בדילמה קשה מאוד.אני נשואה מעל 17 שנים + שלושה ילדים ,בוגרים יחסית,רוצה לפרק את הנישואים,פשוט כי לא טוב לי איתו,כל הבית עליי,הילדים,ועבודה,אני רק נותנת מעצמי עושה המון,אפילו ביחסים אינטימיים הייתי היוזמת,עד שנמאס לי ,הרמתי ידיים והרגשתי שמשהו אחד חייבת להוריד מעצמי כדי שיהיו לי כוחות לתפקד ולחיות,וויתרתי על היחסים והמין (לצערי),למרות שאני מודעת לזה שכך הרסתי לגמרי את מה שהיה ... אין לי מושג מה לעשות,להפרד?מה יהיה עם הילדים איך יהיה? לא יודעת ...

chenby

New member
אני בדעה

שאם יש בידי את הבעיה, אזיי יש בידי את הפתרון.. או במילים אחרות - אם אתה מאמין שאתה יכול לקלקל, תאמין שאתה יכול לתקן. על טיפול זוגי חשבתם? איך התקשורת ביניכם? מתי לאחרונה היתה לכם שיחה אמתית מלב אל לב? בלי האשמות והטחות ואת, ואתה.. אלא שיחה קשובה?

Jake Speed

New member
נשמע שכבר קיבלת החלטה

ועכשיו את מחפשת אישוש. אז ככה: או טיפול זוגי אינטנסיבי - שיכול להציל נישואין או גירושין או טיפול זוגי אינטנסיבי שיוביל לגירושין מתוך הבנה שזהו. רק לא להתבחבש על זה. כי העתיד לא מחכה לאף אחד. ג'ייק, נצחון התקווה על השכל הישר

קארניו

New member
נהפוך הוא

כן צריך להתבחבש על זה כי זו החלטה חשובה הרת גורל ומעורבים בזה הרבה שיקולים (אישיים, כלכליים, תכנון העתיד וילדים) ועל החלטה נמהרת ונחפזת עלולים לשלם מחיר כבד . וכמובן שהעתיד מחכה לכולם !

אייבורי

New member
רגעעעעעעעעעע

יש לי כדור בדולח ואני יודע לצפות את העתיד. אחרי הגירושים הבית עדיין יהיה עליך הקושי הכלכלי יגדל אבל לפחות לא תצפי שמישהו אחר יעשה במקומך. שהרי אכזבות הן הפער בין המציאות לפנטזיות שלך. והילדים, הם יהיו בסדר בכל מקרה, ילכו לפסיכולוג בגיל מאוחר ואמא תהייה אשמה במשהו

נומלה

New member
בכלל לא ברור

יהיה "ילד" אחד פחות. פחות כביסה. פחות קיפול. פחות גיהוץ. פחות בלגן לסדר. פחות אוכל לבשל. פחות אינטראקציה לא נעימה. זה מול יותר קושי כלכלי. בכלל לא ברור מה עדיף.

אייבורי

New member
נו באמת

כמה כבר כביסה ולכלוך מייצר גבר ילדותי כרצונך. אם יש ציפיה שחייה יהיו קלים יותר, היא צפויה לאכזבה.

I C E M A N 7

New member
הנושא נבדק

גבר נשוי מייצר בשבוע 0.35 מכונות של כביסה לבנה (למעט מצעים) ו-0.53 מכונות כביסה צבעונית. הזמן החודשי הנחסך עקב סילוק הגבר הוא 33 דקות! (בשער החליפין של תפוז - 6.3 פוסטים!) נשמע מפתה, אך יש לקזז את הזמן המושקע בפינוי האשפה הביתית. סילוק הגבר מביא להפחתה משמעותית של 2.7 שקיות זבל בחודש, אך פינוי יתר האשפה דורש מהאישה 21 דקות בחודש. אלא אם כן יש ילדים זכרים. כלומר גם אם יש רק בנות והיא מורידה את הזבל, מדובר ב-12 דקות חודשיות שנחסכות לאישה, שזה בערך יממה בעשור!

אייבורי

New member
מצאתי בעיה חישובית

הרי מין הידועות שתפקידו של הגבר מעבר להורדת זבל [שזה סימן גבריות מובהק וגם הזדמנות לסגור מפגשים חברתיים על בירה מול כדורגל] הגבר עושה סופר! שזה לדעתי שווה יותר מ12 דקות שבועיות.

אתה טועה ומטעה

גבר לא עושה סופר. במקסימום הוא שליח שהולך בפועל לסופר. עם רשימה שהוא לא מבין חצי מהמילים בה (לדוגמה - תחבושות הגייניות, מתוצרת Always, החבילה הסגולה הגדולה אידיוט ... מה לכל הרוחות זה אידיוט ??! :) מה שמביא למסכת טלפונים מהסופר למנהלת הרכש - למה בדיוק התכוונת ? באיזה אזור זה ? באיזה צבע האריזה ? וכדו' ... מה שמעשית משווה את כמות הזמן המושקעת של הגבר ושל מנהלת הרכש. שלא לדבר על כמות העצבים .. של שניהם .. אבל אולי אני טועה :)

אייבורי

New member
עכשיו אני מבין את כישלון נישואי

לא עמדתי בסופר עם מבט של אהבל ולא התקשרתי לשאול במלח או בחומץ אבל יש מבצע של 1+1 ידעתי שהבילוי בפורום הזה, יביא מזור לתהיותי

I C E M A N 7

New member
אתה חי בניינטיז

שזו תקופת מעבר ידועה לשמצה בין עידן הרנסנס, בו הגבר לא עשה כלום בבית, לבין העידן שהוא החל להמציא פטנטים שישחררו אותו מהעול החדש. אחד הפטנטים, מיד לאחר הפורנו כמובן , הוא קניות סופר באינטרנט.

מיזוגן

New member
אין להחשיב בילוי כמטלה

בסופר מוצאים בחורות צעירות ומחייכות שעוד לא אמרו נואש מסקס, וכך ניתן להעביר בשלום יחסי את השהות עם האישה החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית הקפואה מינית. אם היינו מחשיבים בילויים כמטלות, אז היינו צריכים להתחשב גם בתחביבים הנשיים כמו ניקיון אבק כפייתי וצפייה בתכניות בישול. וזו כל האמת

אייבורי

New member

ברוך שובך

נומלה

New member
עוד לא פגשתי אותו

את הגבר שעושה סופר. אני חושבת שזהו הנסיך של שלגיה. אוףףף תפוס!

קארניו

New member
אופס

דווקא לי היה אחד כזה שעשה קניות בסופר אבל לא תמיד הוא נצמד לרשימה והעצמאות הזאת שלו לפעמים הטריפה אותי, אבל באופן כללי אין ספק שזה משחרר מעוד מטלה מעצבנת שקשורה בתחזוקת הבית .

אייבורי

New member

בעיה באמת כאשר המשרת \ עבד מרים ראש ומחליט על דעת עצמו לקנות עגבניות שרי במקום עגבניות תמר. למות, למות מזה.

קארניו

New member
גרוע מזה

הוא היה מתנפל על המבצעים וממלא את המזווה כאילו אין מחר . שלא לדבר על זה שגבר פשוט גרוע בבחירת ירקות ופירות . כן, ועוד דבר , הוא גם היה מכניס אוייבים הבייתה (ממתקים וחטיפים ) אתם אסון!,

גארוטה

New member
לגמרי

הם מומחים בלהביא הכל חוץ ממה שכתוב ואת כל המוצרים שאתה משלם על אחד ומקבל 4
במתנה.

למעלה