שלום! יש לי שאלה!

שלום! יש לי שאלה!

דבר ראשון אני לא הומו, אבל יש לי שאלה שאולי אתם תוכלו לענות עליה, בפורום סקס לנוער לא הצליחו לעזור... כשלבחורה עושים סקס אנלי היא עדיין בתולה. כשבחור עושה לבחורה או לבחור אנלי הוא עדיין נשאר בתול? ויש לי משו שסתם רציתי לחלוק איתכם: לדעתי הומוים ו/או לסביות לא צריכים/כות ''לצאת מהארון''! אם אתם הומוים או לסביות אתם יכולים להיות גאים, כי זה לגיטימי שמישהו ''שונה''(טוב היום בעולם הומוים ולסביות זה לא כזה שונה) יהיה גאה בעצמו אם הוא מרוצה ממה שהוא, אבל אני סטרייט ואני לא מרגיש שום גאווה בזה שאני סטרייט וגם שום צורך להצהיר על זה. אני חושב שאם אתם באמת גאים בעצמכם אתם לא צריכים להצהיר על זה ולא להסתיר את זה, פשוט כמו סטרייטים שהם לא מצהירים. אז אני מקווה שתוכלו לענות על השאלה שלי ותבינו למה אני מתכוון בקטע שכתבתי. שיהיה לכם חג שמח ושנה טובה שחר!

Zenith87

New member
היי שחר

באשר לבתולין: מה ההגדרה שלך ל"בתולין"? אני מגדיר בתולין בתור "חוסר ניסיון מיני" (אני לא מילונאי ולא פילוסוף, אז סליחה על חוסר הדיוק). לפי ההגדרה הזו, קיום מין אנאלי היא דרך אחת מני רבות לאבד את הבתולין. בהקשר זה, הרשה לי לתת לך לינק לאתר פארודיה על הקמפיינים להימנעות ממין לפני החתונה שכ"כ נפוצים בארה"ב: technicalvirgin.com . זה מצחיק, כי הם אומרים בדיוק מה שמשתמע ממה שאתה אומר: "מין אנאלי הוא לא מין 'אמיתי'". כאמור, לדעתי האישית, הגדרה כזו היא פסולה בעליל. באמת צריך להסביר לך למה?
באשר לנאום היציאה מהארון שלך: זה באמת נורא נחמד שאתה כ"כ גיי-פרנדלי, אבל אם כל החברה היתה נאורים כמוך, אז באמת לא היה צורך ביציאה מהארון. אף אחד לא היה מניח מראש שאנחנו סטרייטים. הטיעון שלך תקף במאת האחוזים באיזשהו עולם אידאלי שבו אף אחד לא שונא הומואים, שלצערנו אף אחד מאיתנו לא חי בו... האמת - מה שאמרת זו התבטאות כ"כ נאיבית שזה טיפה מרגיז. נסה לעשות שיעורי בית ולעמוד על המצב הקיים לפני שתציע הצעות שיפור וייעול, הא?

Image of me

New member
הלוואי שלא היה צורך לצאת מהארון.

אבל כמו שאמר קודמי, בעולם שלנו ההנחה הבסיסית היא שכולם סטרייטים, ואף אחד לא חושב שאתה הומו אלא אם כן אמרת את זה במפורש. ולכן סטרייטים לא צריכים לצאת מהארון, והומואים כן. הלוואי שזה היה כל כך פשוט כמו שאתה מתאר.

James Hammerton

New member
ההגדרה של "בתול" היא

אדם שלא ביצע או בוצעה בו חדירה, לכן בחורה שעושים לה סקס אנלי היא לא בתולה אפילו אם "קרום הבתולין" שלה שלם. אל תשכח שלא תמיד גם בפעם הראשונה הקרום הזה ניתק בכלל... לגבי יציאה מהארון, כמובן שזה נטול לשיקולו של כל אדם. אבל אל תשכח שקבוצה "לא מוכרת" היא קבוצה חלשה. הקהילה הגאה סובלת מחוסר שיוויון ומאפליה נוראית, ואנשים לא יוכלו להלחם בזה בלי לצאת מהארון, להצהיר על עצמם כשונים ולהאבק. הגאווה, כמו שאני רואה אותה, באה לומר "אנחנו קיימים, אנחנו יכולים להיות כל אחד ואחד מכם. אתם מתייחסים אלינו כשונים, רודפים אותנו ומפלים אותנו, אבל אנחנו שווים לכם, אנחנו לא בני אדם נחותים או פגומים. אנחנו לא נסתתר כדי להאבק באפליה ובאלימות, אנחנו נרים ראש ונזכיר לכם שאנחנו כאן". בדיוק אותו דבר עשו השחורים בארה"ב, הם התקוממו ונלחמו למען שיוויון זכויות לא מתוך רגשי נחיתות, אלא בגאווה. הם היו חייבים להצהיר על עצמם ולצאת מהארון כדי להשיג שוויון זכויות. ביום של מצעד הגאווה שמעתי מישהו שאומר: "מה אכפת לי מה הם עושים בבית, אבל למה אני צריך לראות אותם?" (דבר דומה אמר המורה שלי לאזרחות). אבל הם שוכחים שכל עוד אנחנו מסתתרים לעולם לא נוכל לקבל את הזכויות המגיעות לכל אדם, אנשים ימשיכו להתייחס אלינו כסוטים, כאנשים שחיים בחושך ובמקומות אפלים, יזהירו מפנינו, אנחנו נראה כתופעה מרוחקת ו"מי בכלל מכיר אותם?". עכשיו כולם מכירים הומו או לסבית, מבינים שהם בני אדם כמו כל בני האדם. כך נכנסים לחברה, כך מקבלים את מה שממילא מגיע לנו. לגבי הצורה בה נערך המצעד - זה משהו אחר, ואני מסכים שיש שם קטע חושפני יותר מדי שרק פוגע במטרה... מקווה שהבנת אחרי הנאום הארוך הזה

|ללא כותרת|

עדיין אני לא מבין למה צריכים 'לצאת מהארון', אני לא חייב לאף בן אדם דין וחשבון על חיי המיניים... אם ישאלו אותי אז אני אענה, אבל אני לא אצעק ברחובות ''אני סטרייט''...

James Hammerton

New member
אבל זהו ש

גייז ולסביות לא צועקים ברחוב, אלא הם פשוט לא מסתירים את זה. אם מישהו ישאל הם יגידו, אבל לצאת מהארון זה בעצם להיות מסוגלים להגיד לאנשים מהן נטיותך המיניות. וזה גם לא לשקר להורים לאן אתה יוצא, או לאנשים ששואלים אותך "אם יש לך חברה"...

Image of me

New member
../images/Emo45.gif

בשביל הומוסקסואל, להגיד להורים "תכירו את החבר החדש שלי" דורש תעוזה רבה, וזאת היציאה מהארון. בשביל סטרייט להגיד משפט דומה זה דבר של מה בכך.

ComeUndone

New member
כשלבחורה עושים סקס אנאלי היא בתולה?

באוזן אולי. זה שהקרום עדיין שלם לא משאיר אותה בתולה. וסלחו לי על השמרנות :)

DecayCell

New member
להסתכל על זה מבחינה טכנית זה טיפשי

לפי הגישה הזו, בחורים לא יכולים לאבד את בתוליהם, וכך גם כל חיה אחרת שמוכרת לאדם...

ייפי אווואאייי (בלע... כותרת)

דבר ראשון אהבתי את ההתחלה, שיעשע אותי, אין לי מושג למה. לדעתי כל אדם שעבר ניסיון מיני ומשחיב את עצמו כלא בתול (משומש אם את רוצים) הוא אכן כזה. בכלל, ההגדרה התכנית לבתולה היא מישהי שקרום הבתולין שלה שלם, ידעת שיש בנות שנולדות עם קרום קרוע? וידעת שכשמחדירים טמפון זה לרוב קורע את הקרום? כנ"ל לגבי שימוש ידני (אכן בנים, גם אני עושות את זה) הילה, שאולי הצליחה להגעיל כמה בנים בהודעתה (מאוהאמהואמואה)

תגובה!

כן, ידעתי שלפעמים נולנות עם קרום קרוע, לא מגעילה בכלל, זה טבעי... ו...אני מתחיל לאהוב ת'פורום הזה!, סוף סוף יש לי לאן להוציא הרבה מחשבות שלא היה לאן להוציא קודם!

"אוהבים אותך שחר"

ייאי! אוהבים אותנו! סוף סוף מצאתי מישהו שאוהב אותי... *נופלת* בלע, רק חבל שאתה לא עמית מכיתה מעלי. יאללה, לשנות צורה ולהצמיח עופרים! במיידי!

אה? אמ? אה?

אה... בו נגיד שהמינוסים והפלוסים שלך לא בדיוק ממוקמים נכון לטעמי. והמבין יבין. ומי שלא, בעיה שלכם! תתגברו.

בוא נגיד

שאתה קצת מאצ'ו מדי לטעמי, ואני אצטט מהכרטיאישי שלך למען הבהרה. "*בן* 17" רות סוף.

למעלה