הספר "עוצמת האדמה" לבדו(ללא ספר נוסף או אתרי אינטרנט רבים) לא מספיק ללימוד מאגיה,לפחות לדעתי.אם אתם כמה חברה,אתם יכולים להתארגן לקנות 2 ספרים,אם לא יותר. Diableror
"עוצמת האדמה" עוסק במאגיה טבעית,ואם כבר אתם בקטע הזה,אין טעם להעמיס עליכם גם מאגיה "מודרנית".אני ממליץ על משהו "פרווה",אני חושב עלBasic Magick של פיליפ קופר,לדעתי הוא יתאים.אתה יכול לרכוש אותו דרך אמאזון או קיטארו(רצ"ב קישורים בתחתית העמוד) Diableror
אבל יש לנו הרבה מאמרים, והרבה קישורים, שאולי יתנו לך מושג כללי על הנושא, ויעזרו לך להתכוונן ולהבין קצת יותר. לדוגמה, שעוצמת האדמה הוא ספר עזר, אבל צריך הרבה עבודת הכנה לפני שמגיעים באמת להשתמש בו.
רוב המאמרים הם באנגלית וזה לא שאני לא יודע אנגלית טוב פשוט אין לי כח לקרוא אנגלית ואתה יכול להמליץ לי על אתר שיעזור לי בהתחלה ושמעתי שיש אנשים שעושים תרגילי אנרגיה או משהו כזה? איך עושים את זה ולמה? ולאיזה עבודת הכנה אתה מתכוון? תודה. וסליחה על השאלות
לא הבנתי נכון כי נכנסתי למעלה ל"מאמרים" וזה רושם לי : לא קיימים מאמרים תחת קטגוריה זו. אני יכנס לאתר באיזה שלב לדעתך כדי לי לקנות את "עוצמת האדמה" וספרים בסגנון?
עכשיו אני קורא ב magick ויש לי שאלה שלא ממש ברורה לי אחרי שאני קורא שם את המאמרים לאן אני מתקדם ? עוד כמה שנים אני יוכל להתחיל לעשות תרגילים מעשיים? ובעיקרון את "סדר הפעולות"... תודה