שלום כולם!!!!

מויישית

New member
שלום כולם!!!!

שלום לכולם אני חדשה פה .... ואני רוצה להצתרף לפורום סליחה על ההודעה החדשה קצת על עצמי קוראים לי עינת אני בת 15.5 מרחובות אוהבת להנות מהחיים זהו יש לי שאלה מאיפה אני יכולה להוריד פלטה של צבעים להצללה?

Jelly Beans

New member
וולקאם! ../images/Emo60.gif

והנה ----> יום טוב שיר

swirrrly

New member
אף פעם אל תגידי סליחה על זה שפתחת

הודעה, הסיבה שלך מוצדקת מספיק, ללא ספק! ברוכה הבאה, תיכנסי לקישורים ולטאג-ליינס, בקשר לפלטות. הוספתי אחת בכל מקרה...

swirrrly

New member
אופס! כבר שמו אותה.. כנראה שהיא

מאוד פופולארית! הנה אחת אחרת, שנועדה רק לצבעי שיער

מויישית

New member
זה ממש יפה!!

תודה על הפלטות אבל אני לא יודעת איך מורידים את זה למחשב ומשתמשים עם זה בצייר אוי לפעמים אני ממש בורה.....

france

New member
אני שמחה לעזור לך!

אוקיי תפתחי את צייר. עכשיו תפתחי את הפלטה ותלחצי על הפלטה עם המקש הימני של העכבר על copy או העתק. עכשיו בצייר לכי ל-edit (או ערוך עריכה השני משמאל) ושם תבחרי ב-paste (או הדבק) עכשיו רק תשמרי את זה וזה שלך! כדי לדעת לעבוד תבקשי מאחת הבנות לינק לאתר של ענת ושם תלמדי לעבוד עם זה.

מויישית

New member
נו אז בא לכם לעזור לי?

איך משתמשים עם הפלטות שנתנו לי בצייר??? בבקשה זה ממש חשוב-טוב לא כזה חשוב אבל מילא...פליז

Tinke®Bell

New member
אוי באמת!

את מנצלת שרשור של ילדה חדשה,בלי להגיד לה אפילו ברוכה הבאה או להציג את עצמך,כשמעלייך ומתחתייך יש שרשורים ששם את יכולה לשים את הדולי שלך וזה לא ייקרא ניצול שרשור,ואחרי כל זה את מצפה לתגובות? גיב מי א ברייק..

אמממממ....... ההצללה -

סליחה אם זה יותר מדי, ומעליב, אבל ככה זה... אבל- אהבתי מאוד את השיער
באמת
הוא יפה לאללה

מויישית

New member
תענו לי זה חשוב!!!../images/Emo46.gif

איך משתמשים עם הפלטות שנתנו לי, איך משתמשים בהם בצייר??? בבקשה זה ממש חשוב-טוב לא כזה חשוב אבל מילא...פליז
בכל אופן תענו!!!! דרך אגב היי לך כרמל מה המצב?

גם לי קוראים כרמל, נעים להכיר ../images/Emo13.gif

ויש לי מחלוקת איתך בקשר לחתימה שלך
וברוכות הבאות

למעלה