שלום יש לי שאלה

"אשכרה"?

זה שטורים כבר מטפסים...?

למה...

זה משנה לך שלגרושתו אותו שם משפחה? היא אם בתו שנושאת אותו שם,לא? וילדכם...זה שעומד להיוולד לך ולבן זוגך...ישא איזה שם משפחה שהוריו יחליטו,או שלך,או שלו...או של שניכם.

יערית

New member
הגישה שלך מוטעית

כנראה שאת חיה בבועה ולא מבינה שאין קשר בין שמירת שם משפחה לטובת הילדים, לבין נשיאת שם משפחתו של בן זוגך מאחר והוא בן זוגך הנוכחי. גם אני שמרתי את שם משפחתו של האקס (נוח לי מול הילדים ) וגם אשתו הנוכחית נושאת את שמו וכך גם ילדו, עדיין לא נאבקנו בבוץ על כך...
חופש מכירה את המושג הזה? חופש הבחירה?

משפחתו של הילד יהיה כמו בעלך .

ותפסיקי לחשוב איך קוראים לבן של גרושתו של בעלך ושל גרושתו . כי זה רק ישגע אותך . מה זה בכלל איכפת לך אל תחשבי עליה ועליו זה לא בעיה שלך את מחוץ לתמונה תתחילי לחשוב איזה עגלה לקנות לילד איזה בית חולים ללדת איזה שם פרטי לתת לו איפה נעשה הברית אולם מוזמנים וכו וכו תהני מהחיים תגידי תודה שהגעת למצב שאת הולכת להיות אמא ביי ביי תזמיני אותי לברית

שירלי6

New member
לורן מותק

לרוב אנחנו, האמהות הגרושות ממשיכות לשאת בשמות המשפחה של האקסים שלנו כדי להיות עם שם משפחה זהה לילדים שלנו, כי כבר הורגלנו לשם המשפחה הזה והוא כבר חלק מאתנו. אני למשל.....נותרתי עם שם המשפחה של האקס, בגלל הילדים ובגלל שאני אוהבת את השם (הוא מאד ייצוגי פחחחחח) ו....אני בטוחה שזה לא השם האחרון :) כולה שם..למה לעשות מזה סיפור?

לורן448

New member
מה אתם רעבים? לא אכלתם היום

תודה לכל הסובבים שבעזרתכם הבנתי , קטנה שכמותי, את מה שכנראה ידעתי על עולמם של הגרושים/ גרושות, על הקלות והנוחות הבלתי נסבלת שקיימת בעולם האנוכי שלנו , למה אתם תוקפים מפחדים שלא יהיה לכם בייביסיטר בסופ"ש כשאתם משאירים את ילדיכם בזרועותיה של אישה אחרת , אולי היא טובה , אולי היא לא כמו באגדות האמא החורגת הרעה אולי הילדים אוהבים אותה כי היא משתדלת כ"כ בשביל בעלה שהיא אוהבת ויודעת כמה ילדיו יקרים לו על אף שזה לעיתים כ"כ קשה אבל הם לא אשמים הם רק הפירות של הנהנתנות שלכם , אולי אין בניכם כאלו רווקים או רווקות ביחסים עם גרוש/ה , תנסו קצת להסתכל בעיניים האלו ולהבין שזו התעלות ולא עיניין של מה בכך לגדל ביושרה ילדים שלא שלך , על פני השטח הכל טוב , הגרושה טובה אני טובה הילדה טובה אבל לפעמים הלב צובט אבל לא נראה לי שיש לכם כזה איבר , פתחתי את פי ואמרתי את שעל ליבי , טיפשונת שכמותי ,אתם לא מבינים דברים כאלו אתם ישר מתגרשים

מה הקשר????

לתשובות שניתנו לך? כל השדים שלך יוצאים החוצה....שימי לב,לורן 448... מקווה מאד שאת לא מייצגת את נשות האקסים שלנו

שירלי6

היא נתנה לך תגובה מאוד עינינית. את שם המשפחה, תהיה מי שתשאיר בכדי לא לבלבל את הילדים. דאי לך שעבור לא מעט נשים, השארת השם של האקס הוא הקרבה גדולה. הן היו מעדיפות לחזור לשמן שלהן אבל מעדיפות לא לבלבל יותר מדי את הילדים. שם המשפחה של הבן שלך גם יהיה כמו של אביו. זו לא תחרות על שם המשפחה. את לא באמת מבינה למה, אבל למי שבחוץ זה נשמע נורא מוזר ה"לחץ" הזה שלך, שהיא תחזור לשם משפחתה הקודם. כאילו שאם היא תחזור לשם משפחתה הקודם, כבר לא תרגישי מאויימת.... לא בטוחה שהבעיה האמיתית היא השם...

רות 2

New member
טיפשונת......... האנשים כאן בסך הכל

מבינים כמה אין לך המוכנות הנפשית ל"לגדל ביושרה" מה שיש לגדול בעצם לצידו ... המוכנות למורכבות של נישואים פעם שנייה .... ולקשרים שנותרים למרות הפירוק ... זה מתבטא בחשיבה ובגישה שלך .... בתחושת המירמור הזה... שאת מפתחת לאט לאט בגלל שאת "עושה זאת בשביל בעלי" תחושת המירמור על ...שהיא יוצאת לבלות/ תצא לבלות ואת תהיי הבייבי סיטר בסוף שבוע . את מבינה ... הגרושים האלה שמגיבים לך קוראים בין השורות לשאלה הפשוטה לכאורה.... ומנסים בדרכם .. להראות לך צד אחר ... האם בהערתך לקחת בחשבון שגם גרושה בפרק ב' משתדלת"בשביל" בן זוגה הגרוש + לתת מעצמה לילדיו ? הצרות אופקים הזו להסתכל על מה שמוכר לך ... רווקה מתחתנת עם גרוש ....פחחחחח( אגב גם אני כרווקה התחתנתי עם גרוש + ) המרכאות במילה שאת השתמשת בה "בשביל" המרכאות באות כי הנתינה באה ממקום אחר שאת אינך מסוגלת עדין... להבין נתינה .. שלא בשביל וכי רק כי יש בנתינה המון קבלה......... אבל עיזבי לא תביני את רות מה זה "ישר מתגרשים "טיפשונת שכמותך ..... ניראה לך שיש מישהו שמפרק את משפחתו בגירושין לא עובר משבר ... תהליך ... השלמה ... סתם ..."ישר מתגרשים" ככה ניראה לך מקווה עבור בן זוגך שיהיה לו קל לנתב בין עברו שהינו גם ההוהלבין ההווה שלו עימך לעבר עתיד ......

למעלה