שלום, יש לי שאלה..

vegetable man

New member
את GM ווטרס שר

ואני דווקא בדעה שאין שיר בחומה שהיה ראוי לתת לגילמור ולא ניתן לו. החומה אלבום מאוד מריר, ומטבע הדברים מתלבש מעולה על הקול של רוג'ר. עדיין היו מספיק שירים שרוג'ר נתן לגילמור לשיר: Mother, Goodbye blue sky, Young Lust, The Show must go on וישנם שירים שהם שרים ביחד (וככה הכי יפה בעיני): CN, Hey You, Waiting For The Worms אני חושב שווטרס דווקא תמיד היה מאוד גמיש וותרן לגבי השירה שלו לאורך כל הקריירה. בקטע הזה, הוא תמיד ידע לזוז לצד כשהיה צריך. את More למשל רק גילמור שר. בגדול, השינוי שחל ברוג'ר הוא ככותב, שינוי טיבעי, כלומר השירים המאוחרים התאימו לו יותר כי זה היה האופי שלהם.

vegetable man

New member
אהה הבנתי אותך ../images/Emo45.gif

אני חושב שהקטע שלהם אז, ובמיוחד באלבום הזה, זה שאת השירים המאוד אישיים כל אחד שר לבד, לא היה משהו מכוון מצד רוג'ר.אני מסכים שבאמת השיתוף פעולה ההוא נחמד.

thezanani

New member
שים לב שכל כניסה של גילמור לאלבום,

הביאה שיא של רגש ויופי לתוכו.הוא הוא הכניס את כל המשחק והדרמטיות של hey you,וCN והרים את האלבום כולו. חשוב לרגע על יצירה פרוגית של 98 דקות,שכולה Don't leave me now. מבעית,מעורר אימה ודם אפל.הקגלביץ' בארון מימין. בנוגע לתקופה המוקדמת שבה ווטרס פיזר לכל עבר תפקידי זמרה ומחול,תה פשוט צודק.זוהיה הייתה שעתם היפה ביותר מבחינת שיתוף פעולה ואנו שומעים זאת היטב. גם אני וגם אתה לא יכולנו "לנחש" איך גילמור יבצע קטעים כאלה או אחרים המזוהים לחלוטין עם ווטרס (Pigs היא דוגמא מצויינת),אך אנחנו יכולים לקבוע בלי שום חשש שזה ישמע יותר טוב.כן.ממש כך. לקולו של גילמור יש יכולות משחק מדהימות ממש.וחשוב לרגע על ASOS,אינך חש שמעבר לרגש וליופי יש פה מימד אינטלגנטי של ממש? נדמה לי שבמיוחד אחרי שWYWH השיר תפס כ"כ,הביצוע לpigs on the wings,מונח אצל גילמור עמוק עמוק במכנסי העור המסוקסים שלו.אבל לא.וזה ברור למה.אתה סטודנט (עבשו..)-אתה מבין בגרפים.אמור נא האם גרף חפפותו של ווטרס והתחפפותו של גילמור אינם חופפים?

vegetable man

New member
עוד פעם וודקה תפוחים של קגלביץ?!

אני בגדול מצר על כך שלא היתה מסגרת טובה עבור גילמור לשיר אחרי 75. אני באמת חושב אבל שאין שיר שהוא היה ראוי לשיר בתקופה אחרי ונמנע ממנו או משהו כזה. לא כ"כ הבנתי מה רשמת לגבי POTW, בכל מקרה אני אוהב את השירה של ווטרס שם. הקול של גילמור אולי יחסר בהופעה של רוג'ר, משום שהאופי של השירים מותאם לו. מה שבמיוחד יפה לגבי שניהם, זה שהקולות שלהם כ"כ ניגודיים, הדוגמא הכי טובה לזה היא למשל CWTAE: הזמזום החרישי של גילמור, מול הצעקות החנוקות של ווטרס. זה מגלם עד כמה הם מייצגים דברים שונים. ולגבי הגרפים, איך ידעת?! יש אפילו פלויד בגרפים, אבל אני בספק כמה יתחברו אליו פה

thezanani

New member
יש אין ספור דוגמאות לשילוב מצולח

בין דוד כפרעליו לכל X(דבר אל העבשושי בשפתו),בעיקר בגלל שהוא פרטנר כל כך מוצלח.הורסטיליות של מדהימה,ויעיד על כך גם מר ריצ'ארד רייט,האדון שנשבר לו מין החיים,שמבצע יחד עם גילמור בקבלנות חיקויים של מלאכים. גילמור יכל לרדת לטונים נמוכים מאוד,עד כדי כך שלא תזהה אותו כלל. cymbaline וGreen is the colour,הם שירים עוקבים(אנא מחל לי בשם המתמאטיקה) בMore,ועד שלא השכלתי לקרוא את הקרדיטים כאן הייתי בטוח שזהו אריאל הורוביץ אחרי רכיבה בגילופין על חד אופן.או רייט. ובנוגע לPOTW,גם אני סבור שווטרס מבצע עבודה נאה בהגשה הדי מורכבת של השיר הזה,אבל לאחר ההצלחה המטאורית של WYWH (השיר) ואחרי שלקח לעצמו את כל התפקידים באלבום(למעט חצי מDogs),הייתי בטוח שתפקיד הרומנטיקן השבוז שגילמור גילם בWYWH יזכה אותו לפחות ב2 השירונים האקוסטים היפים הללו.ובעצם על מה הוא אמור להתנצל או להצטדק? גילמור הוא הסולן הראשי של להקה שבאלבומה הוא שר בדיוק 4 דקות בדיוק שחצי מהם זה הד של "harder". אבל לא.הלבן המרושע רוצה הכל.

thezanani

New member
יגון ומועקה ואבל בשק ואפר../images/Emo7.gif

לאחר ועדת חקירה מעמיקה אתמול,שבשיאה אף נערך ראיון עם מס' עדי אופי שהובילו ברזלים ברחוב,בצר לנו ובדמעות מלוחות עלינו החובה לבשר שלא קיים קגלביץ' בטעם תפוחים. *רעם* סימבה,היה חזק.

thezanani

New member
../images/Emo197.gif+../images/Emo190.gif+../images/Emo153.gif+../images/Emo69.gif

קואליציה. הנה,עכשיו יש.

יש! שירשור אלבומים.אז ככה .

לי יש את האלבומים: Wish you were here Atom heart moth
The Dark side of the Moon
The Piper at the gates of dawn a saucerful of secrets && More . בעיקרון כל אלבום מומלץ. למרות שאני לא מכיר את כולם . יש 15 אלבומים לפי קישור מסוים בפורום . ואני רוצה לקנות את כולם . אחד אחד בזוגות
ניגמר לי עכשיו כל הכסף . ברגע שאני אדע איפה אני עומד מבחינה כלכלית. בשני לאפריל,אחרי שירד לי הכסף מהישראכרט על ההופעה של ווטרס,ואשיג את הכרטיס מהקסטל ביום ראשון הקרוב, אז אני אראה אם ישאר לי כסף לקנות אלבום נוסף . התחלתי לרכוש כרונולוגית. אבל אני קראתי הרבה על האלבום אנימלס, שאותו אני לא מכיר בכלל . אז מה אתם אומרים ? כשיהיה לי כסף . לרכוש את אומאגומה ? או את אנימלס ?

flowerboy69

New member
animales!!!

אלבום שאני אוהב יש בו הרבה ביקורת ורגש.אומגומה?זה...משהו אחר...

למעלה