שלום, יש לי שאלה..

BaGirl

New member
שלום, יש לי שאלה..

אוקי, אז יש לי את האלבומים: דארק סייד אוף דה מון, וויש יו וור היר, אנימלס, ו-דה וול, רציתי לשאול באיזה מהשירים באלבומים רוג'ר ווטרס שר? כי אמרו לי שאת רוב השירים גילמור שר, אני יודעת שווטרס אחרי לרוב הכתיבה והלחן, אבל מה בקשר לשירה? איזה מהשירים הוא שר באלבומים שהזכרתי? אה, וגם, איזה אלבום אתם ממליצים לי לשמוע של פינק פלויד שאני לא מכירה? תודה מראש!

Anuerysm

New member
זה די קל

בדארק סייד אוף דה מון, הקול ששומעים הכי הרבה הוא של גילמור, אבל בשני השירים האחרונים ווטרס הוא זה ששר בוויש יו וור היר ווטרס לא שר אף שיר באנימלס ווטרס שר את כולם מלבד השיר Dogs שאותו הוא שר ביחד עם גילמור ובדה וול הוא וגילמור מתחלקים ברוב השירים

BaGirl

New member
../images/Emo42.gifרגע, ווטרס שר את

בריין דמג'? הוא שאני מתבלבלת וזה לא בין שני שירים האחרונים?

Itai8

New member
בוויש יו וור היר

הוא לא שר את SOYCD או שכל הזמן הזה טעיתי??

itaikuskus

New member
הוא שר את החלק השני

השירים שאותם ווטרס שר באלבומים הנ"ל: DSOTM: brain damage eclopse WYWH SOYCD 2 ANIMALS PIGS ON THE WING DOGS (בית אחרון+חלק מסיים) PIGS SHEEP PIGS ON THE WING 2 THE WALL IN TRE FLESH THE THIN ICE (בית שני) ANOTHER BRICK IN THE WALL 1 THE HAPPIEST DAYS OF OUR LIVES ANOTHER BRICK IN THE WALL 2 MOTHER EMPTY SPACES/WHAT SHALL WE DO NOW ONE OF MY TURNS DON'T LEAVE ME NOW ANOTHER BRICK IN THE WALL 3 GODDBYE CRUEL WORLD HEY YOU (החלק השני שמגיע אחרי הסולו גיטרה) is there anybody out there nobody home vera bring the boys back home comfortably numb (הרופא-דהיינו, הוא שר בבתים) THE SHOW MUST GO ON (יחד עם גילמור) IN THE FLESH RUN LIKE HELL WAITING FOR THE WORMS STOP THE TRIAL OUTSIDE THE WALL

holo

New member
הוא שר גם את החלק הראשון

של SOYCD, כשגילמור מלווה אותו בפזמון.

Inis mor

New member
ואללה...???

הוא נשמע מעולה! אני מופתעת!

וינסנטי

New member
הוא צודק.

"shine on you crazy diamond", על שני חלקיו, מושר ע"י ווטרס, כאשר גילמור ורייט [לא בטוח בקשר לרייט..] עושים לו קולות ליווי.

Anuerysm

New member
באנוד'ר בריק 1+2

אתה בטוח שווטרס שר? גם בוויש יו וור היר? :S זה לא נשמע ככה

itaikuskus

New member
לא אמרתי

שהוא שר בWYWH אמרתי שבאלבום WYWH הוא שר את SOYCD another brick in the wall 1 זה ווטרס בבירור another brick in the wall 2 זה ווטרס וגילמור ביחד.

מה?

איזה חלק הוא שר ב comfortabley numb? חשבתי עד היום שהוא פינק וגילמור הוא הרופא

thezanani

New member
לא

בדה וול הוא וגילמור לא מתחלקים ברוב השירים. כשחושבים על זה זוהי באמת זכותו של ווטרס לקחת את קטעי השירה הטובים לעצמו,אבל גם זכות כל אדם להפיח במעלית.יש פספוס גדול של גילמור כזמר באנימלס ובחומה,וחבל.גילמור מבצע הרבה יותר מוכשר מרוג'ר,ולמרות שישנם אכן מס' קטעים ווטרסים מובהקים,one of my turns לדוג',גילמור יכל לשדרג מס' שירים לא מועט. ראו את הביצוע שלו ל Grantchester Meadows,והבינו לבד.

למעלה