שלום כולם...

מה מסמלת האות ע'?

אני שמעתי שהיא מייצגת מיניות, או יצריות... תקנו אותי אם אני טועה. אני לא שמה לב ל"כמעט בכוח" הזה, כי אני מרגישה שכשאני כותבת הכתב זורם. כמעט בכוח- היה מתאים להגיד את זה על הכתב שהיה לי פעם. הייתי משתדלת שהכל יצא קטן ומדויק, הייתי מוחקת בטיפקס מה שהיה יוצא לא לפי הקו לדעתי... ואם הדף היה מתמלא טיפקס- הייתי תולשת ומעתיקה מחדש... כתבתי די לאט- וזה נראה לי יותר מתאים לכמעט בכוח. ריקודי בטן- סביר להניח שלא...

"כמעט בכוח" באות ע' ובמקום אחר זו

לפיתה הדוקה של האצבעות סביב העט שחוסמת פורקן משוחרר וחופשי יותר של האנרגיה שטמונה באותו איזור ומגמה. הלחץ החזק מתבטא פחות בעוצמת לחיצה על הדף ויותר בחוסר הפרשים בלחיצה, מעין חוסר הפוגה ושחרור. את נדרשת לאנרגיה זו כדי לחסום את הפן היצרי ולהביא למצב שאת תשלטי ותחליטי ולא הוא בשבילך. זה כרוך לעתים בתסיסה וריגוש כבושים ללא ביטוי חוץ מורגשים. לא יכולה לחוש בכך

אוקי... ../images/Emo13.gif

רק נראה אם הבנתי נכון: במילים פשוטות אתה אומר שאני כובשת את היצר? כלומר, האם ניתן לראות אם אני אדם יצרי או שאני בכלל לא נותנת לעניין הזה ביטוי? (אם אני שואלת יותר מדי אז סליחה)

את לא שואלת יותר מדי אבל לצורך מתן

תשובה מוסמכת הינך נדרשת לעבור את "מבחן הבלוטות" הידוע ואת טסט "העצירות". זה בכלל לא מבחן פשוט, יום אחד לפני המבחן צמים, יומיים אחריו מדוכדכים ואפילו יש קצת כאבים (מהלחיצות) הבעיה היא שיש לחץ וככל שידוע לי ממי שמתמחים בכך, שהמועד הכי קרוב שניתן להזמין אצלם תור זה בעוד שנתיים. האמת שגם אני יכול לבצע את המבחן, אפילו עכשיו, אבל אשתי מתנגדת. שבת שלום.

nili6

New member
קורס למה, אודי?

ראיתי שקראת לי אבל רק אחרי שכבר עזבת. לא הייתי כנראה ליד המחשב. sorry

פשוט נכון...

חיזוקים- מילה שגם אני משתמשת בה. אלו דברים בהחלט נכונים, ואני אומרת על עצמי בד"כ שאינני ספונטנית, אני נרתעת מחוסר ודאות, חוסר שליטה... וזה בעצם מה שכתבת... אני מאוד אודה לך אם תוכל להסביר לי איך זה מתבטא בכתב...

../images/Emo13.gif אני דווקא אבקש הסבר...

על הפסקה השניה... רגש גאווה? האם זה מעיד על גאוותנות? כי אינני חושבת שאני כזאת...
לבטים, קושי בקבלת החלטות- לא יכולת לנסח זאת טוב יותר. מעניין אותי לדעת איך ניתן לראות בכתב את השאפתנות? לגבי הפסקה הראשונה, אני דווקא הבנתי ואתה באמת צודק...
תודה רבה גם לך.

רגש גאוה וגאוותנות זה דברים שונים

רגש גאוה כפי שאני מבין אותו, זה שהינך גאה במה שעשית, הצלחת והישגת, למרות שזה לא היה פשוט, השקעת בכך ואת מגוננת על מה שהושג, ברגישות מה - כנגד מבקרים וסתם 'צרי עין' ואילו גאוותנות מתייחסת יותר להשתחצנות, הבלטה עצמית צורמת של יכולת והישג אישיים תוך הדגשה לא נעימה, ועד משפילה של הפער בין מה שאת שווה ועשית לעומת אחרים. עד כדי כך שאין מי שלא טוען ש "זו מחזיקה מעצמה". כמדומני שאת קרובה לפיסקה הראשונה.

../images/Emo51.gif

על המחמאה...
לגבי תנודות במצבי רוח, זה באמת נכון. המצברוח שלי נוטה לעלות ולרדת לעתים קרובות... לגבי הכתב הקטן, תיארתי לי שזה יהיה קשור לדימוי עצמי, אבל אני מניחה שלא רק לזה... תודה רבה על ההתייחסות!

../images/Emo51.gif

על המחמאה...
לגבי תנודות במצבי רוח, זה באמת נכון. המצברוח שלי נוטה לעלות ולרדת לעתים קרובות... לגבי הכתב הקטן, תיארתי לי שזה יהיה קשור לדימוי עצמי, אבל אני מניחה שלא רק לזה... תודה רבה על ההתייחסות!

nili6

New member
לפחות לגבי מה שאני כתבתי,

בהתחלה, דימוי עצמי נמוך נקשר לכתב קטן בגיל ההתבגרות. לא התייחסתי להווה.

sserez

New member
יש גם תות בננה?

אני לא מקצועי, אבל דבר נוסיף שאני יכול לומר (אשמח לשמוע משוב). את מאוד אסתטית, מטופחת ומסודרת כלפי חוץ וכלפי אחרים, אך בעצם סדר ונקיון אינם מקבלים תשומת לב במצבים יותר אינטימיים (בסגנון של טיפוח וגינדור כלפי חוץ, אבל חדר שלרוב במצב מבולגן).

בדיוק נגמר התות בננה.

סדר, נקיון, אסתטיקה, טיפוח... אלו באמת דברים שאני חושבת שבולטים אצלי. (יש כאלה שיחשבו שאני "יותר מדי" נקיה אולי) החדר שלי דווקא מסודר.
כל דבר נמצא במקומו הקבוע...
בעקרון אתה צודק, הסדר הוא כלפי חוץ ולפעמים אני תוהה אם הוא בא לחפות על בלאגן בפנים...

sserez

New member
יש איפשהו בלאגן,

אני אולי טעיתי ולא עמדתי על מקומו. מחד, הכתב מאוד מסודר יפה ואסתטי, נקי, ללא תיקונים ואם כבר תיקונים אז טיפקס (תיקון נקי). מאידך, שולי ימין לא יציבים, שולי שמאל רחבים, מהלך שורות לא יציב, גודל אותיות לא אחיד. אני חושב שגם מרווחי השורות לא אחידים. איכשהו הצטייר לי סדר ונקיון חיצוני לעומת בלגאן פנימי שאיני יודע מה מקומו..

sserez

New member
סימן נוסף שלא ציינתי,

אבל נדמה לי שגם יש מגמה של התרחבות של שולי ימין. אמנם ישנה חזרה לגודל השוליים המקורי בכל פיסקה, אבל שוב הם מושכים ימינה.

למעלה