שלום כולם,

שםאנילא

New member
סלחי לי אולם

המושג הזה "עין הרע" נתפס באדם בגלל שמעשיו גרמו לו להיענש... פתרונות זולים קשה לי להאמין שקיימים בשוק יש מושג שנקרא קפידות שיש מישהו שאולי פגעת בו וזו אשמתך ולכן אויל זה גורם לדברים כאלו כעונש לומר שסתם אדם חטף עין הרע זה קלוש ביותר בברכה

יודע מה?

אני מסכימה איתך, אני לא מלאך, אני לא צדיקה, אפילו לא קרובה לזה. וסביר,אפילו סביר מאוד שפגעתי ביותר מאדדם אחד לאורך חיי. אבל.. אני בחורה מאמינה.. וזה אומר שאני עושה כל מה שאני יכולה ע"מ להפוך לאדם טוב יותר. להשתפר. במיוחד ביחסים עם בני אדם אחרים. ואני מנסה להשתפר במיוחד ב"בין אדם לחברו". אבל בהקשר למזל הרע... אני בחורה כלום לא הולך לה בחיים. תבחר תחום,לא משנה איזה. ואני כישלון בו. ומקרים נואשים דורשים אמצעים נואשים. אם זה הוצאת עין הרע, וודו, קלפים כשפים או וואטאבר.כי להיות כישלון אני כבר לא מסוגלת יותר. שיהיה לך שבוע טוב!

שםאנילא

New member
כל מה שציינת זה נגד התורה...כלומר אולי כדאי

כל מה שציינת זה נגד התורה...כלומר אולי כדאי לבדוק במה אני לא בסדר כלפי הבורא ואז לדון אם יש עין הרע או לא אם את חושבת שאת היחידה על כדור הארץ שסובלת אז את טועה... מה לעשות...אנחנו נידונים על פי מעשינו ושוב אם יש עין הרע זה נתפס על מעשינו בגלל שאותו רגע היינו חייבים כלפי שמיא... כל הטקסים שהזכרת הם בגדר עבודה זרה למהדרין ושייכים לאומות העולם ולא לנו... לנו יש את דרך התשובה שלא באה דרך קסמים זולים בשביל הולכים לשיעורי תורה ואמונה להתחזק בעבודת ה' ולהבין היכן אנו טועים...ואם את טוענת שהמצב שלך עד כדי כך בקאנטים אז יש פיתרון זול כספי בשבילך... מדובר על 35 ש"ח לקנות ספר "שערי תשובה" לרבינו יונה לקרוא אותו ובע"ה תצאי מהמצב הקיים שלך... בברכה

קליט

New member
שמני, זה ידוע שאם יש מצב קשה מתפללים וכו` ו

הולכים לרבנית ווייס להוריד עין הרע . . זו השתדלות שהרבה נוהגים לעשות . זה לא עבודה זרה, זה מנהג ישראל ידוע ומפורסם .

שםאנילא

New member
לא דיברתי על זה...תקרא את מה שהיא כתבה ולא

התכוונתי לרעה אלא לטובה יש דרכים להוריד רע מעלינו ולהבין במה אנו לא בסדר ללכת להסיר עין הרע כשאתה במלחמה מול בורא עולם לא נשמע טוב...

אני מניחה שהגזמתי ב"קלפים וודו וכדו'"

ניסיתי רק להעביר עיקרון.. אדם נואש יעשה מעשים מאוד נואשים. לדוג' אף פעם לא הנחתי שאני אשכרה אחפש מישהי שיעשה לי הוצאת עין הרע. וכן, אם הייתי שומעת על אמצעים יותר קיצוניים לשנות את המזל שלי, אני מניחה שהייתי עושה גם אותם. במסגרת ההלכה כמובן.

שםאנילא

New member
אז זה מה שעשיתי...הבאתי לך

פתרון אמיתי מהתורה שעובר במשך אלפי שנים מאז קין... זה נקרא תשובה והיא הכי קשה... לפעמים אין לאדם ידיעה על מה הוא עובר ביום יום עד שהוא קורא "שערי תשובה" ומבין היכן טעה לכן אמרתי לך את זה פתאום תגלי דברים שלא חשבת לשים עליהם לב... ואולי הם מפריעים לך ביום יום ומה זה נקרא אצלך כישלון? כל יהודי והיעוד שלו כאן...

תראה..

האמת היא שאני לא מאמינה שיש לי יעוד, לא רק לי, אני חושבת שיש מעט מאוד אנשים שיש להם יעוד השאר סתם נמרחים פה בעולם. אפשר להשוות את זה לDNA האנושי.. בין 90%-60% מהDNA לא מקודד לחלבון. הוא "סתם" נמצא שם. כמו שאני "סתם" נמצאת פה. ואני אחפש את הספר "שערי תשובה".. הרי להזיק זה לא יזיק
ושתדע, שאני כן מנסה לחזור בתשובה, לתקן אצלי פגמים, להפוך לאדם טוב יותר. לא קל לי להתפלל כל יום, לא קל לי לכבד את הוריי.אני עובדת קשה על כל תכונה.את ההשתדלות מצדי אני עושה.. וכמו שאמרתי-תבחר כל תחום בחיים שאפשר להכשל בו-אני הצלחתי להיכשל בו.

שםאנילא

New member
כל מה שאמרת עד עכשיו מראה כי את

לא בדרך הנכונה וכי יש לך כמה דברים לסדר כיבוד הורים זה בין הדברים הקשים לקיים אך המשפיעים ביותר על מה שקורה בחיים אם את מרגישה שדברים תקועים לך בחיים זה אולי קשור לזה לכולם יש פגמים רק שצריך לשפר אותם אולי תנסי להימנע מעימותים עם הורים לגבי הייעוד שללך כרגע זה להקים בית בע"ה כשר את יוצאת לפגישות? לפעמים חוסר פגישות והתענינות גורמת לאנשים ךהיות במצב של כמין דיכאון מסוים המשפיע גם על הסביבה

אני אשמח אם תסביר לי יותר

למה אני לא בדרך הנכונה? כמו שאמרתי אני יודעת שיש לי פגמים ואני עמלה קשות ע"מ לתקן אותם. אבל "דברים שרואים משם לא רואים מכאן", אז אם אתה אכן מוצא שהדרך שלי לא נכונה..אני אשמח ממש שתראה לי את הדרך הרי הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו :) ואני לא יוצאת לפגישות,כי אצלינו במגזר שידוכים לא נפוצים כמו אצלכם וההצעות היחידות שיש לי הם מגברים בעלי נטיות התאבדויות, גברים בשנות ה60 לחייהם ומהמגזר הערבי. (זאת,אגב לא בדיחה).

קליט

New member
כובעון אחותי

כדאי שתצאי יותר לפגישות, וכדאי להזדרז עם זה . . יש את משרד השידוכים "ישפה" שהם מומלצים . יש את השדכנית אסתר בן אלי . באתר "הידברות" את יכולה למצוא . תצאי למפגשים של פו"פ . *תלמדי על מודעות עצמית . למשל, בירושלים ישנם קורסים שהעיריה מארגנת על מודעות עצמית וכו` , והם במחיר של כ600 שקל בסך הכל . *כדאי שתגידי לעצמך בקול כמה פעמים על הבוקר ; אני פתוחה ומוכנה לקבל את ~כל~ הטוב . >זה עובד . *יש מה לעשות גם מעבר לתשובה תפילה וצדקה וכיבוד אם ואם . . *יש גם שהולכים לבקש ברכה מצדיק . בהצלחה ! . החיים לפנייך :)

קליט

New member
יש הרבה מקורות בחז"ל שיש "עין רעה"

יש אומרים שבארץ ישראל זה לא שייך, יש אומרים שמי שלא מפחד אז זה לא מזיק לו . . בכל אופן -אצל כל העידות יש סגולות נגד "עין הרע", ויש הרבה שהולכים להוריד "עין הרע", במיוחד אם אנשים תקועים בחיים ולא הולך להם . הרבה הולכים/הלכו לרבנית ווייס, ואני פרסמתי את הענין כאן בפורום . . הרבנית נמצאת/היתה ברחוב ראשית חכמה פינת רחוב אשתורי הפרחי, מעל בית הכנסת "ספינקא", תראי שיש מדריגות לעלות, תשאלי אם כאן מורידים "עין הרע", גם עם הרבנית ווייס המבוגרת נחלשה/נפטרה - אז יתכן מאוד שהם ידעו להפנות אותך לקרובת משפחתה או למקום המתאים . תבקשי ממי שמוריד לך "עין הרע" שאת רוצה לראות כמה "עיניים" עשו לך, ואם זה ירד . . אצל אילו שמורידים "עין הרע" בעופרת - אפשר לראות עיניים ! . כל החויה הזאת היא בחינם . זה קרוב מאוד לשכונת גאולה . בהצלחה

המון תודה קליט!

זאת אכן ההודעה שלך שראיתי (שתדע-אליך מגיעים כשמחפשים "הוצאת עין הרע בגוגל
) יש איזה מספר טלפוןש אפשר להתקשר אליה לפני או פשוט להגיע? (ב"דפי זהב" היא לא נמצאת עפ"י הכתובת) המון תודה על העזרה!

היי בקשר לעיין הרע

את באמת יכולה לנסות..אבל רק אם זה מישהו לעניין ששמעת עליו המלצות ולא איזה שרלטן שרוצה כסף...אני אישית מכירה רב מבני ברק שמגיעים אליו המון והוא מאוד מאוד עוזר....אשלח לך את הטל בפרטי אם את רוצה ו..בקשר לכסף הוא לא מבקש כלום! רק מי שרוצה שם לו על השולחן סכום סימלי כראות עיניו...מאחלת לך הצלחה ושכל העניים יעלמו מהר מהר

קליט

New member
ציפי

אולי תכתבי כאן את המס` של הרב הזה כדי שכולם ידעו ? . . .

למעלה