יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שאת מצהירה בהודעה הזו שיש לך בעלות על הפורום, על הסדרה "נמלטים" ועל תפוז? אולי אני לא מבין נכון את ההודעה, אבל אני מאוד מאוד סקרן לדעת. ערב נעים, אשמח אם תעני בהקדם.
בינתיים ממה שאני רואה (וממה שה-"סוסים" כאן מצהירים במו פיהם) - ה-SO CALLED שטויות שמגיעות לאתר מגיעות מדבילים ישראליים שחושבים שהם מבינים משהו, ולא מאמריקאים.
ואל תגיד לי שאני לא יודעת כי אני "במקרה" יודעת מקרוב איך עובד העסק הזה מצויין. אפשר להוסיף COMMENTS בלבד, אבל לא לערוך נתוני CAST ו-CREDITS בתוך ה-DATA BASE עצמו אז מספיק עם סיפורי הבבתא בבקשה...
עזבי את התגובות, זה ברור שכל אחד יכול להוסיף ולא רק באתר הזה. אבל כן אפשר לשנות את הבסיס נתונים ע"י אימיילים שנשלחים אל צוות האתר ועל זה את לא יכולה להגיד שזה לא נכון כי אני בעצמי עשיתי את זה ועוד הרבה כמוך שלא האמינו ניסו וראו שזה באמת עובד, אז אולי תנסי ותביני? אני לא בא לריב כאן עם אף אחד, אני עומד על שלי כי אני יודע שזה נכון, יום נעים
מכאן ועד לבוא ולהשמיץ ללא כל בסיס, ולומר ש-IMDB הוא האתר הכי לא אמין שיש - עוד רחוקה הדרך. כנראה שיש אנשים שנהנים מלהשמיץ בלי הכרה... שיהיה גם לך יום נהדר.
מי כאן אמר ש IMDB זה האתר הכי לא אמין שיש? מי כאן השמיץ ללא הכרה? את היא זאת שגרמה לכל הויכוח המטופש הזה, תשימי לב מה כתבתי בכותרת השרשור: לא לסמוך ב 100% על IMDB איך לעזזאל פירשת את זה כ: "השמצה ללא הכרה" ו "האתר הכי לא אמין שיש" ?? שיהיה לך באמת אחלה יום, ותמנעי מלהגיב שטויות בבקשה.
וזה ציטוט מההודעה שלך! מעניין שאח"כ אני עוד זו שמדברת שטויות - מציעה שתלמד לנהל דיון תרבותי ונעים ולא תנסה בכח לעשות מגולשים אחרים בפורום מטומטמים. מצטערת - לא סובלת שמשתינים לי על הראש ואומרים שיורד גשם, כזאת אני ואם זה לא מוצא חן בעיניך - יש לך בעיה רצינית.
וביום שאתה תדע את מה שאני כבר מזמן שכחתי - נדבר... יום אחד אולי תלמד לתת טיפ טיפה כבוד למבוגרים ממך, כנראה שאת זה לא לימדו אותך - לא בבית ולא בביה"ס (אולי בצבא יעשו ממך בן אדם כך שעוד יש לך תקווה).
האם האתר טוב או לא, זה דיון אחר (לי בינתיים אין שום מייג'ור-אישוס איתו), אבל בהחלט כן אפשר לערוך שם כל מידע באשר הוא. כל מה שצריך זה להירשם ויש לך גישה לכל דבר, קאסט, קרדיטס וכל דבר.
תיכנסי לכאן: http://imdb.com/title/tt0455275/ בהנחה ואת רשומה לאתר, רדי למטה למטה בעמוד הזה, כתוב לך: Update Information You may report errors and omissions on this page to the IMDb database managers. They will be examined and if approved will be included in a future update. Clicking the button on the left will take you through a step-by-step process תיכנסי ויש לך שם אופציה לשנות ולהוסיף ל-ה-כ-ל.
לא מדובר בשינוי בפועל - מדובר בדווח בלבד לצוות האתר אשר אך ורק אם יאושר יכלל בעדכונים עתידיים. שים לב שכתוב בפירוש: They will be examnied and if approved will be included in a future update. אז לפני שקופצים בהכרזות - נא לבדוק בבקשה...