שלום.. יש לי שאלה.

Edgar Davids

New member
לא נראה לי

אלא אם קוראים לסרט בשם אחר באנגלית http://www.imdb.com/name/nm1483867/ אפשר תמיד לבדוק

Gilliana

New member
סליחה???

האתר הכי מקצועי והכי אמין שקיים! על סמך מה ההשמצות האלה???

recoil

New member
אל תגידי דברים שאת לא יודעת..

עכשיו אני אסביר לך. IMDB זה אתר שכל אחד יכול להכניס אליו מידע, כל גולש באינטרנט. אני זוכר שפעם כתבתי שג'וש הולוואי (סוייר מאבודים) שיחק בארמגדון בתור "ג'ק" והם קיבלו את זה, אחרי כמה זמן זה נמחק כמובן (אולי מישהו שם לב באמת....) יש עוד אנשים שמספרים (ולא, לא ישראלים) כצד הם מוסיפים מידע שגוי ל IMDB, הניסוי שלי לא היה הראשון ולא האחרון.

לילי 22

New member
רתע,../images/Emo8.gif מגבה אותך לחלוטין

אתר מאוד לא אמין מלא בשטויות שכל דביל אמריקאי שחושב שהוא מבין משהו יכול לכתוב.לדוגמא כשעבדתי על הביו של וונט לאתר הלכתי לכמה וכמה אתרי ביוגרפיה ונדהמתי לגלות שבאתר של IMBD ישנם המון "אי דיוקים". גיליתי שיש שם המון שטויות כי היו X דברים שנאמרו מפיו של הסוס(וונט) בראיונות ובIMDB אותם עובדות סולפו לגמרי.בקיצור לא לסמוך על האתר הזה בכל הקשור לביוגרפיות של שחקנים ודמויות טלוויזיוניות.

recoil

New member
../images/Emo45.gif

איך אפשר לשכוח את הדוגמא המפורסמת של: IMDB: "לוונטורת' יש עין אחת ירוקה ועין אחת אפורה, אך לפעמים הם נראות כחולות בצילומים". תגובת וונטורת': "מה ש IMDB פרסמו לגבי צבע העיניים שלי הוא שגוי". תודה על הגיבוי לילי

Gilliana

New member
לא מדברת על ביוגרפיות

ואגב, סילופים וטעויות תמצאי תמיד בכל אתר אינטרנטי אבל אני לא מדברת על החלק המאפשר לגולשים לערוך אותו אלא על החלקים המקצועיים של קאסט, קרדיטס וכולי. ואגב לירון - גם דברים הנאמרים מפי ה-"סוסים" עצמם - הם לא תורה מסיני, את יודעת...

לילי 22

New member
אה?../images/Emo12.gif מה קשורה תורה מסיני?

דברים הבאים מפי ה"סוסים" בראיון טלוויזיוני הם הוכחה מספיק חותכת בשבילי, לא יודעת מה איתך. ואם שחקן אומר משהו ואני רואה ושומעת את זה באוזניי ועיניי ואחרי כמה זמן אני רואה ב IMDB את ההפך הגמור ממה ששמעתי וראיתי, זאת בעיניי חוסר אמינות משוועת.אני חושבת שאתר כל כך נפוץ ורציני (או לפחות מחשיב את עצמו לכזה) כמו IMDB צריך להיות קצת יותר סלקטיבי וביקורתי בבחירת כותבי ההערות שלו.ואם כבר נותנים לכל הדיוט לכתוב הערות אז שלפחות ידאגו להביא אנשים בעלי ידע שיעברו על ההערות וימחקו דברים מופרכים שנכתבים שם. ואגב גילי,אני מדברת על אותם החלקים המיקצועיים כביכול של הקאסט,שם ישנם ה"מיני ביוגרפיות" לכל שחקן ושם גם מצאתי את הבלי ההבלים שהזכרתי לפני.

Gilliana

New member
את יכולה לתת לי דוגמה בבקשה?

אני אשמח לראות במו עיני במה מדובר.

לילי 22

New member
אין לי את הראיון המצולם (לא אני לא

שומרת כל דבר ודבר במחשב) אבל זה היה ראיון מצולם שנעשה בקאן אני חושבת לכבוד "הכתם האנושי" ושם וונטוורת' אמר משהו על המשפחה שלו ולאחר כמה חודשים ראיתי את ההפך הגמור באתר (ונכון שזה זוטות אבל זה מתחיל בזה ומסתיים בדברים משמעותיים יותר). בכל אופן לא ברורה לי ההגנה הבלתי מתפשרת שלך(והתמוהה משהו)על IMDB את יכולה להאמין לי, או לא זאת הבחירה שלך אבל אילו הן העובדות וכך הן גם ישארו.

Gilliana

New member
ההגנה הבלתי מתפשרת והתמוהה...

... שלי, נובעת אך ורק מידע מקצועי - מבטיחה לך. זהו האתר הרשמי והמקצועי היחיד בו נעזרים אנשי מקצוע בתחום הבידור והקולנוע בחו"ל וההאשמות שאתם מטיחים בו, רחוקות מלהיות האמת. אז קורה שיש נפילות פה ושם - וזה קורה לכולם, אבל שום דבר לא ישנה את העובדה ש-IMDB הוא בסיס הנתונים הגדול, הרציני והאמין ביותר שקיים כיום ברשת, SORRY - אני יודעת על מה אני מדברת מנסיון עם האתר כמעט מיום הקמתו. ברור שהוא לא מושלם ב-100 אחוז ואולי אפילו לא ב-90, אבל אף אתר אחר לא מתקרב לקרסוליים שלו.

לילי 22

New member
את שוב מעוותת את מה שנאמר

עזבי חבל על הויכוח כי את לא מוכנה לראות את הצד השני של המתרס.

Gilliana

New member
אני מוכרחה לומר לך...

... אני ממש מאוכזבת ממך. לא אתווכח איתך כי את בכל מקרה משוכנעת שאת צודקת ואם מישהו לא מוכן לראות את הצד השני של המתרס, הרי שזו את במקרה הזה ולא אני. מי שקפץ בהכרזות על "אמריקאים דביליים" היתה את, ולא אני ובכלל לירון, מצטערת להגיד לך את זה אבל אני חייבת - את מתנהגת כאילו הן "נמלטים" והן הפורום הזה נמצאים בבעלותך וזה ממש ממש לא נעים. חבל - התרשמתי ממך אחרת, אבל כנראה שטעיתי.

לילי 22

New member
את זכאית לדעתך

ואם שהותך בפורום אינה נעימה בגלל בעלותי את הפורום, את נמלטים ואפילו את תפוז , צר לי.

4ShiRaN

New member
אה לירון איזה נחמד לך...

תקשיבי אם כבר קנית את נמלטים תביאי אותם לאיזה טיול קטן בארצנו... סתם עכשיו ברצינות די לריב על דברים כאלה כל אחד עם הדעה שלו ולפי התגובות פה אף אחד לא ישנה את דעתו אז תסגרו את העניין כי הריב הזה יכול להימשך שניםםםםםםם והוא עדיין לא יגמר...

למעלה