שלום, יש לי שאלה...
היום כשהסתובבתי בחנות למזון בע"ח לשנות אוכל לחתולה שלי, "אמרתי שלום" לתוכי גדול ואפור שנמצא שם די הרבה זמן ותמיד אני מתקרבת אליו ומלטפת את ראשו.... אבל מה... הבוקר נראה לי הוא קם על כנפו השמאלית ופשוט החליט לא להיות נחמד... ונגס בי במקורו (וזה כאב...) נגיסה ממש רצינית... הוא פשוט נעל את המקור שלו על האצבע שלי.... לא יכלתי למשוך את האצבע כי הוא פשוט לא שחרר... הכאב היה ממש חזק... אני חושבת שהוא נעל את עצמו עלי למשך איזה 15 20 שניות כי המוכר היה צריך להגיע מהצד השני של החנות על מנת להסיח את דעת התוכי מהאצבע...
המוכר נבהל יותר ממני... היה דימום רב... אני פחות נבהלתי והייתי האמת יותר עסוקה בלכאוב... טוב נו מה לעשות אני רגילה לנשיכות משונות.... לא היה בחנות כל חומרי חיטוי אז פשוט שטפתי את האצבע במיים.... ועטפתי אותה בנייר ניגוב.... אחרי 1/2 שעה הגעתי למקום שהיה בו פד גזה עם אלכוהול אז פשוט לחצתי על החתך (שנסגר בינתיים) שיפתח מחדש והתחלתי לנגב וללחוץ עם פד האלכוהול עד שהרגשתי אחרי כמה דקות צריבה חזקה (לפחות חיטאתי קצת את המקום - או לפחות ככה נראה לי נכון לעשות...) שמתי פלסטר פשוט (לא היה פולידין או משהו) וזהו... אז כואב לי... וקצת נפוך (כמו כל פציעה) אבל השאלה שלי... (מורכבת
) האם ישנן מחלות שאני צריכה לדאוג מהן? זריקת טטנוס אחרונה שלי היתה בשנת 97. מישהו יכול להביע דיעה???? שבת שלום לכולם.
היום כשהסתובבתי בחנות למזון בע"ח לשנות אוכל לחתולה שלי, "אמרתי שלום" לתוכי גדול ואפור שנמצא שם די הרבה זמן ותמיד אני מתקרבת אליו ומלטפת את ראשו.... אבל מה... הבוקר נראה לי הוא קם על כנפו השמאלית ופשוט החליט לא להיות נחמד... ונגס בי במקורו (וזה כאב...) נגיסה ממש רצינית... הוא פשוט נעל את המקור שלו על האצבע שלי.... לא יכלתי למשוך את האצבע כי הוא פשוט לא שחרר... הכאב היה ממש חזק... אני חושבת שהוא נעל את עצמו עלי למשך איזה 15 20 שניות כי המוכר היה צריך להגיע מהצד השני של החנות על מנת להסיח את דעת התוכי מהאצבע...