שלום יש לי שאלה

יערית

New member
אז תגידי ש..

יש לך אפון בראש ולא תאי מוח, מיד היית מקבלת את התשובות הפלגמטיות שאת מחפשת! באמש'לך, תקראי את עצמך שוב ויותר מזה תני לבן זוגך לקרוא אותך, יודעת שלא כולם חכמים, אבל לא כולם מנפנפים בטיפשותם. נ.ב איך אמרתי לאשתו של האקס שלי(והיא היתה רווקה) המקום הזה של "נשוי/אה" מזמן כבר לא טאבו, מזמן כבר לא בטוח, אז..... תיזהרי לא לפגוש בנו בעוד כמה שנים

או ../images/Emo70.gif

הנה קיבלתי תשובית לשאלה שלי
לא לקח לך הרבה כדי להשפריץ פה ת'מורסה שלך,הא? פם הבאה כשאת פותחת פה את פיו ואומרת את אשר על ליבך... תני לנו ישר מה שהתנקז לך בטחול המוגדל... בחייאת לורן...על מי את באה לעבוד? הפחדים נוזלים לך מהאוזן התיכונה...שום התעלות ושום נעלולים.

../images/Emo91.gif

לאט לך,גם אנחנו היינו פעם בצד ה"נשוי",כמו שלך... השמרי לבל תגיעי גם את ל"גדה" שלנו יום אחד,נורא לא אנושי "שם". ובתור התחלה,נסי להנות ממה שיש לך,לא ממה ש"נשאר" אצל גרושתו של בעלך.

היא כן?

לעזאזל שלא יוצא לי להיות אשת בשורות...
האמת,לא התכוונתי, יצא...צ'טערת. בכיפור אצום שעה יותר

elator

New member
לא מבינה מה הבעיה עם השם

(הגעתי מהדף הראשי) את שואלת שאלה ואח"כ כועסת על התגובות שלא מתאימות לעמדתך אני מבינה את הגרושה שרוצה לשמור על שם המשפחה המשותף שלה ושל בנה בשם הזה מכירים אותה והיא הורגלה אליו. גם אמא שלי שמרה את שם המשפחה של אבא שלי (למרות שהוא עזב אותה) באמת לא מבינה מה הבעיה בזה.

ע פ ר ל ה

New member
דייייייי../images/Emo88.gif

הרגתמ'ותה... עירפלתם לה ת'צדודית של העין... בחייאת ראבקום נו...לא טוב לה בכל מחיר ודיעה... אז...? מותק...שימי לנו קצת מיוזיק לשינוי אווירה ברשותך...

למעלה