שלום יש לי שאלה!

שלום יש לי שאלה!

היי...רציתי לדעת מהי בדיוק הומופאטיה ? אם בשביל להיות מטופלת צריך ממש להאמין בזה?כלומר -אם זה קטע של אמונה גם? יש לי טינטון באוזניים ורציתי לדעת אם אפשר לטפל בזה דרך הומופאטיה או רפואה משלימה אחרת? מסתבר שהיו לי כמה שאלות.. תודה

יש לי תשובות

לגבי מהי בדיוק הומאופתיה כתבתי באתר שלי. אז אם תלכי לשם זה יחסוך לי לכתוב את זה שוב... אם אח"כ יהיו לך שאלות ספציפיות אני אענה הלאה ברצון. האם צריך להאמין?-בפרוש לא! ולראיה-חיות, ותינוקות קטנים שמטופלים בהומאופתיה ומגיבים מצוין. בטינטון אפשר לטפל אבל צריך לדעת מי האדם שהוא "הבעלים" של הטינטון כדי להתאים לו רמדי (תרופה הומאופתית). בקיצור-אני ממליצה בחום. כל טוב עירית

עירית,יש לי עוד כמה שאלות

אז ככה, רציתי לדעת אם ההומופאטיה יכולה לטפל בכמה בעיות בו זמנית? יש לי אסטמה,אני סובלת ממגרנות כרונית מגיל צעיר,עייפות כרונית ועכשיו הטינטון הזה שנפל עלי...אפשר להגיד שאני ממש בדרך ללהרים ידיים עם כל התרופות שמכניסים לי כבר המון זמן. לדוגמא הייתי אצל נורירולוגית השבוע לביקורת והיא נתנה לי טיפול מונע קניתי את הכדורים ומה שאני קוראת בפנים זה שהזה מטפל בדיכאון והרטבהת לילה..ביררתי ומסתבר שזאת באמת התרופה שאמורה למנוע לי את המגרנות,הכל נראה לי קצת מוזר בשביל לקחת תרופות כאלו. ועוד שאלה-מה סביבות המחירים והאם קופת חולים תומכת/קשורה בזה? תודה רבה מראש!

ההומאופתיה מטפלת בכל האדם בוזמנית-

ואם לאדם יש מיגרנות, טינטון, ועייפות אז הכל נלקח בחשבון כדי להרכיב ולהבין את התמונה השלמה. ומלבד זה-אוספים את כל האינפורמציה על האדם ומנסים לבדוק מה הבעיה העיקרית שמאחורי הכל ולה (לבעיה העיקרית) מתאימים תרופה. זה ההבדל בין הרפואה המערבית להוליסטית. הרפואה המערבית רואה את האדם כמורכב ממחלותיו ולכל מחלה מתאימה פתרון. לפעמים כמו במקרה שלך ה"פתרון" מתמיה. כדי לדבר על מחיר צריך קודם להבהיר איך הטיפול מתבצע, כי המחיר של הפגישה הראשונה (פגישה כפולה) יקר יחסית אבל מספר הפגישות הכולל קטן מאד. ולכן בסך הכל הטיפול יוצא בכלל לא יקר. לא ממליצה ללכת לקו"ח למרות שיש להם במסגרת המשלימה הומאופתיה. כל טוב עירית

Deosette

New member
מה רע בקו''ח?

אני הלכתי ויצאתי מרוצה... אני לא מסכימה עם הרבה ממה שאת אומרת. קודם כל כן צריך להאמין בתרופה וזה נכון בכל דבר ובכל סוג טיפול כי לאמונה יש השפעה פסיכולוגית שמסייעת להבראה מכיוון שיש קשר בין המוח לגוף. אפילו ההומיאופת שלי אמר שצריך להאמין. שנית, אין שום דבר רע בקופת חולים כי זה דווקא מאוד משתלם אם יש ביטוח רפואי. אני מבינה שיש לך אינטרס לומר זאת, אבל בקופת חולים יש טיפולים מצויינים והרבה יותר נוח לנו כלכלית.

יש הרבה רע...

ואם מערכת החיפוש של תפוז היתה עובדת אצלי כמו שצריך הייתי מפנה אותך לדיון מעניין שהיה פה בנושא, עם כל ההסברים והפרטים. בכל אופן, רוב חברי הפורום, מהם כאלה שעובדים או עבדו בקופות חולים, סבורים שהטיפולים שניתנים בקופות הם לא טובים, ועלולים להיות מזיקים. היו כמה חברי פורום שראו את היתרונות של הקופה ופירטו אותם. יש יוצאי דופן, למשל מטפלים טובים שמצליחים גם להגמיש את המערכת הנוקשה של הקופות, אבל עבור מי שלא יודע למי לפנות, ללכת לטיפול בקופה זה הימור. וכך נולדים עשרות אלפי אנשים שסובלים ואומרים "ניסיתי רפואה משלימה, זה לא עובד". בקופה אין למטפל מספיק זמן לאבחן, מנסים לדחוף לך טיפולים על פי רופא ממיין, למכור מספר טיפולים מראש, מטפל עובד בכמה חדרים במקביל, ובקיצור כבר עדיף להשקיע כסף ולקבל טיפול אמיתי ולא חצי טיפול שכזה. זה לא חד משמעי, מכיוון שיש יוצאי דופן, אבל אם האדם לא סובל ממצוקה כלכלית לא הייתי ממליצה לו על ההימור הזה, זה עלול לייאש. לגבי האמונה בטיפול - כמובן שהיא עוזרת, אבל זהו לא טיפול פלצבו. אני מסכימה עם עירית שהוא עובד גם בלי אמונה, וכמו בדיקור הסיני, יעידו על כך טיפולים בתינוקות בני יומם ובבעלי חיים. "אפילו ההומאופת שלי אמר..." - חילוקי דעות יש תמיד, וברור שלא כולנו חושבים את אותו הדבר. עדיין אפשר לנהל דיון, לא?

yamit23

New member
../images/Emo32.gif מערכת החיפוש החדשה של תפוז

מיכל - יתכן שבביאריץ יש בעיות מיוחדות. אבל מנסיוני - מע' החיפוש החדשה של תפוז פשוט סובלת עדיין מהמון באגים. יצא לי לחפש דרכה נושא שהיה פעיל באותו יום באותו פורום בו חיפשתי - והיא לא מצאה אותו. למעלה יש קישור לחיפוש דרך המערכת הישנה. היא בד"כ עובדת טוב (אלא אם כן את גולשת, כמוני בד"כ, מדפדפן פיירפוקס...). בקיצור - אני ממליצה לך לנסות שוב דרך המערכת הישנה

טיפול לטינטון באזניים

יש הרבה אפשרויות טיפול ברפואה המשלימה לטינטון באזניים ולכל הקשור. אבל קודם כדאי לקבל אבחון מלא מהרופא ורק אחר כך לקבל טיפול במשלימה. יש נרות הופי, יש דיקור, הומיאפתיה, צמחי מרפא ועוד. הכל לפי העניין הספציפי. בכל אופן מומלץ מאוד לטפל בבעיה ברפואה המשלימה, אך לא לפני שמאבחנים אצל רופא מומחה. חשוב מכל - לא להזניח. אם תרצי להתייעץ: yael@shenfeng.co.il http://www.shenfeng.co.il

למעלה