שלום יש לי שאלה

ע פ ר ל ה

New member
צ'מעי יערה...

היית לארג'ית איתה...
לא בכל יום מבקשים כלי נשק כזה... ומקבלים

שלום יש לי תשובה

אתחיה עם בן זוג ובקרוב אתם מצפים לילד. בן זוגך גרוש עם ילדה. אנ מבין שגרושתו עדיין רשומה בשם משפחתו. מה יהיה שם משפחתו של ילדי? מאיפה אני צריך לדעת ? איזה שם שתחליטו הוא שיהיה. לא זכותכם לדרוש ולבקש שגרושתו תשנה את שם משפחתה. את חצופה. וכנראה שגם מטומטמת.

תנחומיי לבעלך

קודם הוא מתחתן עם אישה שבוגדת בו עם החבר הכי טוב ועכשיו הוא התחתן עם וריאציה של האישה מחיזור גורלי.

לורן448

New member
תכינו את המוקד ...אני תכף באה

חה חה חה איזה חבורת נמלים מוצצות דם שכמותכם נראה שגם אתם מחביאים איזה כמה עיניינים זה נורא מעניין מה שקורה פה , כמה התלהמות עיניין שולי כמו שם משפחה מביא ואולי לא כך הדברים ואולי לא ממש שולי , מעולם לא טענתי שאני צודקת אבל לא נשמע לי שאתם צודקים גם כן , העלתי סוגייה שעיניינה אותי לא מתוך קנאות או קניבליות שאתם חולים בה אלא מתוך מחשבה שאשה שמוותרת על שמה כאשר היא מתחתנת והופכת להיות ישות אחת עם בעלה ומשפחתה וסיבות שונות מביאות להפרדותם , מן הראוי , לדעתי, שתוסיף\תשנה לעצמה את שם משפחתה הקודם אבל שוב אני לא פסלתי את העובדה שאני טועה זה רק רגשות של סיום והתחלה חדשה אין לי ספק שיש לי שדים ופחדים באותה מידה שיש לי גם זרועות חמות ומחבקות נראה לי כמו כל אחת ממכן תרנגולות ועוד דבר שצץ לו בעקבות הנושא השולי הוא העובדה שאסור כביכול לאישה החדשה לומר את אשר היא מרגישה גם אם מדובר בטעות מעניין שאף אחד לא ענה תשובה כנה ואמיתית אלא רק זרק כמה קללות "ומה זה בכלל עינייני , ושהיא הייתה קודם ואין לי זכות" אז ככה ברגע שמתגרשים ומתחתנים מחדש יש אישה חדשה שנכנסת לתמונה והיא לא בצד על המדף והכסף שיוצא למזונות יוצא גם ממנה והבית השני שהילדים יחיו בו הוא ביתה ובעלה הוא בעלה ומה שהיה היה וכל קשר לגרושה הוא במזונות וברווחת הילדים ולא בנוחות של האישה בדימוס שתבנה לה חיים חדשים כל טוב ותהיו בריאים

"כל טוב ותהיו בריאים" ...

כלומרת שאת עוזבת? חכי רגעעעעעעעעעעע... תני לי הזדמנות לחטוף שוק...או ירך...או לפחות איזה לבלב וטחול מוגדלים... קניבלית שכמותי. "אישה שמתחתנת הופכת ליות ישות אחת עם בעלה"...יו זאסט רסט יור קייס וויז זוס וורדס...אריבדרצ'י

כל

הגרושות מוצצות ,לא???
ועוד כמה דברים שההיא אמרה ,במבזק מיוחד...
חושבת שצריכות לצאת להפגנה נגד סטיגמות....תכיני ת'פוליגל

my sunshine

New member
הדרך

בה את מתבטאה, מוכיחה את הבפנוכו שלך. את הפחדים, את חוסר הקבלה, את הדעה הנחרצת שלך, אשר שום דבר לא ישנה אותה, את המקובעות. זכותך. אך כשאת רושמת פוסט ומבקשת תגובות, אל תצפי שהתגובות יהיו כפי שהינך רוצה שיהיו. אם לא. זו גם זכותך.

my sunshine

New member
ראשית

את השם שלה /שלו היא הרוויחה ביושר. אם היא משאירה אותו כי זה נוח [בגלל הילדים] , או כי סתם מוצא חן לה, זו זכותה המלאה. אין לה שום סיבה לשנות, להוסיף, לגרוע או what ever. ואת, נראה לי כי דבר בסיסי חשוב מאוד טרם הבנת: ה-י-א אמנם גרושתו, אך היא אם ביתו והקשר ביניהם יימשך לכל החיים. ולא רק מכורח שם המשפחה. היא תמיד תהיה חלק מחייו. מוצא חן בעינייך או לא. נראה לך או לא. גם אם בגדה/עשתה/לקחה.. היא עדיין אם ביתו וזה לא ישתנה. ואת הבת שלהם את לא מגדלת. תשכחי מזה. היא האמא שלה והיא מגדלת אותה. את מארחת אותה אצלך בימים מסוימים. אם תשכילי להתנהג בחוכמה, הקשר ביניכם יהיה יפה וטוב. אם לא... זה כבר ענין אחר. אבל אמא, יש לה רק אחת וברוך השם היא חיה. מציעה לך לקחת הרבה אוויר, להבין שזה המצב ולנסות לחיות בדרך הטובה ביותר. בשבילך, בשבילו, בשביל ילדכם.

עיצה אישית

תשני כבר עכשיו פאזה ותפסיקי לחשוב כמו נמלה.. כי לי ניראה שאם את ממשיכה עם אותם קולות תימצאי את עצמך לבד וממורמרת - וזה יקרה מהר... (רק אל תשכחי לשנות את שם המישפחה)

למעלה