שלום כולם,

שלום כולם,

אין לי חברים מהמגזר,אז אני פונה לכאן, ואני מקווה שזה בסדר מצדכם...בגלל כל מיני דברים שקרו לי לאורך החיים נראה לי שיש עלי "עין הרע". קראתי באינטרנט שממליצים לפנות לרבנית וייס מירושלים (בפורום הזה..לפני שלוש שנים,זה מה שגוגל מצא...) ותהיתי, אם מישהו מכם יודע איך אני יכולה להשיג אותה, ובמידה אם לא. אם אתם ממליצים לי עם מישהו אחר? ובקשה אחת, אני במשבר די רציני,אז לא נראה לי שאוכל לעמוד כרגע בתגובות של "אל תאמיני בשטויות האלה.." ושאר דברים,אני שבורה מדי. סליחה.

2ת Wל ר2

New member
אני לא מכירה אותה. וגם אין לי עצות. רק..

מלא מלא בהצלחה!! תתפללי. הקב"ה יעזור לך.. גם אם תלכי אליה וגם אם לא.. תפילה ושיחה עם אלוקים תמיד תמיד עוזרת!! בהצלחה ענקית!!!
ו.. תחייכי! :)

תודה!

שימחת אותי ממש נחמד למצוא אנשים אכפתיים ברשת
אבל אני לא מאמינה שתפילה תמיד עוזרת.. ואני אסביר-אני מאמינה שיש תוכנית אלוקית, שהוא בשמים יודע טוב מאוד מה צריך לקרות אבל.. אנחנו לא. ולפעמים אדם פרטי רוצה שיהיה לו טוב והוא מתפלל על זה כל כך חזק. ומתחנן ובוכה ומדבר אליו. אבל אם זה לא עולה בקנה אחד עם התוכניות של ה' שום דבר לא יעזור...

2ת Wל ר2

New member
נכון. אך-כל מה שתעשי לא יעזור

ולא יזיז מתוכניותיו של אלוקים. ולמה? כי הוא אבא שלך. ורק הוא יודע מה טוב לך באמת. עיצה שלי? תתפללי אליו שתזכי לראות את הטוב במה שקורה לך. תדברי איתו הכי הכי פתוח וחופשי. (כמובן בכבוד..) תשבחי אותו כמה הוא עצום וגדול, תודי לו על מה שיש לך על מה שנתן לך ואח"כ תבקשי ממנו על העתיד שלך. כל מה שאת רוצה!! הוא אבא טוב. ומקשיב. מבטיחה לך!!!

זירו0

New member
אהממ...

ח"ו! אין בת שלא אהובה על אביה! זה שלפעמים אנחנו מבקשים ומבקשים ועדיין לא נענים זה לא מראה שלא נשמעת התפילה... אבינו שבשמים אב הרחמן רק הוא צופה ומביט עד סוף כל הדורות ולא תמיד מה שאנחנו מבקשים ונראה לנו שזה לטובתינו זה באמת לטובתינו... אפשר להאריך ולהאריך בהסברים אבל תקצר היריעה... בכל אופן אנחנו צריכים להודות על העבר ולבקש על העתיד ולהמשיך ולבקש, ולבקש שנראה את הטוב... בכל אופן יה"ר שיהיה לך הצלחה בכל התחומים!

מסכימה

שה' יודע יותר טוב מאיתנו מה וב לנו ומה לא טוב לנו, ולםעמים אנחנו מבקשים משהו שלא בהכרח טוב לנו. אין לי ספק בזה.. אבל מהצד שלי, כואב לי לראות את החלומות שלי מתנפצים, כואב לי שאין לי מזל, כואב לי שאין אף אחד שמקשיב לי. כואב לי. ואני לא מנסה להבין את התוכנית האלוקית, אני רק רוצה לנוח.

קליט

New member
בת של רב, יש חולקים עלייך

ראיתי בספרים שהקב"ה נהנה שמדברים אליו דוגרי . זה טוב לאדם שיגיד לאבא מה שהוא חושב עליו : אבא דחילאק ! . אתה מגזים ! . תרחם כבר על נפש אומללה . . מה זה הדבר הזה שעשית לי אתמול תגיד . . . הראנו ה` חסדך . . יש גם הרבה מה להודות . . .

קליט

New member
אולי באחד מספרי ברסלב

והיה כתוב שמה יותר חזק . שהקב"ה שמח שבניו מתחצפים אליו ! . וכמו ש"חנה" התחצפה אל הקב"ה ואמרה ; למה בראת בי איברים מסוימים אם אין לי בהם שימוש ? . . וגם משה רבינו אמר "למה הרעות לעם הזה, והצל לא הצלת . . ." ?

2ת Wל ר2

New member
מה???? לא נראה לי...

ואני מידי פעם קוראת בספרי ברסלב.. כגון בגן האמונה ודומיו ששם כתוב לדבר אל ה' חופשי.. אבל חברה, הוא אבא שלנו, הוא מלך העולם.. קצת כבוד.. להתחצף אל ה'? מי אני שאדבר אליו בחוצפה??? נשמע לי קצת הזוי.. אולי זה כתוב בספרונים שמחלקים ברחוב.. אני לא יודעת כמה "משקל" יש להם...

שםאנילא

New member
היי...משה הרי נענש על זה...יש הבדל ענק בין

דרישה (חנה) לבין טרוניא מול הבורא... תקן את זה

קליט

New member
אני זוכר את זה ברור שכך כתוב

זה לא המצאה שלי . את הסיפרונים שמחלקים ברחוב חיבר הרב שיק מיבניאל .

קליט

New member
לא, אפשר וראוי להתחצף לאבא מתי שאנו מרגישים רע

וזה משחרר . וזה טוב לא להחמיר איפה שלא צריך

2ת Wל ר2

New member
אממ טוב.. כל ילד ורמת הקירבה שלו לאבא...

זה שאתחצף לאבא שלי, זה לא יעשה לי טוב...

קליט

New member
אבא שמח שהילד שלו מנצח אותו

וכשאנחנו יודעים את זה אז ממילא מדברים אל אבא חופשי חופשי, ובמיוחד מתי שרע לנו, - אז התפילות הכי חזקות זה מתי שאנחנו מתפללים וזועקים מקירות ליבנו . וזה קורה הרבה מתי שאנחנו מדברים פתוח עם אבינו אב הרחמן

2ת Wל ר2

New member
שוב- זה לא סותר!

לדבר פתוח זה לא אומר להתחצף ולבוא בטרוניה..

למעלה