שלום יש לי שאלה

TiPx1

New member
שלום יש לי שאלה

אני וחבר מתחילים להתעניין במאגיה ואנחנו הולכים לקנות את הספר עוצמת האדמה מה אתם אומרים? ומה אנחנו אמורים לעשות עם מה שאנחנו קוראים שם

Diableror

New member
יפה

הספר "עוצמת האדמה" לבדו(ללא ספר נוסף או אתרי אינטרנט רבים) לא מספיק ללימוד מאגיה,לפחות לדעתי.אם אתם כמה חברה,אתם יכולים להתארגן לקנות 2 ספרים,אם לא יותר. Diableror

Diableror

New member
אממ

"עוצמת האדמה" עוסק במאגיה טבעית,ואם כבר אתם בקטע הזה,אין טעם להעמיס עליכם גם מאגיה "מודרנית".אני ממליץ על משהו "פרווה",אני חושב עלBasic Magick של פיליפ קופר,לדעתי הוא יתאים.אתה יכול לרכוש אותו דרך אמאזון או קיטארו(רצ"ב קישורים בתחתית העמוד) Diableror

TiPx1

New member
אוקיי

אני יזמין,אבל כשאהיתי בסטימצקי פתחתי כמה עמודים וראיתי כל מיני טקסים,האם אני פשוט צריך לקרוא את זה או לנסות לעשות את הטקסים?

ToryMaster

New member
הופהופ

אולי תקראו קצת בפורום לפני שתתחילו לקנות ספרים? הקישורים יספקו לכם אחלה מידע.

TiPx1

New member
כן

אבל ספרים זה נחמד מאוד..[= וגם לצערי הפורומים של מאגיה וכישוף בדר"כ לא ממש פעילים אני לא עושה ביקרות אני סתם אומר

ToryMaster

New member
אוקי

אבל יש לנו הרבה מאמרים, והרבה קישורים, שאולי יתנו לך מושג כללי על הנושא, ויעזרו לך להתכוונן ולהבין קצת יותר. לדוגמה, שעוצמת האדמה הוא ספר עזר, אבל צריך הרבה עבודת הכנה לפני שמגיעים באמת להשתמש בו.

TiPx1

New member
אממ

רוב המאמרים הם באנגלית וזה לא שאני לא יודע אנגלית טוב פשוט אין לי כח לקרוא אנגלית ואתה יכול להמליץ לי על אתר שיעזור לי בהתחלה ושמעתי שיש אנשים שעושים תרגילי אנרגיה או משהו כזה? איך עושים את זה ולמה? ולאיזה עבודת הכנה אתה מתכוון? תודה. וסליחה על השאלות

ToryMaster

New member
תגיד, נפלת על הראש?

אני מדברת על המאמרים בפורום הזה, אף אחד מהם לא באנגלית. בוא נתחיל מHttp://magick.co.il. אחלה אתר, בקטגוריית מאגיה תמצא יותר חומר משחשבת שקיים.

TiPx1

New member
אוקיי כנראה

לא הבנתי נכון כי נכנסתי למעלה ל"מאמרים" וזה רושם לי : לא קיימים מאמרים תחת קטגוריה זו. אני יכנס לאתר באיזה שלב לדעתך כדי לי לקנות את "עוצמת האדמה" וספרים בסגנון?

ToryMaster

New member
המממ

ספרים בכלל אין סיבה שלא תקנה עכשיו, אבל עוצמת האדמה בפרט, מאוד מאוד פרקטי ומתאים בעיני לשלב קצת מאורח יותר.

TiPx1

New member
אממ

עכשיו אני קורא ב magick ויש לי שאלה שלא ממש ברורה לי אחרי שאני קורא שם את המאמרים לאן אני מתקדם ? עוד כמה שנים אני יוכל להתחיל לעשות תרגילים מעשיים? ובעיקרון את "סדר הפעולות"... תודה

ToryMaster

New member
ובכן

בעיקרון, המאמרים שם בנויים על פי סדר פעולות. תתחיל לקרוא, ינתנו לך שם תרגילים לריכוז וכדומה.

למעלה