שלום כולם,אני חדש...

OmrIsrael

New member
שלום כולם,אני חדש...

אני חדש.. קוראים לי עומרי , ומן הסתם אני אוהב לשחק מייפל... אז .. נעים מאד!

OmrIsrael

New member
שכחתי להגיד..

שאני בן 12 וחצי ... דיי קטן.. חח ואני עכשיו מתרכז בשחקן שלי ברמה 26 , SIN . אני נמצא בשרת BERA והשם שלי במייפל הוא דיי קרוב לכינוי פה," OmrIsraely". אז.. שוב.. נעים מאד!

היי,עומרי ../images/Emo3.gif

איציק, 18. קשת רמה 37 בברה-תוכל להוסיף אותי לבאדי Jritzik השתלבות נעימה

ווינגז

New member
היי, עומרי ../images/Emo13.gif

אני יעל, בת 18 וכמה חודשים. בעלת קלריק ברמה 44, ב-Broa. רק לבירור - חוקי נקסון קובעים כי המשחק במייפל מותר לאנשים מגיל 13 ומעלה, אלא אם הדבר ידוע ומאושר ע"י ההורים. ההורים שלך מודעים למשחק ומאשרים את העניין, כן?
השתלבות נעימה

OmrIsrael

New member
חח אמ...

אני חושב שהם לא יודעים חח האמת שאני לא מבין כל כך את ההגבלה הזאת, ואני מקווה שמה שאמרת היה בצחוק.. חח וחוץ מזה אני בוגר לגילי! חח אני לא כל כך מתייחס להגבלת גיל בנוגע לדברים כאלה.. אני בטוח שגם את כשהיית בגילי היית עושה כך.. וחוץ מזה יש לי מלא חברים שמשחקים.. עוד משהו- יש לי איזו ידידה קרובה שגדולה ממני בשנה וההורים שלה לא מרשים לה לשחק במייפל.. האמת שאני מבין למה.. הייתה לי תקופה שהתייחסתי יותר למייפל מאשר לש.ב שלי. לא שזה השפיע על הציונים שלי, הציונים שלי במילא טובים.. אז פרשתי לתקופה דיי ארוכה כי הבנתי את ההשפעות של זה.. ועכשיו יש חופש אז אני מרשה לעצמי להפריז. אגב, עוד משהו שאני חייבב להגיד, שכל הבית שלי שונא את המייפל סטורי!!! אפילו אחותי שהיא בגילך בערך.. אני חושב טיפה יותר גדולה.. ואוווווו כמה כתבתי.. טוב אני אפסיק עם החפירה..

ווינגז

New member
דווקא לא צחקתי, זה חוק שכתוב בתקנון שלהם.

בדיוק בגלל מה שאמרת, לדעתי, קיימת ההגבלה הזו. ילדים שנחשבים קטנים (במספר, כן? יש יוצאים מהכלל) הרבה פעמים לא יודעים לעשות את ההפרדה, ולהחליט מתי הזמן להפסיק לשחק. יש עוד כמה סיבות להגבלה, לדעתי, כמו שמירה על הרמה של המשחק מבחינת שפה והתנהגות. בינינו? אני מכירה לא מעט בני גילי שמתנהגים בילדותיות יותר מכמה צעירות שאני בקשר איתן.

OmrIsrael

New member
אני מבין.

האמת שאני מבין את הבעיה הזאת עם המייפל. ועוד אמרתי ממקודם שהבנתי את ההפרדה.. אבל בחופשה אני רוצה טיפה לפנק את עצמי.. ולשחק.. כנראה חודש הבא אני לא אשתמש במחשב בכלל (אלא אם כן אני אתנחל אצל חברים) כי עושים אצלי שיפוצים בבית ואנחנו עוברים בנתיים למקום אחר בלי מחשב.. ואגב, הצעירות האלו שדיברת עליהן, אני ביניהן? סתם,חח

OmrIsrael

New member
השחקן שלי..

זהו השחקן שלי, הולך להיות סין והוא כרגע ברמה 36 עם יותר מ 50%.. אני מקווה שזה בסדר שהעלאתי תמונה..

One Minute

New member
ברוכך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

רועי, 11, בעל דמות חדשה קוסמת בברואה רמה 21 שבקרוב הקאש שלה מגיע השתלבות נעימה וחפירה מוצלחת..

למעלה