שלום, יש לי שאלה.

Shame in you

New member
שלום, יש לי שאלה.

ניסיתי בעבר טיפולי רייקי בודדים, כלומר מאנשים שונים (2 טיפולים משני אנשים שונים, ו3 טיפולים מאותו בנאדם). זה לא עזר. השאלה שלי היא, האם יש צורך בטיפול ממושך לבעיה הזאת? (יש לי כאבים בחזה ודופק מהיר כבר שנים וזה מאוד חמור) או שטיפול אחד היה אמור לעזור? אני שואלת כדי לדעת האם להמשיך לנסות טיפול ממושך ברייקי או להפסיק עם זה?

נועיק

New member
תלמדי איך לטפל בעצמך

נראה לי יותר נכון מללכת לאחרים שיטפלו בך, ורייקי נועד בעיקר לטיפול עצמי. הלימוד קצר, מרתק ולא יקר, ובעיקר - מעביר את בריאותך לאחריותך האישית.

Shame in you

New member
ואם בכל זאת אני אלך לטיפול?

אני לא ממש יכולה כרגע ללכת ללמוד- אז אני שוב שואלת לגבי הטיפול. האם נדרש טיפול ממושך?

נועיק

New member
האם נבדקת גם אצל רופא?

רייקי זו לא תרופת פלאים, ואם מצבך חמור כפי שאת כותבת, מן הראוי ללכת להבדק ולקבל תשובות מהרפואה הרגילה לפני שמבקשים את הרייקי כתרופה לבעיה. אני לא חושבת שאפשר לתת לך תשובה כמה טיפולים יעזרו (אם בכלל), אבל שוב, אם מצבך חמור מן הסתם זה לא יקח טיפול שניים וזהו, אלא יימשך כתהליך שילווה אותך דרך לא קצרה. אני מניחה שכל טיפול טוב אחר שתקבלי ברפואה משלימה יימשך גם כן לאורך זמן. לימוד רייקי 1 כולל 3-4 מפגשים של כשלוש שעות כל מפגש, עולה בטווח מחירים של 400-600 ש"ח בדרך כלל, ומאפשר לך לטפל בעצמך לכל החיים. בחישוב פשוט - יותר קל ללמוד רייקי מאשר ללכת לטיפולים, בעיקר אם את מחפשת משהו מהיר וטוב. אז אני חוזרת ומציעה לך להעדיף ללמוד רייקי על פני טיפולים בלבד.

נועיק

New member
טוב, אז עניתי לך כמיטב יכולתי

מאחלת לך הצלחה ובריאות (אגב, בתור אחת בת 18שמגדירה את העיסוק שלה כ"מתה", את הכינוי שלה כ"בושה", והגדרת מצבך כ"חמור מאד", הבחירה בגיל (אם זה לא הגיל האמיתי) ובמילים האלו לא משאירה מקום לאופטימיות בחיים. לא יודעת כמה רייקי יכול לעזור לפני שאת תעזרי לעצמך).

Shame in you

New member
המ.

אני השתדלתי לעזור לעצמי כמיטב יכולתי, עד שראיתי שזה לא אפשרי. הכינוי שלי הוא בכלל על שם שיר ולא משקף מצב נפשי, העיסוק והגרת המצב נובעים מהמצב עצמו- מה אני יכולה לעשות שאני באמת מרגישה מתה? שאני באמ לא יכולה לתפקד? המצב באמת חמור מאוד, אני לא מגזימה ולא מדמיינת.

smile2life

New member
אתגרת אותי לפתוח את הכרטיס שלה

אכן לא משעשע לראות בחורה בת 18 "משתעשעת" באובדנות....

Shame in you

New member
זה לא אובדנות

אם היית קורא את ההודעה שכתבתי לנועיק, היית מבין שזה לא אני שאובדנית. שהמצב שלי באמת חמור כפי שאני מתארת. אני לא מבינה את האנטי הזה.

Shame in you

New member
למה שהייתי קופצת?

בסה"כ שאלתי שאלה פשוטה שנובעת מחוסר ידע- האם ברייקי צריך טיפול ממושך או שפע אחת מספיקה? הייתי צריכה להתעצבן?

נועיק

New member
את מדברת על תופעות של חרדה

אין קסמים לריפוי, אבל יש דברים שאת יכולה לעשות ללמוד רייקי זה אחד מהם. (טיפול בפרחי באך יכול לעזור גם כן) טיפול רייקי יעזור לך רק בטווח ארוך טווח של הרבה טיפולים. מקווה שעכשיו התשובה לא מסעירה אותך, אבל כן מובנת וברורה.

Shame in you

New member
אבל אני לא יכולה ללמוד

מכל מיני סיבות אני לא יכולה כרגע ללמוד רייקי. ניסיתי פרחי באך וזה לא עזר.

נועיק

New member
זמן

תראי, יש המון דרכים לטיפול, אבל יש גורם אחד משותף לתנאי ההצלחה בכולן - זמן. אם לא תתני לזמן לעשות את שלו ותחפשי אחרי משהו שתוך כמה טיפולים יציל אותך, אני חוששת שלא תמצאי תרופה אלא תמשיכי להתרוצץ בתוך עולם החרדה החשוך שאת נמצאת בו.

אם לא מצאו כלום- למה זה חמור

או שזוהי הרגשתך ? עשית בדיקת אקו לב ? סי.טי ? אם מרגיש לך מאוד חמור , פני לקרדיאולוג שיעשה את הבדיקות הדרושות. אחר כך פני לרייקי . אם לא מצאו כלום כמו הפרעות בקצב הלב וכדומה- יש לזה טיפול. מה גם שיש אפשרות לאחר שלא מצאו ברפואה כלום, שזה נובע מלחץ. בריאות טובה אהבה אריאלה

Shame in you

New member
ההרגשה חמורה

אבל לא מצאו כלום- והייתי רצל קרדיולוגית הרבה פעמים. אני רוצה לפנות לרייקי, אני רק שואלת האם צריך טיפול ממושך או פעם אחת-פעמיים אמורות להספיק?

למעלה