שלום כולם!

GrEEn AnGeL4

New member
שלום כולם! ../images/Emo140.gif../images/Emo121.gif

אני חדשה פה
קוראים לי חלי, אני אוטוטו בת 15 (קטנה, אני יודעת
), ואני מירושלים (לא מרצון, כן?
) פגשתי את קיציס פעמיים, וביום חמישי שהיה הייתי באולפנים של האקדמיה לצחוק. אז התקבלתי?

greeneye

New member
ברוכה הבאה.

אני וותיקה פה
קוראים לי גל, אני גן אוטוטו בת 15 (אז את לא קטנה, יש עוד יותר קטנים פה...זה בסדר), ואני מרעות...(לא מכירים, זה בסדר). פגשתי את איל וטל....יותר פעמים משאני זוכרת בכלל. ודיברתי איתם ובלאגנים. כולם פה כאלה. וגם אני הייתי באקדמיה לצחוק ביום חמישי. תראי כמה יש לנו במשותף.

ElinorL

New member
גל!

איזה צעירה! חשבתי יותררררר ורק שתדעי אני יודעת איפה זה רעות! (אתמול או שלשום גיליתי איפה זה! עולם קטן:)

kfm

New member
אהלן אהלן!!

קודם כל היה חשוב לי שבאת
אני מתן (נעבור על זה עודפם..אני בת), וגמני בת 15! אז ברוכה הבאה ומקווה שתהני אחות! (רק אא..כמה שאלות,אם לא אכפת לך, זה מבחני קבלה שגרתיים אצלנו.. לא משו מיוחד.. 1. אושפזת פעם במוסד כלשהו לשיקום חולי נפש? 2. את לוקחת תרופות הרגעה באופן קבוע? 3. מה אומר לך צירוף המילים "חלוק לבן"? 4. מי לדעתך האיש הכי יפה בארץ? (רמז: מתחיל בשאול, נגמר ביהלום) 5.איזה פורום הכי שווה? (רמז: מתחרז עם גפוז.)

Kido2222

New member
שלומות!! :)

קוראים לי אביעד, אני אוטוטו בן 18. :) (גדול אני יודע... :( ) ואני מהרצליה (גם לא מרצון... אבל עוד מעט אני בטח אהיה איפהשהו בגבולות המדינה...) פגשתי את קיציס יותר מפעמיים וגם את פרידמן... וגם אני - הייתי באולפנים של האקדמיה לצחוק יום חמישי. :)

ElinorL

New member
מה הבעיה עם הרצליה!?

הלוואי עלי לגור הרצליה..........

פIלי

New member
הא! ירושלים!

שלום שלום. שלום. אני יער, אני מצור הדסה (זה ליד שם..), אני בן 16, וגמני פגשתי כמה פעמים את הצמד. ואני קשוח. איפה את לומדת?

metl

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

גם אני פגשתי את קיציס ופרידמן (גם לי מותר לא?
)

lishhhh

New member
תהני המון

אני ליהי, אני יותר קטנה ממך וגם לי יצא לא מעט פעמים להתכחכך (איך כותבים את זה?) באיל וטל

ElinorL

New member
ככה:

להתחכך (כמעט הצלחת:) טוב אז אני בת 17 עוד חודשיים וחצי!! (וואוו פתאום אני קולטת שיובל באמת זקן! חחח
יובי חולה עליך!) אני ראיתי את ק"פ בתוכנית מפורסמים של החטא ועונשו ויצא לי לדבר איתם שהייתי פעם אחת בצילומים של אנ"ה וזהו (לא הרבה, אני יודעת אבל יהיו עוד פעמים! אחרי הכל אני רוצה תמונות שיצאו נורמלי! פחחח) אז בקיצור ברוכה הבאה מאמי! זה פורום של אנשים קצת לא שפויים אבל יש פה צחוקים :)))

~*~gaL

New member
שלום שלום חלי ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

נעים להכיר, ברור שהתקבלת, ברוכה הבאה!
:)) ותנו לי הלגיד עוד כמה דברים... בזמן האחרון הייתי ממש עסוקה, בעצם אני גם כרגע עסוקה, וגם אמשיך להיות עסוקה בתקופה הקרובה... אין לכם מושג כמה *לא* הרגשתי את החופש הזה בכלל, כל יום היה לי משהו אחר לעשות, לימודים - שיעורים, לאסוף חומר חסר למבחנים, ביוטופ, מד"א... ואני ממש מצטערת שהנוכחות שלי ירדה, אבל אני מאד מקווה שאתם מבינים... :( בקשר לצילומים... המתאם קהל עדיין לא דיבר איתי... אבל בכל מקרה תתחילו לברר אם אתם יכולים להגיע לצילומים ביום רביעי או חמישי. :( גל.

GrEEn AnGeL4

New member
תודה לכולם! ../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

טוב, אז ככה: 1. אושפזת פעם במוסד כלשהו לשיקום חולי נפש?- יותר מפעם אחת. 2. את לוקחת תרופות הרגעה באופן קבוע?- כן. 3. מה אומר לך צירוף המילים "חלוק לבן"?- נוסטלגיה
4. מי לדעתך האיש הכי יפה בארץ? (רמז: מתחיל בשאול, נגמר ביהלום)- צחי מהאקדמיה
5.איזה פורום הכי שווה? (רמז: מתחרז עם גפוז.)- הפורום של מכבי חיפה!
אביעד, מה רע בהרצליה?! יש לי גם תמונה עם קיציס, שאני היה בטוחה שלאף אחד פה אין בעיות בלב, אני אעלה אותה

כן!!!!!!! תמונה עם קיציס זה טוב!!!!

תעליייייי אותה!!! בבקקקקשששששהההה!!!!!!!! אגב, אני רוית, ו...זהו. אני לא יותר מדיי מעניינת.

GrEEn AnGeL4

New member
עזבי... הבריאות שלכם חשובה לי ../images/Emo13.gif

אולי שאני יכיר אותכם יותר טוב...
אגב, הצטלמתי איתו שהייתי באולפנים של exit (ולא, אני לא מהמעריצות המטורפות). הוא שאל אותי ואת חברה שלי מה אנחנו עושות פה אז אמרנו לא שבאנו בשביל exit הוא: שמעתי שמיכאל הנגבי טוחן את גולדמן אני וחברה שלי נקרענו מצחוק! הוא: מה?
אמרתי משהו לא במקום?

אכזרית.

בהתחלה את נותנת לי תקווה שאולי תעלי לכאן תמונה חדשה של קיציס
ואז את מתחרטת..? איי איי איי.

למעלה